Nogalik Napisano Styczeń 11, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 11, 2013 SUper prace, a cieniowanie ma lepsze niz ja ^^, Można powiedzieć, że z cieniowaniem jesteście sobie równi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chemiatozlo Napisano Styczeń 14, 2013 Share Napisano Styczeń 14, 2013 Można powiedzieć, że z cieniowaniem jesteście sobie równi mateuszku kochany zrooobisz mi ta sygnature -.-?! to zaczne bazgrać <3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nosacz Napisano Styczeń 14, 2013 Share Napisano Styczeń 14, 2013 Bardzo ładne rysunki. Cienie, kształty itp. są po prostu cudowne. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phinbella Flynn Napisano Styczeń 15, 2013 Share Napisano Styczeń 15, 2013 Rysunek jest wykonany poprawnie, nie mam do niego zadnych zastrzezen. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chemiatozlo Napisano Styczeń 17, 2013 Share Napisano Styczeń 17, 2013 yyyyy niedługo pojawią się nowe rys wykonane na tablecie graficznym dzisiaj został zamówiony Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Styczeń 29, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 29, 2013 No więc tak jak kolega napisał praca wykonana na tablecie graficznym. Oto humanizacja Derpy: http://i45.tinypic.com/684ylv.jpg Zapraszam do oceniania Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Styczeń 30, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 30, 2013 Nowy rysunek: http://i46.tinypic.com/21odn9z.png Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guciowata Napisano Styczeń 31, 2013 Share Napisano Styczeń 31, 2013 Zarąbiste Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Luty 2, 2013 Autor Share Napisano Luty 2, 2013 Ktoś tutaj jeszcze zagląda ? Czy temat powinien powędrować do kosza ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gypsy Napisano Luty 2, 2013 Share Napisano Luty 2, 2013 A wiesz, że nie zauważyłem nowych fot. Niezły Gengar Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Luty 2, 2013 Autor Share Napisano Luty 2, 2013 A wiesz, że nie zauważyłem nowych fot. Niezły Gengar Dzięki, że chociaż Tobie chce się oceniać te prace Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Luty 28, 2013 Autor Share Napisano Luty 28, 2013 Siemanko ! Dawno nic tutaj nie było, więc wrzucam moim zdaniem epicki rysunek. Ziomek powiedział, że przyśniła mu się jakaś maszkara i postanowił ją narysować, oto ona: Tak więc oceniajcie. A Ja idę zrobić sobie śniadanie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arctic Cat Napisano Luty 28, 2013 Share Napisano Luty 28, 2013 No jak dla mnie to zajebi**ie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scalefrom_pl Napisano Luty 28, 2013 Share Napisano Luty 28, 2013 Tyle czekania, ale warto było. Rysunek jest super, można powiedzieć ze najlepszy ze wszystkich. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turoń Napisano Luty 28, 2013 Share Napisano Luty 28, 2013 Jakieś to diabelskie! Jak mu się takie sny śnią to to jest niepokojące! + ! ale wyszło całkiem nie najgorzej^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chemiatozlo Napisano Marzec 1, 2013 Share Napisano Marzec 1, 2013 ta... zazwyczaj jest gorzej ale wtedy jakoś słabo skończyło się na mordzie ludzkości tylko... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pony Napisano Marzec 3, 2013 Share Napisano Marzec 3, 2013 Rysunek Jest ŚWIETNY!! Widać dokładnie wszystkie szczegóły, a sam rysunek wygląda naprawdę mrocznie. Gdy go zobaczyłem, przypomiała mi się ta piosenka: (Nawiasem, co jest napisane na mieczu?) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Marzec 3, 2013 Autor Share Napisano Marzec 3, 2013 (Nawiasem, co jest napisane na mieczu?) Nie wiem, jak dla mnie to są bezsensowne kreski Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts