Unbridle Napisano Kwiecień 7, 2013 Share Napisano Kwiecień 7, 2013 Nagle pojawiła się Księżniczka Luna. - Nic Ci nie jest? - spytała. Link do komentarza
Adm1RED Napisano Kwiecień 7, 2013 Share Napisano Kwiecień 7, 2013 Wave się przestraszył i słychać było uderzenie o drzewo. - N...nic. Powiedziałem nadal będąc w drzewie. Link do komentarza
Unbridle Napisano Kwiecień 7, 2013 Share Napisano Kwiecień 7, 2013 Księżniczka Luna ściągnęła Wave'a magią. - Chodźmy. Zaraz Leeth odjeżdża do Sektora 5. - powiedziała Księżniczka Luna. Link do komentarza
Adm1RED Napisano Kwiecień 7, 2013 Share Napisano Kwiecień 7, 2013 ( ja byłem w drzewie a nie na nim ) - Dobrze. Powiedział nadal przestraszony idąc za Księżniczką Luną. Link do komentarza
Unbridle Napisano Kwiecień 7, 2013 Share Napisano Kwiecień 7, 2013 - Teleportuje nas. Będzie szybciej. - uśmiechnęła się i teleportowała Wave'a i siebie przed zamek. Byli tam na czas. Link do komentarza
Adm1RED Napisano Kwiecień 7, 2013 Share Napisano Kwiecień 7, 2013 - Co teraz mam zrobić? Zapytałem niepewny spoglądając na złamane skrzydło które wyglądało normalnie.Wave zachowywał się jakby nie czuł bólu. Link do komentarza
Unbridle Napisano Kwiecień 7, 2013 Share Napisano Kwiecień 7, 2013 - Wystarczy pożegnać Leeth. To trochę smutne, że musi już wyjeżdżać. Możemy jej już nigdy nie zobaczyć. - zasmuciła się Luna i poszła pożegnać Leeth, na którą czekał już rydwan. Link do komentarza
Adm1RED Napisano Kwiecień 7, 2013 Share Napisano Kwiecień 7, 2013 Wave podszedł do Leeth. - Leeth fajnie było cię poznać.Więc jak już wyjeżdżasz to chciałbym cię pożagnać.Do zobaczenia. Powiedziałem smutnym głosem żegnając Leeth którą słabo znał. Link do komentarza
Unbridle Napisano Kwiecień 7, 2013 Share Napisano Kwiecień 7, 2013 - Miło było mi was poznać. A szczególnie MoonSun, Spike'a i Twilight. Przeżyłam z wami tyle wspaniałych przygód. Nie zobaczymy się już więcej, ale... - Leeth zamilkła, a z oczu jak ze strumieni płynęły jej łzy, które miały kolor złoty. Kiedy spadły na ziemię wyrosły kwiaty i zaczął padać złoty deszcz. Link do komentarza
Adm1RED Napisano Kwiecień 7, 2013 Share Napisano Kwiecień 7, 2013 - Mnie też już pewnie nie zobaczycie.Żegnam was. Powiedział Wave i przygotował się do wędrówki,po chwili ruszył normalnym krokiem w stronę wschodu. Link do komentarza
Unbridle Napisano Kwiecień 7, 2013 Share Napisano Kwiecień 7, 2013 Leeth odleciała na rydwanie i wyczarowała portal. Wszyscy patrzyli jak Leeth i Wave oddalają się i potem znikają w oddali. - Już ich nie zobaczymy. - powiedziała smutna Pinkie. - A ja coś czuję, że jeszcze kiedyś się z nimi zobaczymy. - powiedziała Twilight starając się pocieszyć Pinkie. Link do komentarza
Adm1RED Napisano Kwiecień 7, 2013 Share Napisano Kwiecień 7, 2013 Wave zaczął wracać lecz tylko po torbę którą zostawił. - Um...przepraszam torbę tutaj zostawiłem i jeszcze raz chciałbym was pożegnać. Po czym zabrał swoją torbę i znów ruszył w stronę wschodu. Link do komentarza
Unbridle Napisano Kwiecień 7, 2013 Share Napisano Kwiecień 7, 2013 - Żegnaj! - krzyknęły klaczki chórem oraz Spike. Tym czasem w Sektorze 5 Leeth dowiedziała się o śmierci Króla i musiała zmierzyć się z potężną Królową Sofią, aby przejąć tron. Już jako Księżniczka Leeth ,,córka" zmarłego Króla wróciła do Equestrii. - Czekajcie! - zawołała - Musicie mi pomóc. Link do komentarza
Adm1RED Napisano Kwiecień 7, 2013 Share Napisano Kwiecień 7, 2013 Wave nadal szedł nie był daleko wystarczyło do niego podbiec. - Ja już się nie przydam. Powiedział do siebie idąc spokojnyk krokiem. Link do komentarza
Nightmare Napisano Kwiecień 7, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 7, 2013 (mogę trochę rzadziej odpisywać) Link do komentarza
Naogim Napisano Kwiecień 7, 2013 Share Napisano Kwiecień 7, 2013 Czy ja i mój OC BlackFire możemy dołączyć do zabawy? Link do komentarza
Unbridle Napisano Kwiecień 9, 2013 Share Napisano Kwiecień 9, 2013 Czy ja i mój OC BlackFire możemy dołączyć do zabawy? Pewnie. -Wave! - krzyknęła Leeth - Zaczekaj! Link do komentarza
Adm1RED Napisano Kwiecień 9, 2013 Share Napisano Kwiecień 9, 2013 Wave obrócił się w stronę głosu - Co?! Krzyknął pytająco do znajomego głosu. Link do komentarza
Unbridle Napisano Kwiecień 9, 2013 Share Napisano Kwiecień 9, 2013 -Jesteś nam potrzebny i nawet nie wiesz jak bardzo. - powiedziała Księżniczka Leeth (jestem księżniczką ). -A do czego jesteśmy potrzebni? I czemu jesteś tak dziwnie ubrana? I... I wszystko? - spytała RD nieco zdziwiona. -Czas w Sektorze 5 leci szybciej. Kiedy wróciłam Król został pokonany przez Królową Sofię jego siostrę. Teraz będę musiała przejąć tron, ale najpierw muszę ją pokonać i to wy musicie mi pomóc. - odpowiedziała. Link do komentarza
Adm1RED Napisano Kwiecień 9, 2013 Share Napisano Kwiecień 9, 2013 - Nie sądzę by taki ktoś jak ja by się przydał i tak ja nie mam wstępu do Sektora 5'ego. Powiedział podchodząc nie zdziwiony tym że Leeth jest Księżniczką. Link do komentarza
Unbridle Napisano Kwiecień 9, 2013 Share Napisano Kwiecień 9, 2013 -Nadasz się. Liczę na Was wszystkich. - powiedziała, uśmiechnęła się i rozwinęła swe królewskie skrzydła. - Leeth ma rację. - powiedziała Księżniczka Luna i razem z Celestią podeszła do niej. Link do komentarza
Adm1RED Napisano Kwiecień 10, 2013 Share Napisano Kwiecień 10, 2013 - Dobrze ruszę z wami. Powiedział i popatrzył w niebo smutniejąc. @jeśli zmieniłem rasę swojego OC na pegaza wampira to może też on być tutaj też jako wampir ale będzie to ukrywał za wszelką cenę.Zgadzasz się? Link do komentarza
Unbridle Napisano Kwiecień 10, 2013 Share Napisano Kwiecień 10, 2013 jeśli zmieniłem rasę swojego OC na pegaza wampira to może też on być tutaj też jako wampir ale będzie to ukrywał za wszelką cenę.Zgadzasz się? Pewnie. - A więc dobrze. Ruszajmy w drogę. - powiedziała Leeth i za pomocą magii przeniosła kucyki do Sektora 5. - Wow. Wszystko tu jest takie... - chciała dokończyć RD, ale nagle usłyszała : - Zniszczone? Zrujnowane? Tak. - odpowiedziała jej Księżniczka Leeth. Link do komentarza
Adm1RED Napisano Kwiecień 10, 2013 Share Napisano Kwiecień 10, 2013 Zmieniłem też nieco wygląd OC'ka Wave załorzył na siebie płaszcz który wyciągnął z torby.Rozglądał się po otoczeniu - Co się tu działo? Zapytał niepewny nadal się rozglądając. Link do komentarza
Nightmare Napisano Kwiecień 10, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 10, 2013 (co się dzieje? gdzie jesteście? Link do komentarza
Recommended Posts