danio2123 Napisano Grudzień 13, 2012 Share Napisano Grudzień 13, 2012 Witam wszystkich fanów świata MLP. Dziś mam zamiar przedstawić wam FF pod tytułem "Życie w Equestrii". Opowiada on o tym jak pewna para... A CO WAM BĘDĘ OPOWIADAŁ JAK CHCECIE SIĘ DOWIEDZIEĆ CO BĘDZIE DALEJ TO ZACHĘCAM DO CZYTANIA. Jest to mój pierwszy fic więc proszę o trochę wyrozumiałości. Jest tam sporo powtórzeń i inne tego typu błędy ponieważ mam Jak by to powiedzieć problemy z odpowiednim ułożeniem zdań. Ale to będzie na tyle reszty dowiecie się czytając. AKT I Rozdział I Rozdział II Rozdział III Rozdział IV Rozdział V Rozdział VI Rozdział VII Rozdział VIII Rozdział IX Rozdział X Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Grudzień 14, 2012 Share Napisano Grudzień 14, 2012 Więc tak. Kilka literówek się oczywiście znalazło. Widzę też tak jak napisałeś, że masz problemy z dobieraniem słów oraz stosowaniem przecinków + za Verarda - za Twylight i Flutter Shy Powieść zapowiada się nieźle. Mam nadzieje że będziesz kontynuował i szybko wena się nie skończy. Z czasem zaczniesz się wyrabiać i pisać dużo bardziej "profesjonalnie". Zawsze początki są trudne Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ten taki Tam Napisano Grudzień 14, 2012 Share Napisano Grudzień 14, 2012 Sorry (bez obrazy) ale odrzuciło mnie jak zobaczyłem nazwy mane 6 xP Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danio2123 Napisano Grudzień 15, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 15, 2012 Dzięki za miły kom. Chief. 012Arek nic się nie stało nie obrażam się na ludzi za to że się zniechęcili. Nie obrażam się za byle co.Starałem się poprawić błędy z imionami i kilka literówek, lecz jeśli jeszcze coś znadźiecie to śmiało pisać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nyja Xores Napisano Grudzień 16, 2012 Share Napisano Grudzień 16, 2012 YUPIIiii... Rozdział drugi zapowiada ciekawą przyszłość pewnej pary Samo opowiadanie mimo iż krótkie to treściwe, już dalszych rozdziałów się doczekać nie mogę Nie zauważyłem wielu (jeśli jakieś były ) literówek czy innych błędów... Co by tu jeszcze... A, wszystkim polecam powieść gdyż iż jest spokojna, lecz ciekawa (ja przywykłem do jakichś rozwałek co 2 rozdział, znaczy że jest naprawdę DOBRA skoro mnie zaciekawiła ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Grudzień 16, 2012 Share Napisano Grudzień 16, 2012 Jak byś włączył komentarze było by prościej... Lista błędów: Bbałam; jednorożców może może zajść; Byle tak dalej, ale z tą koniczynką byłaby fajna wpadka na dzień dobry ;} Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danio2123 Napisano Grudzień 16, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 16, 2012 Drógi rozdział pisałem podczas czekania na osiecz, gdy niestety traktor nie dał rady przjechać przez błoto. Powracając do tematu, będę starał się dość często wrzucać nowe rozdziały, lecz nie będą to długie rozdziały, bo nie chcę szybko zmarnować pomysłów. "Bbałam" jest specjalnie, ale reszta do poprawki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danio2123 Napisano Grudzień 18, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 18, 2012 Sorry że tak pomieszałem ale wrzycałem prosto z telefonu i miałem niewielkie problemy jutro to poprawię. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Grudzień 19, 2012 Share Napisano Grudzień 19, 2012 No coraz lepiej Kilka literówek się znalazło - jak w każdym ficu lecz sama historia wyszła świetnie. Jedynie nie pasuje mi zdanie "ty masz mi się odwdzięczyć" - w ogóle nie pasuje do charakteru osoby wypowiadającej - zbyt rozkazująco, chyba że to było zamierzone. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
StarBright Napisano Grudzień 22, 2012 Share Napisano Grudzień 22, 2012 no w końcu;p Strasznie mi twój fic podpasował;p Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danio2123 Napisano Grudzień 22, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 22, 2012 Miło mi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danio2123 Napisano Styczeń 8, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 8, 2013 jest nowy rozdział Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nyja Xores Napisano Styczeń 8, 2013 Share Napisano Styczeń 8, 2013 Arigatou Gozaimasu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Styczeń 8, 2013 Share Napisano Styczeń 8, 2013 Wyczuwam tutaj interwencje szpiega z krainy deszczowców... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Panzerschreck Napisano Styczeń 8, 2013 Share Napisano Styczeń 8, 2013 spokojnie się uspokuj na serio sobie popukałem i to dość dobrze, potem chyba ktoś zapukał, a kij z tym później pomyślę A tak na poważnie, myślałeś może nad załatwieniem sobie kogoś do korekty? Bo póki co niektóre kwiatki mogą skutecznie odstraszyć. Fic jest nawet fajny, ale naszpikowany błędami ortograficznymi, interpunkcyjnymi itp. :/ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danio2123 Napisano Styczeń 8, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 8, 2013 No wiesz nie myślałem o tym ale tak przydał by się ktoś do korekty, ale na fonie nie wyłapie tak błędów jak na kompie, i poprzedzam twoje pytanie komputer mam w naprawie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czarny Napisano Styczeń 20, 2013 Share Napisano Styczeń 20, 2013 hmm albo mam coś z google docs, albo z komputerem, bo nie mogę otworzyć pliku. Okej. Nie ważne, to był problem z przeglądarką ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danio2123 Napisano Styczeń 21, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 21, 2013 No ja jestem blady, ale pliki są udostępnione dla wszystkich. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grik1 Napisano Styczeń 22, 2013 Share Napisano Styczeń 22, 2013 Ciekawy fanfic. Czekam na dalsze rozdziały. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danio2123 Napisano Luty 3, 2013 Autor Share Napisano Luty 3, 2013 szukam korektora Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grik1 Napisano Luty 4, 2013 Share Napisano Luty 4, 2013 Zapowiada się coraz ciekawiej. Mam tylko takie pytanie jak ziemska technologia zadziała w Equestri? Tam raczej nie ma prądu(chyba, że załatwicie agregat), ropy/benzyny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danio2123 Napisano Luty 4, 2013 Autor Share Napisano Luty 4, 2013 Szczegóły... nienawidzę ich a za razem jednocześnie je kocham, wiesz grik1 zawsze do użytku jest magia, są również akumulatory (oczywiście nie chodzi mi o te 12V i 24V) tylko hmmm... Inaczej specjalne baterie do przenoszenia dużej ilości prądu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
megaxsardas Napisano Luty 11, 2013 Share Napisano Luty 11, 2013 Ja chce więcej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danio2123 Napisano Luty 13, 2013 Autor Share Napisano Luty 13, 2013 DO STA NIESZ WIĘ CEJ A szczegulnie w rozdziale dziesiątym tak myślę, że zatrzymam się gdzieś na trzydziestu stronach, ale to tyle o rozdziale. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Night Shadow Napisano Luty 13, 2013 Share Napisano Luty 13, 2013 Z niecierpliwością oczekuję rozdziału X. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się