Gość Ziomisz12 Napisano Grudzień 23, 2011 Share Napisano Grudzień 23, 2011 co wy na to by pograć w dote 2 ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kenshin Napisano Grudzień 23, 2011 Share Napisano Grudzień 23, 2011 a masz >.>? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spoiler Cat Napisano Grudzień 25, 2011 Share Napisano Grudzień 25, 2011 Jeżeli masz bete-keye to się piszę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziomisz12 Napisano Grudzień 25, 2011 Share Napisano Grudzień 25, 2011 nie mam ale na steam jest losowanie prezentów .wystarczy wejść w sklep i wcisnąć stos prezentów. Mnie się udało really zarąbista gra. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vermik Napisano Grudzień 25, 2011 Share Napisano Grudzień 25, 2011 Tzn, że mamy tamte zadania wypełniać? A z takim prezentem to weź pan idź Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Legiss Napisano Grudzień 30, 2011 Share Napisano Grudzień 30, 2011 Ja mam dote2, ale jestem tak szitę że mogę najwyżej posupportować dazzlem (DAZZYL'D!). stem http://steamcommunity.com/profile/legisson Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adisso Napisano Marzec 2, 2012 Share Napisano Marzec 2, 2012 Ah pograłbym ale niestety nie dane mi było dostać keya ;/ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kenshin Napisano Kwiecień 20, 2012 Share Napisano Kwiecień 20, 2012 kto, ktokolwiek ma zeby pograc? nick na steamie KenshinPony Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Airlick Napisano Kwiecień 20, 2012 Share Napisano Kwiecień 20, 2012 Ostatnio dostalem klucz, ale niestety gra jest zupelnie inna niz LoL, a ze w Dote wczesniej nie gralem, nie mialem zupelnie pojecia co robic. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adisso Napisano Kwiecień 28, 2012 Share Napisano Kwiecień 28, 2012 Grałem u kolegi, całkiem fajna gierca, ja chcę klucz.... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mortron102 Napisano Sierpień 6, 2012 Share Napisano Sierpień 6, 2012 (Odkop) Wypełniłem ankietę i czekam na klucz(ba znając mój fart i tak nie dostanę). Nawet dziennik prowadzę czyli :Dzień 18- nadal brak klucza do Doty2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucpon Napisano Sierpień 6, 2012 Share Napisano Sierpień 6, 2012 Ja chyba jestem za głupi na tą grę. Jak lola mniej więcej ogarniam to tu nawet wyboru postaci Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sienny Napisano Wrzesień 16, 2012 Share Napisano Wrzesień 16, 2012 Ja bym chętnie z kimś zagrał w dołotę. Jak jest ktoś chętny niech mnie doda na steamie. Nick: Sienny Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
niezwyciezony1 Napisano Wrzesień 16, 2012 Share Napisano Wrzesień 16, 2012 Zgłosiłem się po klucz. Kto wie może za rok dostanę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Airlick Napisano Wrzesień 16, 2012 Share Napisano Wrzesień 16, 2012 Trochę ostatnio pograłem... Captain Obvious mode on: gra bez porównania trudniejsza od LoLa, tutaj potrzeba obu rąk i IQ przekraczającego 70, żeby coś zdziałać. Captain Obvious mode off. O wiele szybsza akcja, o wiele mniej intuicyjny sklep i kontrola postaci... I o wiele większa satysfakcja z wygranej. Me gusta, ale wybitnie długi czas oczekiwania na grę (nawet po 15 minut, czasami, wliczając odrzucone invite'y i remake'i, bo komuś się nie wczytało...) trochę mnie odrzuca. No i gry trwają o wiele za długo na niskim poziomie, każdy biega i farmi, zamiast kończyć grę, mając 2x więcej golda... Ale to już wina ludzi, nie gry. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts