Lunaris Napisano Grudzień 27, 2012 Share Napisano Grudzień 27, 2012 Moonlight: A tak, już! (Zaczyna czarować oczy.) Silent: A co jak ciemność obróci się przeciwko nam!? Jesteście zbyt nieostrożni! Jak tak to już wolę dać się pożreć smokowi! (Mówi, ale kiedy słyszy kolejne ryki idzie w ślady Moonlight.) Link do komentarza
Nightmare Napisano Grudzień 27, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 27, 2012 (nie oczy, kryształ) Tu nie jest tak głęboko jak się wydaje... Link do komentarza
Lunaris Napisano Grudzień 27, 2012 Share Napisano Grudzień 27, 2012 Aha Silent i Moonlight: (Skaczą. Dziura znika. W pomieszczeniu jest bardzo ciemno.) Monlight: (Oświetla grotę.) Link do komentarza
Lunaris Napisano Grudzień 27, 2012 Share Napisano Grudzień 27, 2012 Silent: Ufff... Chodźmy, poszukajmy wyjscia. (Wszyscy idą tą drogą.) Moonlight: Ciekawe skąd tutaj przejście otwierane czarną magią. Silent: Nie wiem, ale mamy szczęście, że to nie była pułapka i nic nie próbowało nas opętać. (Osuwa się na ziemię.) Myslałem, że przychodzę tylko na krótko i nic nie zjadłem... (Z trudem wstaje.) Jakoś pójdę... Link do komentarza
Nightmare Napisano Grudzień 27, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 27, 2012 Czuję kwiatki! Link do komentarza
Lunaris Napisano Grudzień 28, 2012 Share Napisano Grudzień 28, 2012 Moonligt: Nareszcie! A tym razem posłuchajcie mojego planu zanim znowu tu wylądujemy! Silent: (Upada na ziemię. Ledwo oddycha.) Moonlight: (Nachyla się nad nim.) Jeszcze tylko trochę! Dasz radę! Link do komentarza
Nightmare Napisano Grudzień 28, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 28, 2012 Co się stało? Link do komentarza
Lunaris Napisano Grudzień 28, 2012 Share Napisano Grudzień 28, 2012 Moonlight: On i tak mało je! Miłość jego ojca musi wystarczyć na niego i jego matkę! Ale ja jestem osłabiona i jeśli odstąpię mu swoją energię to być może sama stracę przytomność! Link do komentarza
Nightmare Napisano Grudzień 28, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 28, 2012 Uwielbiam ten wygląd! Link do komentarza
Lunaris Napisano Grudzień 28, 2012 Share Napisano Grudzień 28, 2012 Moonlight: (Patrzy z wytrzeszczonymi oczami.) Co chcesz zrobić? I... Skąd to potrafisz!? Link do komentarza
Nightmare Napisano Grudzień 28, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 28, 2012 W Podmieńca? Odkąd pamiętam. W takiego? Od czasu użycia zaklęcia. Czego chcę? Pomóc. Link do komentarza
Lunaris Napisano Grudzień 28, 2012 Share Napisano Grudzień 28, 2012 Silent: (Powoli otwiera oczy.) Kim jesteś? (Pyta MoonSun.) Moonlight: To MoonSun. Oddała Ci trochę energii. Silent: (Wstaje.) Dziękuję. Link do komentarza
Nightmare Napisano Grudzień 28, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 28, 2012 Nie dziwi cię mój wygląd? Łał, czy to stokrotka? To chyba rumianek Link do komentarza
Lunaris Napisano Grudzień 29, 2012 Share Napisano Grudzień 29, 2012 Silent: Dziwi, ale widziałem w swoim życiu już trochę podmieńców, więc pomyślałem, że to dlaczego taka jesteś nie jest aż takie ważne. No, chodźmy też jesteś pewnie głodna! Link do komentarza
Nightmare Napisano Grudzień 30, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 30, 2012 Ał, to róża, na 100%! To jest krzak dzikiej róży, masz rację! Link do komentarza
Lunaris Napisano Grudzień 31, 2012 Share Napisano Grudzień 31, 2012 Moonlight: (Zrywa z pobliskiego drzewa jabłko i odgryza kawałek. Silent ku zdziwieniu MoonSun robi to samo.) Ciekawe gdzie jesteśmy. Przecież nie zostaniemy tu do końca życia. Silent: (Odwraca się do maluchów.) Jak wy się w ogóle nazywacie? Link do komentarza
Nightmare Napisano Grudzień 31, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 31, 2012 > To sad rodziny Apple od północnej strony. Teraz wiadomo, skąd tu tyle jabłoni. Macie! Potem zapłacimy AJ za jabłka. Leeepiej się stąd wynoście! Już! Link do komentarza
Lunaris Napisano Grudzień 31, 2012 Share Napisano Grudzień 31, 2012 Moonlight: Nigdzie nie pójdziemy! (Domyśla się, że MoonSun próbuje powstrzymuje księżyc.) Zostaw go! Przecież nie będziesz mogła tego robić w nieskończoność! Najpierw musimy znaleźć Nightmare Moon! Silent: Ten księżyc może uderzyć w słońce! (Dołącza się do MoonSun.) Moonlight: Oooo, Faktycznie!!!! (Idzie w ślady Silenta.) Link do komentarza
Nightmare Napisano Grudzień 31, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 31, 2012 Lepiej sobie spójrz na mój znaczek! Takie rzeczy robię odkąd zrozumiałam co oznacza! Lepiej uciekajcie! Ona wie co robi, kiedyś nie wiedziała co to znaczy i skróciła noc przesilenia zimowego(?) ! Link do komentarza
Lunaris Napisano Grudzień 31, 2012 Share Napisano Grudzień 31, 2012 Moonlight: Dobra, ale nigdzie nie idę! A co jeśli NMM wyśle kogoś po nią!? Silent: (Wzrusza ramionami.) Proszę bardzo, ale nie sądzę, żeby było to potrzebne. Skąd miałaby wiedzieć, że w ogóle uciekliśmy? A swoją drogą gdzie jest ten mały smoczek? (Mały chowa się za drzewem przestraszony pokazem magii.) PS: Jesienią jest równonoc - nie przesilenie. Link do komentarza
Nightmare Napisano Grudzień 31, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 31, 2012 (wiesz, ten dzień, w którym noc jest dłuższa od dnia, ale zapomniałam...) Teraz to już o nas wiedzą. Link do komentarza
Lunaris Napisano Styczeń 2, 2013 Share Napisano Styczeń 2, 2013 Monlight: A co z MoonSun? Silent: Co nam pomoże, że sobie pójdziemy? PonyVille jest pierwszym miejscem gdzie będzie nas szukać! (Mówi, ale idzie za źrebakami i ciągnie za sobą Moonlight. Dochodzą do stodoły.) Link do komentarza
Nightmare Napisano Styczeń 2, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 2, 2013 Applejack? Chyba nie ma jej w domu... Schowajmy się w stodole! Znamy dojście do pokoju Applebloom. Czemu tu jest taki bałagan?! I gdzie są wszyscy?! Link do komentarza
Unbridle Napisano Styczeń 3, 2013 Share Napisano Styczeń 3, 2013 Nagle rozbłysło różowe światło i na jego miejscu pojawiła się tajemnicza postać ubrana w białą suknię. Nie było widać kto to gdyż miała kaptur na głowie, ale... uśmiechała się. - Witajcie. Może wytłumaczycie mi co tu robicie? Link do komentarza
Recommended Posts