L'estaca Napisano Grudzień 30, 2012 Share Napisano Grudzień 30, 2012 Rozumiem że to Kirito? Fajnie wyszedł ^.^ Emmm takie pytanko cz to ty chemiatozlo jesteś tym ziomkiem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 30, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 30, 2012 Powiem tak-Bardzo podobają mi sie jego rysunki, ma wielki talent. Lecz muszę wszystkich zasmucić faktem że nie lubię mangi i anime, sorry... Ale i tak najbardziej przypadł mi do gustu ten pies czy cokolwiek to jest.^^ Obczaj wszystkie rysunki bećka000, tak to on. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
L'estaca Napisano Styczeń 1, 2013 Share Napisano Styczeń 1, 2013 To gratuluję talentu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chemiatozlo Napisano Styczeń 1, 2013 Share Napisano Styczeń 1, 2013 To gratuluję talentu ;*** dziekuje kotku niestety to nie jest talent ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kxsu Kxreq Napisano Styczeń 1, 2013 Share Napisano Styczeń 1, 2013 Calkiem fajne rysunki ^^< Czy jest on fanem cartoonow? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Styczeń 2, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 2, 2013 Czy jest on fanem cartoonow? Tego nie wiem Dzisiaj się dowiem xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chemiatozlo Napisano Styczeń 2, 2013 Share Napisano Styczeń 2, 2013 http://imageshack.us/photo/my-images/84/dsc03303lc.jpg/ hmmm ichigo Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Styczeń 2, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 2, 2013 Co to jest.. ? Fuj, mi się nie podoba, w szkole Ci mówiłem, że to wygląda dziwnie xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gypsy Napisano Styczeń 2, 2013 Share Napisano Styczeń 2, 2013 Ichigo w wersji hollow Vasto Lorde, fajne wyszedł, ale ja bym dorysował coś w rodzaju cero, tylko takie ciemniejsze od reszty Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chemiatozlo Napisano Styczeń 2, 2013 Share Napisano Styczeń 2, 2013 Ichigo w wersji hollow Vasto Lorde, fajne wyszedł, ale ja bym dorysował coś w rodzaju cero, tylko takie ciemniejsze od reszty cero jest ale nie w tej wersji Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Styczeń 2, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 2, 2013 Dzisiaj pojawi się jeszcze kilka prac, gwarantuję Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Styczeń 2, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 2, 2013 No więc wstawiam nową dziwną pracę, jest to: Grzyb (Maślak) Zapraszam do oceniania Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flash_Storm Napisano Styczeń 2, 2013 Share Napisano Styczeń 2, 2013 Jedyne co mi nie pasuje to korzenie - nie wydaje Ci się że są za wysoko? Nie licząc tego - Super! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swahili Napisano Styczeń 2, 2013 Share Napisano Styczeń 2, 2013 Jedyne co mi nie pasuje to korzenie - nie wydaje Ci się że są za wysoko? Grzyby nie mają korzeni . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Styczeń 2, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 2, 2013 Grzyby nie mają korzeni . Ten jest wyjątkowy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swahili Napisano Styczeń 2, 2013 Share Napisano Styczeń 2, 2013 Drzewo grzybowe . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Styczeń 2, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 2, 2013 Swahili, skończ z tym off-topem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arctic Cat Napisano Styczeń 2, 2013 Share Napisano Styczeń 2, 2013 Bardzo ładnie wychodzą Ci grzyby Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swahili Napisano Styczeń 2, 2013 Share Napisano Styczeń 2, 2013 Swahili' date=' skończ z tym off-topem [/quote'] Ok, ok. Rysunek wyszedł bardzo ładnie, cieniowanie świetne. Więcej nie powiem, bo na grzybach się nie znam. (Pami ętam tyle, że nie mają korzeni). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Styczeń 2, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 2, 2013 No więc na szybko wrzucam, coś co mnie bardzo rozbawiło http://i48.tinypic.com/9pqtkx.jpg Zapraszam do oceniania Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tigresss Napisano Styczeń 7, 2013 Share Napisano Styczeń 7, 2013 Narysowałeś grzyba?! Jesteś moim miszczem ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemuur Napisano Styczeń 7, 2013 Share Napisano Styczeń 7, 2013 Dlaczego akurat grzyb? xD Dziwne to to. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Styczeń 8, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 8, 2013 Dlaczego akurat grzyb? xD Nudziło mu się na godzinie wychowawczej to narysował grzyba Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chemiatozlo Napisano Styczeń 10, 2013 Share Napisano Styczeń 10, 2013 Nudziło mu się na godzinie wychowawczej to narysował grzyba yyy nie to bylo troszku inaczej jak po szkole z leszczusiem i maslakiem ( zakały szkoły ) pomyślałem sobie że coś j*bne a że akurat zobaczylem jego dziwną twarz to maznąłem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kxsu Kxreq Napisano Styczeń 11, 2013 Share Napisano Styczeń 11, 2013 Rysuje jak Ludwigg z mojej klasy SUper prace, a cieniowanie ma lepsze niz ja ^^, Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts