Wizio Napisano Luty 15, 2013 Autor Share Napisano Luty 15, 2013 Ork tym razem wyciągną rękę, w którą uderzyłeś twarzą. Ork tylko popatrzył na ciebie z pogardą po czym kopnął cie w brzuch. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Luty 15, 2013 Share Napisano Luty 15, 2013 Wstałem, po tym uderzeniu musiałem wymyślić coś innego, musiałem znaleźć sposób na pokonanie go nie mogłem dać się zabić. Zacząłem szukać rozwiązania na pokonanie go Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 16, 2013 Autor Share Napisano Luty 16, 2013 Jeśli elitarny ork sprawiał ci problemy to generał musiał być kimś nadzwyczaj silnym. Ork nie wydawał się nawet zmęczony. Gdyby miał jakieś widoczne słabe strony to byś już dawno je odkrył, lecz nadal nic. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Luty 16, 2013 Share Napisano Luty 16, 2013 Starałem się nie pokazując tego poznać lokalizację Pożeracza, gdybym był wystarczająco blisko niego mógłbym nim rzucić prosto w jego głowę mając nadzieję że przebije jego czaszkę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 16, 2013 Autor Share Napisano Luty 16, 2013 Niehonorowa zagrywka podczas walki może zakończyć się powodzeniem. Po chwili przeszukania terenu odnalazłeś tę broń. Leżała na uboczu niedaleko ciebie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Luty 16, 2013 Share Napisano Luty 16, 2013 Kątem oka zekrknołem na sztylet, przegnałem tą myśl która we mnie była. Będę walczył honorowo do końca chociaż byłem w kiepskiej sytuacji. Nie wiedziałem jak zaatakować by ten mną nie rzucił, nie miałem najmniejszego pomysłu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 16, 2013 Autor Share Napisano Luty 16, 2013 Ork kilka razy cię okrążył i by po chwili zaszarżować na ciebie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Luty 16, 2013 Share Napisano Luty 16, 2013 Postarałem się uniknąc jego szarży i podciąć go by spadł na ziemie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 16, 2013 Autor Share Napisano Luty 16, 2013 Uniknąłeś zarży, lecz ork w porę zareagował i przeskoczył nad twoją nogą po czym z całej siły na nią nadepnął. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Luty 16, 2013 Share Napisano Luty 16, 2013 Zabolało mnie to i odruchowo szybko kopnąłem drugą nogą, celowałem w twarz Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 16, 2013 Autor Share Napisano Luty 16, 2013 Byłeś za mały aby trafić orka w głowę i co najwyżej połaskotałeś go kopytem po zbroi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Luty 16, 2013 Share Napisano Luty 16, 2013 Musiałem go jakoś powalić więc zaryzykowałem i kopnąłem go między nogi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 16, 2013 Autor Share Napisano Luty 16, 2013 To zagranie było gorzej niż nie skuteczne. Ork był w zbroi i co najwyżej go tym połaskotałeś. Ork w końcu wypuścił twoją nogę, lecz po tym kopną cię kilka razy po czym chwycił i po raz kolejny rzucił o drzewo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Luty 17, 2013 Share Napisano Luty 17, 2013 Ponownie wstałem i otrząsnołem się po rzucie, to robiło się nudne więc musiałem coś wymyślić Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 17, 2013 Autor Share Napisano Luty 17, 2013 Ork zbliżając się do ciebie potknął się o własną broń i upadł na twarz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Luty 18, 2013 Share Napisano Luty 18, 2013 Postanowiłem to wykorzystać, miałem zamiar do niego podbiec i kopnąć go z całej siły w twarz Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 18, 2013 Autor Share Napisano Luty 18, 2013 Szybko podbiegłeś do Orka i chwilę poczekałeś aż wstanie. Gdy usiłował się podnieść z całej siły kopnąłeś go w twarz przez co ponownie uderzył nią o ziemie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Luty 18, 2013 Share Napisano Luty 18, 2013 Postanowiłem spróbować powtórzyć czyność Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 18, 2013 Autor Share Napisano Luty 18, 2013 Tym razem włożyłeś w to więcej siły i kopnięcie zmiażdżyło czaszkę orkowi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Luty 18, 2013 Share Napisano Luty 18, 2013 Wziąłem z ziemi swój płaszcz i Pożeracz po czym na wszelki wypadek miałem zamiar go wbić w orka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 18, 2013 Autor Share Napisano Luty 18, 2013 Nie w co wbijać. Z głowy została plama. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Luty 18, 2013 Share Napisano Luty 18, 2013 Poszedłem ponownie patrząc z ukrycia na wejście do jaskini Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 19, 2013 Autor Share Napisano Luty 19, 2013 Przed wejściem do jaskini zauważyłeś kolejnego, lecz już zwykłego orka z kolczastymi naramiennikami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Luty 19, 2013 Share Napisano Luty 19, 2013 Postanowiłem spróbować rzucić Pożeracza w jego głowę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 19, 2013 Autor Share Napisano Luty 19, 2013 Na twoje szczęście udało ci się. Ork akurat był zajęty wąchaniem palców i nie zauważył broni, która leciała w jego stronę i przebiła mu łeb. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts