Nogalik Napisano Grudzień 6, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 6, 2012 Najwyżej poczekam. Na szczęście jestem Cierpliwy Wszystko zapisuję sobie na kartce, potem chłopak się załamie jak dam mu tyle zleceń do zrealizowania xD 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guciowata Napisano Grudzień 6, 2012 Share Napisano Grudzień 6, 2012 A co z Beauty Paint? Jak co, to mogę czekać nawet miesiąc, nie musi się spieszyć Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silver Shield Napisano Grudzień 6, 2012 Share Napisano Grudzień 6, 2012 Ma talent-Niech go nie marnuje Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 6, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 6, 2012 A co z Beauty Paint? Jak co, to mogę czekać nawet miesiąc, nie musi się spieszyć Zapisałem na kartce, jeśli jej nie zapomnę na jutro to z nim pogadam na temat rysowania na zamówienie 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guciowata Napisano Grudzień 6, 2012 Share Napisano Grudzień 6, 2012 Masz nie zapomnieć, bo inaczej.... eemm... coś tam... .____. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silver Shield Napisano Grudzień 6, 2012 Share Napisano Grudzień 6, 2012 Nie kończ lepiej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 6, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 6, 2012 Masz nie zapomnieć, bo inaczej.... eemm... coś tam... .____. Spokojnie, o Tobie na pewno nie zapomnę xD 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guciowata Napisano Grudzień 6, 2012 Share Napisano Grudzień 6, 2012 Spoko loko foko ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 6, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 6, 2012 Postanowiłem, iż, aż, eż wstawię kilka nowych prac. Oto one: http://i46.tinypic.com/34j2np2.jpg http://i49.tinypic.com/35i15s3.jpg http://i47.tinypic.com/2m3jtp0.jpg Zapraszam do oceniania 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guciowata Napisano Grudzień 6, 2012 Share Napisano Grudzień 6, 2012 Super prace ^^ A w tym ostatnim to jest Pokemon ten.. no... nie pamiętam nazwy. Wiem że jest niebieski i zespół R takiego miał Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 6, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 6, 2012 Super prace ^^ A w tym ostatnim to jest Pokemon ten.. no... nie pamiętam nazwy. Wiem że jest niebieski i zespół R takiego miał Ja się tam nie znam na tych pokemonach xD 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 6, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 6, 2012 No więc kolejna porcja prac: Kotek Shooter który nie strzela. Joker niestety w złej jakości. Zapraszam do oceniania. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Estherenn. Napisano Grudzień 6, 2012 Share Napisano Grudzień 6, 2012 Kotek najlepszy :3(Łał,kto by się spodziewał xD) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 6, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 6, 2012 Widzę, że sporo osób tutaj zagląda. Poświęćcie te 10 sec i napiszcie opinię na temat prac, bardzo Was o to proszę 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arctic Cat Napisano Grudzień 6, 2012 Share Napisano Grudzień 6, 2012 Rysunki ładne, Joker fajnie wyszedł. A pokemon to był Wobbuffet, grałem w to 2 klasie podstawówki i jeszcze pamiętam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 6, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 6, 2012 Rysunki ładne, Joker fajnie wyszedł. A pokemon to był Wobbuffet, grałem w to 2 klasie podstawówki i jeszcze pamiętam Podziwiam Cię xD Dobra pamięć .. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarkReaper11 Napisano Grudzień 6, 2012 Share Napisano Grudzień 6, 2012 Świetna robota! Nie mam do czego się przyczepić, po prosu idealnie! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 6, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 6, 2012 Świetna robota! Nie mam do czego się przyczepić, po prosu idealnie! Nie kłam .. xD 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 6, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 6, 2012 No więc wstawiam trzy kolejne prace: Krowia czaszka Pokemon Rycerz Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarkReaper11 Napisano Grudzień 7, 2012 Share Napisano Grudzień 7, 2012 Najbardziej podoba mi się rycerz. Wynika to trochę z mojego ukrytego zamiłowania do średniowiecznych pancerzy Pozostałe też są fajne Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdanorPL Napisano Grudzień 7, 2012 Share Napisano Grudzień 7, 2012 Prace bardzo fajnie. Troszkę mało na niektórych szczegółów, ale za to są one wszystkie klimatycznie zrobione Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 7, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 7, 2012 Prace się skończyły, ziomek musi kilka dorysować. W między czasie może wrzucę jakąś pracę narysowaną przeze mnie, aby temat nie był martwy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarkReaper11 Napisano Grudzień 7, 2012 Share Napisano Grudzień 7, 2012 Yeah, nareszcie będziemy mogli się trochę poznęcać nad tobą [] oceniając twoją pracę xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 7, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 7, 2012 Yeah, nareszcie będziemy mogli się trochę poznęcać nad tobą [] oceniając twoją pracę xD Skoro tak to nie wiem czy ją wstawię xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdanorPL Napisano Grudzień 7, 2012 Share Napisano Grudzień 7, 2012 Skoro tak to nie wiem czy ją wstawię xD No wiesz co? Bądź jak RD! Twardy i nie przejmuj się krytyką swoich prac. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts