Nogalik Napisano Grudzień 5, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 5, 2012 Deidara yeah Spytaj go,czy ma jakieś prace z Death Note'a lub Hellsinga Jeśli to nie będzie problem Spoko, to żaden problem Ehh, wszystkie nazwy muszę zapisywać na kartce, bo nie ogarniam tego .. xD 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guciowata Napisano Grudzień 5, 2012 Share Napisano Grudzień 5, 2012 Wow, szczena mi opadła Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 5, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 5, 2012 No skoro są takie dobre oceny to kolejna praca Tym razem w dobrej jakości. Oto ona: http://i45.tinypic.com/sw95ko.jpg Zapraszam do oceniania. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gypsy Napisano Grudzień 5, 2012 Share Napisano Grudzień 5, 2012 Ten jest chyba z Dragon ball'a ale głowy za to nie dam. Poprawiłeś jakoś a rysunek jak zwykle precyzyjny Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 5, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 5, 2012 Ten jest chyba z Dragon ball'a ale głowy za to nie dam. Poprawiłeś jakoś a rysunek jak zwykle precyzyjny Cóż, zdjęcia tym aparatem z telefonu wychodzą raz lepiej a raz gorzej 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarkReaper11 Napisano Grudzień 5, 2012 Share Napisano Grudzień 5, 2012 Yeah, Świetny rysunek. Jak dla mnie trochę ciężko z proporcjami, ale to moje zdanie i nie przejmuj się nim Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
L'estaca Napisano Grudzień 5, 2012 Share Napisano Grudzień 5, 2012 Łaaaaał *o* nie myślałam że tak pięknie rysuje Robi też na zamówienie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 5, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 5, 2012 Łaaaaał *o* nie myślałam że tak pięknie rysuje Robi też na zamówienie? Emm.. Nie wiem Zapytam go jutro w drodze do szkoły. Wiem jedno: Jeśli coś mu się nie podoba to tego nie narysuje 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
L'estaca Napisano Grudzień 5, 2012 Share Napisano Grudzień 5, 2012 YAY! Nareszcie jakieś prace z Akatsuki na tym forum ^.^ Zapytaj go czy narysuje Sasuke :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 5, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 5, 2012 YAY! Nareszcie jakieś prace z Akatsuki na tym forum ^.^ Zapytaj go czy narysuje Sasuke :3 Na pewno narysuje (może nawet już ma narysowanego), lubi Anime. Nie widzę powodu dla którego miałby nie narysować tego Sasuke 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Grudzień 5, 2012 Share Napisano Grudzień 5, 2012 Co? Temat z rysunkami? I ja tego nie zauważyłam? A pro po rysunków, powiedz mu, że Rysuje bardzo bardzo bardzo bardzo bardzo bardzo bardzo bardzo bardzo bardzo bardzo bardzo bardzo bardzo bardzo bardzo bardzo bardzo bardzo bardzo bardzo bardzo bardzo bardzo bardzo bardzo bardzo bardzo bardzo bardzo bardzo bardzo bardzo bardzo bardzo bardzo bardzo bardzo bardzo bardzo Przepięknie, ślicznie, fantastycznie, perfekcyjnie i jakie tam słowa inne znasz . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 5, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 5, 2012 No to czas na kolejny rysunek, który mi go bardzo przypomina Oto on: http://i49.tinypic.com/25smvjk.jpg Zapraszam do oceniania 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arctic Cat Napisano Grudzień 5, 2012 Share Napisano Grudzień 5, 2012 Fajny, jeśli dobrze pamiętam to Pokemon Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 5, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 5, 2012 Fajny, jeśli dobrze pamiętam to Pokemon Tak, mam jeszcze 1 rysunek pokemona Pokemony też lubi 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Grudzień 5, 2012 Share Napisano Grudzień 5, 2012 Wow, pogratuluj swojemu koledze gustu bo ma zacny gust właśnie :3. Prace bardzo fajne, ciekawe jakby wyszedł mu kucyk. Jednak nie można się ograniczać to niech rysuje sobie co chce . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guciowata Napisano Grudzień 6, 2012 Share Napisano Grudzień 6, 2012 Oooo! Nogal, a może umiałby narysować Beauty Paint? Zapytaj się go, ładnie proooszę :3 a jeśli nie, to chociaż może Fluttershy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 6, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 6, 2012 Oooo! Nogal, a może umiałby narysować Beauty Paint? Zapytaj się go, ładnie proooszę :3 a jeśli nie, to chociaż może Fluttershy? Powiedział, że narysuje jakiegoś kucyka, muszę mu tylko podesłać zdjęcie (Możecie zaproponować jaki to ma być kucyk). A ja zaraz dodam kolejną pracę 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guciowata Napisano Grudzień 6, 2012 Share Napisano Grudzień 6, 2012 Beauty Paint, Beauty Paint!!! Lub jak nie, to FLUTTERSHYYYYYY!!! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arctic Cat Napisano Grudzień 6, 2012 Share Napisano Grudzień 6, 2012 Jestem za Fluttershy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 6, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 6, 2012 Dobrze. Powiem mu, aby narysował Fluttershy A tutaj dwie nowe prace (tym razem coś kościstego): http://i45.tinypic.com/4vk8zd.jpg http://i50.tinypic.com/knv28.jpg Zapraszam do oceniania. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guciowata Napisano Grudzień 6, 2012 Share Napisano Grudzień 6, 2012 Super, duper ^^ lubię takie mroczne rysunki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 6, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 6, 2012 Super, duper ^^ lubię takie mroczne rysunki Ja też. Michau niestety rzadko takie rysuje :< 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silver Shield Napisano Grudzień 6, 2012 Share Napisano Grudzień 6, 2012 a mojego OC by narysował? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 6, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 6, 2012 a mojego OC by narysował? Cóż, musiałbym z nim pogadać. Niestety nie ma go teraz na gg. Pewnie zrobił sobie przerwę od grania Nawet nie mam do niego z czego zadzwonić .. :< 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silver Shield Napisano Grudzień 6, 2012 Share Napisano Grudzień 6, 2012 Najwyżej poczekam. Na szczęście jestem Cierpliwy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts