Gypsy Napisano Grudzień 15, 2012 Share Napisano Grudzień 15, 2012 Ej odebrałeś mu sens życia, to w wuj nie miłe Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 15, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 15, 2012 Natsu pojawi się jeszcze dzisiaj przed 17. Ej odebrałeś mu sens życia, to w ***** nie miłe Co ten post miał na celu ? Nabijanie postów jest takie fajne ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chemiatozlo Napisano Grudzień 15, 2012 Share Napisano Grudzień 15, 2012 Ej odebrałeś mu sens życia, to w ***** nie miłe dobrze powiedziane ziooom Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 15, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 15, 2012 Nie zaśmiecajcie tematu ! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 15, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 15, 2012 Teraz pojawi się wstępny szkic pewniej postaci: Natsu Jeśli widzicie jakieś niedociągnięcia, lub to co warto poprawić - Piszcie ! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arctic Cat Napisano Grudzień 15, 2012 Share Napisano Grudzień 15, 2012 fajny szalik Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 15, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 15, 2012 fajny szalik Cieszę się, że Ci się podoba Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chemiatozlo Napisano Grudzień 15, 2012 Share Napisano Grudzień 15, 2012 dzisiaj prawdopodobnie rogalik wstawi dinozauar ponieważ naoglądałem sie discovery i zryłem sobie banie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 15, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 15, 2012 dzisiaj prawdopodobnie rogalik wstawi dinozauar ponieważ naoglądałem sie discovery i zryłem sobie banie Bez Komentarza Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 15, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 15, 2012 Otóż jak zapewne wiecie Ziomek zrył sobie dzisiaj banię oglądając discovery. Oto efekt: Zryta Psycha Michaua To dopiero pierwszy szkic. Jeśli widzicie coś co trzeba/można poprawić to piszcie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chemiatozlo Napisano Grudzień 15, 2012 Share Napisano Grudzień 15, 2012 Otóż jak zapewne wiecie Ziomek zrył sobie dzisiaj banię oglądając discovery. Oto efekt: Zryta Psycha Michaua To dopiero pierwszy szkic. Jeśli widzicie coś co trzeba/można poprawić to piszcie. noo lepiej piszcie to bd wiedzial co poprawić :9QuUw: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gypsy Napisano Grudzień 15, 2012 Share Napisano Grudzień 15, 2012 Mógłbyś odrobinę podkreślić kontury przy pazurach Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 15, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 15, 2012 Nie krępujcie się, im więcej rad tym lepiej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Estherenn. Napisano Grudzień 17, 2012 Share Napisano Grudzień 17, 2012 Ja z pytaniem,czy ziomek zaczął rysować Braeburna i jeśli tak,to jak mu idzie? :> I z upomnieniem o moją nagrodę za pierwszy post,tzn. rysunek Nogalika Jeszcze go nie dostałam,chociaż jestem cierpliwa.. ;3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 17, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 17, 2012 Ja z pytaniem,czy ziomek zaczął rysować Braeburna i jeśli tak,to jak mu idzie? :> I z upomnieniem o moją nagrodę za pierwszy post,tzn. rysunek Nogalika Jeszcze go nie dostałam,chociaż jestem cierpliwa.. ;3 Księżniczko, rysunek wyślę za chwilkę - tylko zrobię zdjęcie Ziomek musiał poprawić oceny i nie miał czasu na rysowanie. Prawdopodobnie dzisiaj wykona 1 szkic Braeburna. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chemiatozlo Napisano Grudzień 17, 2012 Share Napisano Grudzień 17, 2012 Ja z pytaniem,czy ziomek zaczął rysować Braeburna i jeśli tak,to jak mu idzie? :> I z upomnieniem o moją nagrodę za pierwszy post,tzn. rysunek Nogalika Jeszcze go nie dostałam,chociaż jestem cierpliwa.. ;3 ponieważ, iż ja się uczyłem z biologii i żem zdał na półrocze Księżniczko, rysunek wyślę za chwilkę - tylko zrobię zdjęcie Ziomek musiał poprawić oceny i nie miał czasu na rysowanie. Prawdopodobnie dzisiaj wykona 1 szkic Braeburna. taa narysuje dziś a jutro cie budze z rana i wstajesz siadasz na kompja i wstawiasz i i i i i i i i i i coś Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
L'estaca Napisano Grudzień 17, 2012 Share Napisano Grudzień 17, 2012 Więc: Natsu-nie zły ale oczy są(bez urazy)... lepiej nie mówić Derpik jest za to świetny Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chemiatozlo Napisano Grudzień 18, 2012 Share Napisano Grudzień 18, 2012 Więc: Natsu-nie zły ale oczy są(bez urazy)... lepiej nie mówić Derpik jest za to świetny spoko zapewne jest napisane, że 1 szkic i jak cośnie pasuje to poprawie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guciowata Napisano Grudzień 18, 2012 Share Napisano Grudzień 18, 2012 Kiedy nowe prace? : Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 18, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 18, 2012 Kiedy nowe prace? :< Prawdopodobnie jak Michał przestanie się opierdzielać i je narysuje. Dzisiaj raczej się coś pojawi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guciowata Napisano Grudzień 18, 2012 Share Napisano Grudzień 18, 2012 A czo to bedzie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 18, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 18, 2012 A czo to bedzie? To co będzie miał ochotę narysować, ostatnio jest bardzo wybredny .. xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 18, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 18, 2012 No więc po długiej przerwie pojawia się: Braeburn Następna praca pojawi się prawdopodobnie jutro. Zapraszam do oceniania. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chemiatozlo Napisano Grudzień 18, 2012 Share Napisano Grudzień 18, 2012 hmm w najbliższym czasie mam zamiar coś pychodemicznego narysować jakieś propozycje? a i masz swojego jabłkowego dziwaka -.- nie lubie go Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scalefrom_pl Napisano Grudzień 18, 2012 Share Napisano Grudzień 18, 2012 Nogi są za chude i za krótkie, a oprócz tego ok @edit narysuj cos takiego http://www.gophoto.it/view.php?i=http://fc00.deviantart.net/fs71/f/2011/293/6/d/prey_on_the_weak_by_torture_device-d4dfabh.jpg#.UNC8lpV9G70 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts