Flash_Storm Napisano Grudzień 11, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 11, 2012 Kucyk z kreskówki narysowany jak człowiek... z kreskówki. Zdjęcie robione telefonem - bo mój leniwy braciszek (którego serdecznie pozdrawiam) nie ma zamiaru tego naprawić 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scalefrom_pl Napisano Grudzień 11, 2012 Share Napisano Grudzień 11, 2012 Fajna praca, dobrze dobrane kolory (niedługo zamienię w znawce sztuki ). Tam po prawej ktoś siedzi, na 100% pod drzewem, tylko szkoda ze jej nie widać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flash_Storm Napisano Grudzień 11, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 11, 2012 Fajna praca, dobrze dobrane kolory (niedługo zamienię w znawce sztuki ). Tam po prawej ktoś siedzi, na 100% pod drzewem, tylko szkoda ze jej nie widać. Witam nowy znawco sztuki! Hue Hue. Tam nie ma drzewa - na kartce się nie zmieściło Ale masz racje. KTOŚ tam siedzi! XD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 12, 2012 Share Napisano Grudzień 12, 2012 Fajne, fajne Pokolorowane flamastrami ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flash_Storm Napisano Grudzień 12, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 12, 2012 Fajne, fajne Pokolorowane flamastrami ? Kredkami <3 Tylko kontury były robione flamastrem ;D Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 12, 2012 Share Napisano Grudzień 12, 2012 Kredkami <3 Tylko kontury były robione flamastrem ;D Aha, rozumiem Wygląda na flamastry .. xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guciowata Napisano Grudzień 12, 2012 Share Napisano Grudzień 12, 2012 Super, to Fluttershy? Bo tak wygląda w każdym razie. Oł, a dałabyś radę narysować Beauty Paint? Ładnie proszę :3 proszę linka do niej http://imageshack.us/photo/my-images/96/beautypaint.png/ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 12, 2012 Share Napisano Grudzień 12, 2012 Agnieszko, Gućka Cię tak ładnie prosi, narysuj dla niej Beauty Paint xDD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flash_Storm Napisano Grudzień 12, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 12, 2012 Super, to Fluttershy? Bo tak wygląda w każdym razie. Oł, a dałabyś radę narysować Beauty Paint? Ładnie proszę :3 proszę linka do niej http://imageshack.us/photo/my-images/96/beautypaint.png/ Pewnie - dla mnie rysowanie to istna przyjemność <3 A z resztą dla użytkowniczki która dała mi na prezent 4 komentarz wszystko Mam tylko pytanie: Ma być na kartce czy komputerowo? Agnieszko, Gućka Cię tak ładnie prosi, narysuj dla niej Beauty Paint xDD Te - adwokat od siedmiu boleści xD narysuje, narysuje :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flash_Storm Napisano Grudzień 13, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 13, 2012 takie "specjal" dla scalefrom_pl Serdecznie przepraszam za kolorowanie Luny - ale nie chciało mi się wstać na ostrzyć kredki xD (Nie jestem leniwa. taki dzień xD) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 13, 2012 Share Napisano Grudzień 13, 2012 Mogłaś naostrzyć te kredki .. xD Byłoby lepiej : Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scalefrom_pl Napisano Grudzień 13, 2012 Share Napisano Grudzień 13, 2012 Dziękuje za prace, wygląda wspaniale, można wybaczyć słabe kolory. Ten wzrok Celesti ... ciekawe o czym myśli Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flash_Storm Napisano Grudzień 13, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 13, 2012 Mogłaś naostrzyć te kredki .. xD Byłoby lepiej :< Ale żeby móc je naostrzyć muszę chodzić z mojego pokoju do kuchni bo tam mam ostrzółke w której nie niszczy mi się wkład xD A do kuchni mam...7 metrów od mojego pokoju xD Dziękuje za prace, wygląda wspaniale, można wybaczyć słabe kolory. Ten wzrok Celesti ... ciekawe o czym myśli Nie chcesz wiedzieć Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guciowata Napisano Grudzień 13, 2012 Share Napisano Grudzień 13, 2012 Pewnie - dla mnie rysowanie to istna przyjemność <3 A z resztą dla użytkowniczki która dała mi na prezent 4 komentarz wszystko Mam tylko pytanie: Ma być na kartce czy komputerowo? ] Um... Nie wiem, jak wolisz ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 13, 2012 Share Napisano Grudzień 13, 2012 Nie chcesz wiedzieć - Ja chcę wiedzieć ! xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Grudzień 13, 2012 Share Napisano Grudzień 13, 2012 Fajne ;D Ciekawe te nogi xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Redemptor Napisano Grudzień 13, 2012 Share Napisano Grudzień 13, 2012 Ostatnia praca z Celestią i Luną, podoba mi się chyba najbardziej. Ale nie podoba mi się tylne kopyto Celestii i chyba te same kończyny są za grube u Luny. Ale pewnie się czepiam. Chciałbym zobaczyć jeszcze jakieś twoje prace. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flash_Storm Napisano Grudzień 14, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 14, 2012 Ostatnia praca z Celestią i Luną, podoba mi się chyba najbardziej. Ale nie podoba mi się tylne kopyto Celestii i chyba te same kończyny są za grube u Luny. Ale pewnie się czepiam. Chciałbym zobaczyć jeszcze jakieś twoje prace. Wcale się nie czepiasz, a moich prac pewnie będzie jeszcze sporo 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flash_Storm Napisano Grudzień 14, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 14, 2012 Zapomniałam dodać mojej ulubionej pracy Kolorowane starymi kredkami D: 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 14, 2012 Share Napisano Grudzień 14, 2012 Tee nogi Są dłuugie xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kasikama123 Napisano Grudzień 14, 2012 Share Napisano Grudzień 14, 2012 Nie wiem czemu,ale podoba mi się to ze rysujesz je z takimi " potężnymi " nogami. Znaczy obrazki nie są najlepsze , ale złe nie są ,są w miarę , na pewno jak będziesz rysowała więcej i więcej będą wychodziły ci idealnie ! ;D Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flash_Storm Napisano Grudzień 14, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 14, 2012 Tee nogi Są dłuugie xD Długie nogi są spoko <3 Nie wiem czemu,ale podoba mi się to ze rysujesz je z takimi " potężnymi " nogami. Znaczy obrazki nie są najlepsze , ale złe nie są ,są w miarę , na pewno jak będziesz rysowała więcej i więcej będą wychodziły ci idealnie ! ;D Heheszki - Dziękuję za opinie! 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arctic Cat Napisano Grudzień 14, 2012 Share Napisano Grudzień 14, 2012 Rysunki są fajne ale te nogi są takie dłuuugie..... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 14, 2012 Share Napisano Grudzień 14, 2012 Rysunki są fajne ale te nogi są takie dłuuugie..... Co Ty chcesz ? Długie nogi są fajne Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flash_Storm Napisano Grudzień 14, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 14, 2012 Co Ty chcesz ? Długie nogi są fajne Brohoof! 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts