Goatse Napisano Grudzień 24, 2011 Share Napisano Grudzień 24, 2011 Niezbyt znana (choć świetna) część kultowej serii rtsów, jestem fanem od pierwszej części i ta podoba mi się chyba najbardziej... I teraz pytanie, gra ktoś w multi, albo chce sie dołączyć ? Mam jeszcze 3 kumpli, gramy na game rangerze w dodatek zero hour 1.04, ja mogę jeszcze grać w shock wave, ale mam od niedawna więc raczej nie ogarniam jednostek.. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siewca YI Napisano Grudzień 24, 2011 Share Napisano Grudzień 24, 2011 Commander & Conquer mało znana !? Przecież to jedna z najlepszych gier strategicznych nie licząc Civilization. Ja bym mógł zagrać gdyby nie to, że sprzedałem to koledze za 50 zł, bo mi się znudziło. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Goatse Napisano Grudzień 24, 2011 Autor Share Napisano Grudzień 24, 2011 Może trochę złe słowo, chodziło mi głównie o to, że w porównaniu do takiego SC2 czy nawet starutkiego HOMAM3 multi jest praktycznie martwe, a sama seria jest znana, chociaż kultowa dzięki częściom takim jak pierwsze dwa red alerty czy tiberian sun i oczywiście 95 (<3) ale straciła wielu fanów dzięki solidnym rzeźbom w gównie, pokroju tiberium wars czy renegade. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deHavilland Napisano Lipiec 17, 2012 Share Napisano Lipiec 17, 2012 Generals.... to była gra! This is the Overlord tank! i jazda po terrorystach na tarana! I najbardziej kultowy tekst Działa Atomowego (przynajmniej dla mnie) "Greather than the sun" - no i niestety pożegnanie, bo Celestia wysłała je na księżyc.... Spędziłem przy tym godziny.... Kurcze, ile bym dał żeby zagrać jeszcze raz... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bonifacus Napisano Sierpień 4, 2012 Share Napisano Sierpień 4, 2012 Generals.... to była gra! This is the Overlord tank! i jazda po terrorystach na tarana! I najbardziej kultowy tekst Działa Atomowego (przynajmniej dla mnie) "Greather than the sun" - no i niestety pożegnanie, bo Celestia wysłała je na księżyc.... Spędziłem przy tym godziny.... Kurcze, ile bym dał żeby zagrać jeszcze raz... Też bym wiele dał... mogłem w to kiedyś grać dosłownie dniem i nocą... Mapka po mapce... cywilizacja po cywilizacji... Ta gra to było coś... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
izy97 Napisano Październik 28, 2012 Share Napisano Październik 28, 2012 nikt tu od dawna nie zaglądał... szkoda :-\ niezła gierka, najlepsi są chińczycy. ach, jak pięknie wygląda atomówka w środku bazy amerykanów :-) Ale moje ulubione trzy epckie gry strategiczne to company of heroes, blitzkrieg i hearts of iron 2. w C&C dawno nie grałem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KochamChemie Napisano Październik 28, 2012 Share Napisano Październik 28, 2012 Spam battle master tankami......ech....to były czasy....... No i ta muzyka,oraz śmieszne teksty GLA @DeHavillant Sry że poprawie ale było chyba "Brighter than the sun" "GLA postal services"......."Not responsible for damaged goods" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Buziol Napisano Październik 28, 2012 Share Napisano Październik 28, 2012 Spam battle master tankami......ech....to były czasy....... No i ta muzyka,oraz śmieszne teksty GLA @DeHavillant Sry że poprawie ale było chyba "Brighter than the sun" "GLA postal services"......."Not responsible for damaged goods" Ja tam wolałem spam zamaskowanymi pojazdami z opcją "boom-boom" w bazę mego nieuważnego oponenta...było to jego ostatnie niedopatrzenie w danej grze. A teksty to i Chiny miały fajne. Przy czym co cięższe jednostki miały fajny voice acting. 1.Helix mówiący basem "We're going to ruin somebody's day" ...i wtedy ze śmigłowca leci atomówka 2.Buldożer rozjeżdżający piechotę i ten tekst "What are they? Protestors?" Ale i tak to GLA miało te najbardziej komiczne. Szczególnie Dr.Thrax Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KochamChemie Napisano Październik 28, 2012 Share Napisano Październik 28, 2012 "What are they? Protestors?" :lol: :lol: tego nie próbowałem................ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts