Aradan Napisano Lipiec 16, 2012 Share Napisano Lipiec 16, 2012 Chce ktoś zagrać jakiś meczyk czysto dla rozrywki, np FFA, albo MonoBattle? Jak się zbierze 8 osób może być niezła sieka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xdeh Napisano Lipiec 16, 2012 Share Napisano Lipiec 16, 2012 Ja mam lagi na wszystkim powyżej 2 graczy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pesgenu Napisano Lipiec 17, 2012 Share Napisano Lipiec 17, 2012 Ej ludu, o 19:30 będę prowadził streama na temat SC2, gościnnie będzie Eridor więcej info: http://www.youtube.com/watch?v=uQmqz8h1gNs&feature=g-all-u @edit stream się zrypał, finalna wersja będzie na yt Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xdeh Napisano Lipiec 17, 2012 Share Napisano Lipiec 17, 2012 Widzę gwiezdne kucyki się aktywizują super Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maslonator Napisano Lipiec 18, 2012 Share Napisano Lipiec 18, 2012 Hello everyponie wkoncu jakos znalazlem chwile na przejscie przez zmudny proces rejestracji ;D witam wszystkich i zarzucam swoim battle tagiem i kodem dodajcie to chetnie cos pogramy http://eu.battle.net/sc2/pl/profile/2632020/1/Maslonator/ KOD 272 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stabi Napisano Lipiec 24, 2012 Share Napisano Lipiec 24, 2012 Tez chetnie czasem pogram jakiegos customa dla funu. #875 http://eu.battle.net/sc2/pl/profile/3006340/1/Stabi/ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stabi Napisano Lipiec 28, 2012 Share Napisano Lipiec 28, 2012 Dobra kto dzisiaj oglądał finał GSTL ?! Serio to były najlepsze gry jakie w zyciu widziałem a scena na piepszonej plazy tylko dopelniła efektu. Kto ominął moze zobaczyc 1sza mape za darmo na stronie gomtv. Warto. Najlepsze TvT ever! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stabi Napisano Październik 6, 2012 Share Napisano Październik 6, 2012 Wiecie gdzie będzie Intel Extreme Masters w styczniu? W KATOWICACH!!!!!!!! http://www.esl-world.net/masters/news/205154/ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ciasteczko Napisano Październik 7, 2012 Share Napisano Październik 7, 2012 Jeżeli na forum jest jakiś brąz 4ever, tak jak ja, to chętnie bym zagrał. A może jakiś nauczyciel wytrzymały na noobów skończonych by się znalazł, który pod skrzydła by mnie wziął? Obojętnie, fun jest w końcu najważniejszy, nie? :3 Obecnie można mnie złapać pod battletagiem Hetman, kod: 299. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trebuhpl Napisano Październik 7, 2012 Share Napisano Październik 7, 2012 No cóż jak może pare osób wie (lub nie ^^ mało mnie to obchodzi) ja mam dosyć dobrą cierpliwość (tak twierdzą osoby które wiedzą), ale że jakaś wyśmienita umiejętność gry wraz z tym nie idzie... w każdym bądź razie dążę do tego że z chęcią pogram ^^ (jak znajdę czas ^.^' ) najbardziej pokręcony post ever xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ciasteczko Napisano Październik 7, 2012 Share Napisano Październik 7, 2012 Podajcie czas i miejsce(najlepiej w godzinach wieczornych), a towarzyski mecz chętnie rozegram. Zawsze to kolejne powtórki do przestudiowania i uświadomienia sobie jaką to jest się e-sportową lamą. ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ciasteczko Napisano Październik 7, 2012 Share Napisano Październik 7, 2012 Mi pasuje. Mogę się o parę minut spóźnić, ale będę na sto procent. Jakby się kiedyś udało zmówić w kilku, można by też rozegrać kilka grupowych meczy. Z ludziskami po jednej stronie barykady raźniej, a i porażkę można na kogoś zwalić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trebuhpl Napisano Październik 7, 2012 Share Napisano Październik 7, 2012 Mnie by pasowało w piątek - będę cały dzień... cieju w ten piątek będę na stuwę, więc na pewno w końcu się razem zmierzymy (ponownie) ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ciasteczko Napisano Październik 7, 2012 Share Napisano Październik 7, 2012 Ja jestem osiągalny na TS-ie, Skype, Gadu, Originie i Steamie, więc ze złapaniem mnie problemu raczej nie powinno(ale głównie przesiaduję na Gadu, te pozostałe raczej włączam okazjonalnie). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ciasteczko Napisano Styczeń 5, 2013 Share Napisano Styczeń 5, 2013 W Heart of the Swarm będzie możliwość tworzenia klanów i otwartych grup, zastanawiał się ktoś nad stworzeniem czegoś takiego dla naszej forumowej społeczności? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ciasteczko Napisano Styczeń 5, 2013 Share Napisano Styczeń 5, 2013 Ja na razie grę w multi odłożyłem i męczę się w kampanii, bo wymarzyłem sobie portret Kerrigan. Później się przesiadam na stałe, przynajmniej dopóki nie wyjdzie HotS. Dlatego na razie też odpadam, ale do konferencji chętnie bym dołączył jeżeli byłaby taka możliwość. Przy okazji, masz może(albo ktokolwiek inny o ile odwiedza temat) jakąś dobrą strategię niewymagającą koreańskiego microwania na ostatnią misję z opcją bez sił powietrznych zergów? Męczę się, męczę i coś do końca dociągnąć nie mogę... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ciasteczko Napisano Styczeń 5, 2013 Share Napisano Styczeń 5, 2013 Ledwo już pamiętam tę misję. W każdym bądź razie po takim czasie jaki minął od tamtej gry na pewno przeszedłbym to dużo lepiej. Właściwie to wszystkie te misje można przejść robiąc M3, kampania nie jest wymagająca. Jeśli chcesz do konferencji daj mi swój login na skype a napiszę do Ciebie i dodam do chatu. Też tak słyszałem. Kiedy grałem na multi moją rasą byli Ci imba Protossi. Misje Proroctwa zleciały mi bez najmniejszych problemów, ale taka przesiadka na Terran, i to w dodatku po tak długiej przerwie, to dla mnie istna katorga. Myślałem, że pójdzie łatwiej, bo to jedyna rasa, która praktycznie nie wymaga zanadto microwania(mass marines 4 ever), ale byłem w cholernym błędzie. Teraz nie umiem grać, ani tossami, ani Terkami. O Zergach już nie wspominając. Będę musiał poszperać za różnymi strategiami. Mój Skype: razzix__ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts