Unbridle Napisano Kwiecień 11, 2013 Share Napisano Kwiecień 11, 2013 (co się dzieje? gdzie jesteście? W Sektorze 5. - Sektor 5 jest pełen magii i harmonii. Jest on w pewnym sensie też powiązany w Equestrią. Jeśli więź zostanie rozłączona poprzez brak harmonii w jednym lub obu krainach zaczną się łączyć i doprowadzi to do ostatecznej zagłady. - powiedziała Leeth. Link do komentarza
Adm1RED Napisano Kwiecień 11, 2013 Share Napisano Kwiecień 11, 2013 - Więc w czym ja mam tutaj pomóc? Zapytał patrząc w niebo i uśmiechając się.Wave'a pociesza widok chmór. Jeśli jakaś postać by zapytała jakie Wave ma imię to odpowiem bo mam już do niego imię Link do komentarza
Unbridle Napisano Kwiecień 11, 2013 Share Napisano Kwiecień 11, 2013 - Musimy strącić Sofię z tronu zanim będzie za późno. - powiedziała Leeth. - Już jest za późno! - nagle tuż za Leeth pojawiła się Królowa Sofia. Link do komentarza
Nightmare Napisano Kwiecień 11, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 11, 2013 (po 1... ej, już miałam wygląd Sofii :( po 2... opisz ją) Link do komentarza
Adm1RED Napisano Kwiecień 25, 2013 Share Napisano Kwiecień 25, 2013 - Nigdy nie jest za późno. Po czym ustał między Sofią a Leeth groźnie patrząc na Sofię swoimi czerwonymi oczami. Link do komentarza
Adm1RED Napisano Maj 3, 2013 Share Napisano Maj 3, 2013 (Ruszamy dalej temat czy nie?) Link do komentarza
Unbridle Napisano Maj 14, 2013 Share Napisano Maj 14, 2013 Sofia była to szczupła, czarna klacz przypominająca diabła. - Haha! Myślisz, że mi zagrozisz? - zaśmiała się Królowa. - Przestań! - krzyknęła Leeth, a ona zaczęła się cała błyszczeć. Królowa Sofia widząc co się dzieje nasłała na kucyki swoich diabelskich pomocników i odleciała. Link do komentarza
Revera Napisano Maj 19, 2013 Share Napisano Maj 19, 2013 Czy ja i moja OC Selene możemy dołączyć do zabawy? Link do komentarza
Nightmare Napisano Maj 19, 2013 Autor Share Napisano Maj 19, 2013 Jasne. Unbridle, za mało opisów. Nie wiem, jak wyglądali ci pomocnicy, więc nie mogę zaradzić. Link do komentarza
Unbridle Napisano Maj 24, 2013 Share Napisano Maj 24, 2013 @Nightmare Pomocnicy wyglądają tak jak Królowa tylko są mniejsi. Leeth użyła magii do pokonania pupilków Sofii. - Musimy się pośpieszyć! - krzyknęła klacz. Link do komentarza
Nightmare Napisano Maj 24, 2013 Autor Share Napisano Maj 24, 2013 (edytowany) (nie bądź zbyt OP)MoonSun i mini księżniczki staranowali razem kilku pomocników stojących przy wyjściu i wybiegły na zewnątrz. Wyskoczyli przez okno, a Mini Luna w ostatniej chwili chwyciła mini Celestię, aby nie spadła. Edytowano Maj 25, 2013 przez Nightmare Link do komentarza
Revera Napisano Maj 25, 2013 Share Napisano Maj 25, 2013 Tymczasem na dole szła biała klacz wyglądająca na mocno przybitą i przypadkowo wpadła na Leeth. - Ups... Przepraszam Księżniczko. J-ja nie chciałam na Ciebie wpaść. - powiedziała zawstydzona i czerwona jak burak klacz kłaniając się Księżniczce Leeth. Link do komentarza
Nightmare Napisano Maj 25, 2013 Autor Share Napisano Maj 25, 2013 @Revera, poczytaj parę postów, bo twój ma się guzik do sytuacji. Link do komentarza
Unbridle Napisano Maj 25, 2013 Share Napisano Maj 25, 2013 Księżniczka Leeth popatrzyła na białą klacz i uśmiechnęła się. - Wstań. Nic się nie stało. - powiedziała i dołączyła do reszty kucyków. P.S Sory, ale nie mogłam się wpasować. Zbyt duży chaos się zrobił. Link do komentarza
Recommended Posts