Nogalik Napisano Grudzień 7, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 7, 2012 No wiesz co? Bądź jak RD! Twardy i nie przejmuj się krytyką swoich prac. Tak czy siak nie wziąłbym tej oceny do siebie .. Dobra, koniec spamu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 7, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 7, 2012 Nikt już nie oceni prac mojego Ziomka ? : Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gypsy Napisano Grudzień 7, 2012 Share Napisano Grudzień 7, 2012 Ja ocenie, bo tych nowych jeszcze nie widziałem. Krowia czaszka- szczerze mówiąc nie wiem po czym widać że jest to krowia czaszka Rycerz- Bardzo fajny, przypomina mi czasy podstawówki gdy wszyscy starali się narysować jak najfajniejszego rycerza Pokemon- Nie pamiętam jak się nazywał. Ale też wyszedł spoko Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 7, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 7, 2012 Ja ocenie, bo tych nowych jeszcze nie widziałem. Krowia czaszka- szczerze mówiąc nie wiem po czym widać że jest to krowia czaszka Rycerz- Bardzo fajny, przypomina mi czasy podstawówki gdy wszyscy starali się narysować jak najfajniejszego rycerza Pokemon- Nie pamiętam jak się nazywał. Ale też wyszedł spoko Dzięki za oceny, postaram się wrzucić coś nowego jak najszybciej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
L'estaca Napisano Grudzień 7, 2012 Share Napisano Grudzień 7, 2012 Świetny Gaara! Jocker średnio mi się podoba, ale podobają mi się te mroczne rysunki. Pamiętaj o Sasuke!!! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 8, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 8, 2012 Świetny Gaara! Jocker średnio mi się podoba, ale podobają mi się te mroczne rysunki. Pamiętaj o Sasuke!!! Wszystko mam zapisane na kartce, dzisiaj do niego idę (taak mam daleko, mieszka blok dalej) i powiem co ma narysować 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 8, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 8, 2012 Nowy rysunek (Rainbow) pojawi się jeszcze dzisiaj w godzinach wieczornych 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guciowata Napisano Grudzień 8, 2012 Share Napisano Grudzień 8, 2012 Czyli już dziś nie zobaczę bo zaraz kończyć muszę x2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arctic Cat Napisano Grudzień 8, 2012 Share Napisano Grudzień 8, 2012 Czekam, już są godziny wieczorne Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 9, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 9, 2012 Wybaczcie, z powodów zdrowotnych nie dałem rady wejść na komputer. Rysunek powinien pojawić się jeszcze dziś. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 9, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 9, 2012 I oto jest długo wyczekiwana Rainbow: http://i50.tinypic.com/2rmqtcl.jpg Z góry przepraszam za złą jakość zdjęcia, ale aparat leży rozładowany, a ja nigdy nie mam czasu, aby go naładować. Zapraszam do oceniania. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scalefrom_pl Napisano Grudzień 9, 2012 Share Napisano Grudzień 9, 2012 szkoda ze nie w kolorze, ale mimo tego ładna RD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arameje Napisano Grudzień 9, 2012 Share Napisano Grudzień 9, 2012 RD jest awesome Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarkReaper11 Napisano Grudzień 9, 2012 Share Napisano Grudzień 9, 2012 No cóż jakość rzeczywiście jest... Ale z tego co zauważyłem, jak dla mnie ma za małe skrzydła Ale mną się nie przejmuj Reszta jest spoko Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 9, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 9, 2012 No cóż jakość rzeczywiście jest... Ale z tego co zauważyłem, jak dla mnie ma za małe skrzydła Ale mną się nie przejmuj Reszta jest spoko No wiesz, to pierwszy kucyk w jego wykonaniu Myślę, że nie wyszło tak źle. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arctic Cat Napisano Grudzień 9, 2012 Share Napisano Grudzień 9, 2012 A jak dla mnie to nie ma jednego skrzydła, ale pomijając to jest ładnie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 9, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 9, 2012 W następnej kolejności będzie Flutteshy, w między czasie może dodam coś "od siebie" 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 9, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 9, 2012 Od teraz rysunki będą wstawiane w lepszej jakości - Postanowiłem naładować aparat 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarkReaper11 Napisano Grudzień 9, 2012 Share Napisano Grudzień 9, 2012 To dobra wiadomość Cieszymy się Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 9, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 9, 2012 To dobra wiadomość Cieszymy się Musimy to opić xD 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guciowata Napisano Grudzień 9, 2012 Share Napisano Grudzień 9, 2012 Proponuję cydr xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 9, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 9, 2012 Proponuję cydr xD Mi to pasuje Nowa praca pojawi się jutro po 18. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 10, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 10, 2012 I oto jest wyczekiwana przez wielu Fluttershy: http://i46.tinypic.com/2dmh08l.jpg Po jakości tego zdjęcia stwierdzam fakt - "Mamoooooo kupujemy skaner !!". No więc zapraszam do oceniania Ps: Te paski na ogonie niestety nie wyszły - Proszę się nie dziwić. Rysowane przy mnie z pamięci 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gypsy Napisano Grudzień 10, 2012 Share Napisano Grudzień 10, 2012 Ile wódki za to chce??? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 10, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 10, 2012 Ile wódki za to chce??? Myślę, że 3 butelki go zadowolą. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts