Nogalik Napisano Grudzień 11, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 11, 2012 LittleRainbow, nie nie ma. BlackHawk, napisał, że mu się jak na razie nie chce (narysuje go później). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 12, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 12, 2012 Rysunek z AppleJack pojawi się jeszcze dzisiaj. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guciowata Napisano Grudzień 12, 2012 Share Napisano Grudzień 12, 2012 Fajnie ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 12, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 12, 2012 A po AppleJack będzie Derpy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 12, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 12, 2012 No więc znalazłem dzisiaj na dysku pewien obrazek: http://i46.tinypic.com/nfjg9t.jpg Nie wiem co to, ale wiem jedno - Nie jest skończone i raczej nie będzie Pomimo to zapraszam do oceniania. Jeśli wiecie co to jest to napiszcie ... xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarkReaper11 Napisano Grudzień 12, 2012 Share Napisano Grudzień 12, 2012 Jak dla mnie jest to jakaś wyspa z kamieniami na brzegu odbijająca się w tafli jeziora Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chemiatozlo Napisano Grudzień 12, 2012 Share Napisano Grudzień 12, 2012 miało wyjść psycho drewno ale za leniwy byłem aby dokończyć ; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 12, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 12, 2012 Nastąpiła nagła zmiana planów, Ziomek narysował Derpy. Tak mu się spodobała, że rzucił wszystko i zaczął rysować Oto ona: http://i50.tinypic.com/sqrsch.jpg W następnej kolejności najprawdopodobniej pojawi się AppleJack. A teraz zapraszam do oceniania Ps: Praca ma zostać niebawem poprawiona, gdy to nastąpi to wstawię v2. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 12, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 12, 2012 Ktoś tu w ogóle zagląda ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arctic Cat Napisano Grudzień 12, 2012 Share Napisano Grudzień 12, 2012 Bardzo ładna Derpy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swahili Napisano Grudzień 12, 2012 Share Napisano Grudzień 12, 2012 Ja czasem zaglądam i stwierdzam, że Derpy wyszła mu bosko. Jakbym nie była ślepa, to pewnie bym wyszukała jakieś błędy, jak to ja. Chociaż wątpię, czy bym jakieś znalazła C:. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 12, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 12, 2012 Bardzo ładna Derpy Tylko tyle ? xD Zioom, stać Cię na więcej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gypsy Napisano Grudzień 12, 2012 Share Napisano Grudzień 12, 2012 Ta derpy jest w prost znakomicie wykonana, widać tu ogromny kunszt artysty, jak muska ołówkiem kartkę na w prost czysta poezja Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swahili Napisano Grudzień 12, 2012 Share Napisano Grudzień 12, 2012 Tylko tyle ? xD Zioom, stać Cię na więcej Nie chciało mu się pisać, ot co. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 12, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 12, 2012 Ta derpy jest w prost znakomicie wykonana, widać tu ogromny kunszt artysty, jak muska ołówkiem kartkę na w prost czysta poezja A teraz sobie pomyśl, że ta praca będzie poprawiona Jutro mu ją dam w szkole i niech działa xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gypsy Napisano Grudzień 12, 2012 Share Napisano Grudzień 12, 2012 A teraz sobie pomyśl, że ta praca będzie poprawiona Jutro mu ją dam w szkole i niech działa xD Zaiste niebywałe milordzie życzę powodzenia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swahili Napisano Grudzień 12, 2012 Share Napisano Grudzień 12, 2012 Nogaliku, powiedz mu żeby narysował Lyrę, a sprawisz, że Swah będzie happy . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 12, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 12, 2012 Nogaliku, powiedz mu żeby narysował Lyrę, a sprawisz, że Swah będzie happy . Okej, już umieszczam na liście ;D Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arctic Cat Napisano Grudzień 12, 2012 Share Napisano Grudzień 12, 2012 Nie chciało mu się pisać, ot co. Mogę się rozpisać, jeśli chcecie.... Widać, że ołówek muska kartkę z czułością powiewu wiatru spowodowanego uderzeniami motylich skrzydeł. Cień spływa delikatnie jak woda ze źródeł amazonki a jakość zdjęcia upiększa rysunek jak obsrana ściana wygląd salonu. Oczu są głębokie jak Bajkał a skrzydła silne jak u sokoła pikującego aby pochwycić zwierzynę. Mocno naciągane, w rzeczywistości jest brzydziej. Nie żeby było brzydko, tylko nie aż tak ładnie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 12, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 12, 2012 Oj, Igor, Igor .. xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 13, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 13, 2012 Nowa praca pojawi się najprawdopodobniej jutro. Prawdopodobnie nie będzie ona związana z MLP. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 13, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 13, 2012 Jednak pojawi się dzisiaj, jest to Ulquiorr'a: http://i46.tinypic.com/fjnb4j.jpg Tutaj zamieszczam cytat: "napisz ze potem bedą ciemniejsze cienie i rozwine mu klate i bicki" - Mówi sam za siebie. W temacie od dzisiaj można składać zamówienia na prace NIEZWIĄZANE z MLP. Ziomek rozpatrzy je wszystkie i narysuje te które przypadną mu do gustu. A teraz zapraszam do oceniania Ps: Najlepiej wstawiajcie "chore" rzeczy typu: wystający mózg, lejąca się krew itp. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chemiatozlo Napisano Grudzień 13, 2012 Share Napisano Grudzień 13, 2012 dobre 1/100 nic tu sie nie zgadza Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gypsy Napisano Grudzień 13, 2012 Share Napisano Grudzień 13, 2012 dobre 1/100 nic tu sie nie zgadza Co przecież to jest Ulquirra w 3 formie, więc nie chrzań. Po za tym super poprosiłem o niego i dostałem. A skora uważasz że nic się nie zgadza, to najlepiej zaprzeczę tak Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 13, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 13, 2012 BlackHawk, chemiatozlo jest autorem tych prac .. xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts