Gość Ziomisz12 Napisano Grudzień 30, 2011 Share Napisano Grudzień 30, 2011 Witam , chcę pokazać wam fajną grę. Budujesz świat i nawalasz zombiaki. Macie gotowe tekstury i tylko musicie je postawić i złączyć. Nie ma ograniczeń bo to ty jesteś panem tego świata. pobrałem i postawiłem sam te kucyki a kolega patrzał . Nie zwracajcie uwagi na survival cemetery http://img14.imageshack.us/img14/2/beztytuuiak.png Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Grudzień 30, 2011 Share Napisano Grudzień 30, 2011 Mam, pirata, grałem, fajne, nie chce mi się ściągać modów, nie gram. Ale sama gra ma ogromny potencjał. Z kimś by się świetnie bawiło. @down Fix'd. Możesz już czytać dalej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woparciu Napisano Grudzień 30, 2011 Share Napisano Grudzień 30, 2011 To gra typu minecraft W tym momencie przestałem czytać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziomisz12 Napisano Grudzień 30, 2011 Share Napisano Grudzień 30, 2011 Nie chodzi o to że napisałem że to gra typu minecraft . Po prostu się zmęczył chłopak. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Grudzień 31, 2011 Share Napisano Grudzień 31, 2011 Ziomisz, daj spokój z tymi niepotrzebnymi komentarzami. I akurat w gmodzie nawalanie zombiaków to tylko mały ułamek tego co można robić. Popraw opis, bo on nic nie wyjaśnia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FirzenX Napisano Styczeń 13, 2012 Share Napisano Styczeń 13, 2012 GM JEST grą jak Minecraft, obie są sandboxami. imo GM lepszy bo możesz zrobić praktycznie wszystko, ale oczywiście tylko z modami. Jeżeli bez modów to MC> GM. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DerP Napisano Maj 11, 2012 Share Napisano Maj 11, 2012 GM. Genialny Sandbox;D. Ludzie z wyobraźnią potrafią ją wykorzystać do robienia ciekawych filmów np. takich jak ten: Oczywiście gm to nie tylko "filmiki" to dużo, dużo więcej;D Wiele możliwości, swoboda ruchu konstruowania, budowania i zabawy;D Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siper Napisano Maj 11, 2012 Share Napisano Maj 11, 2012 Gmod jest bardzo dobrym sandboxem, ogromne możliwości... ale tylko z Wiremodem. Poza tym, twórca Gmoda jest... jak to najładniej ująć... idiotą (więcej info? Pisać). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Maj 11, 2012 Share Napisano Maj 11, 2012 Ja nie wiem o co chodzi bo jak mam half life 2 i dogrywam sobie garry's mod'a i mi wyskakuje błąd "Set Extra App Id to 320 ,but no Steam App Id " Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siper Napisano Maj 11, 2012 Share Napisano Maj 11, 2012 Gmod9? Wymaga jeszcze Counter-Strike: Source. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Maj 11, 2012 Share Napisano Maj 11, 2012 Aha thx za info Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zaraza Napisano Maj 11, 2012 Share Napisano Maj 11, 2012 Filmiki i takie inne wyglądają bardzo fajnie ;D Jednak bym tego nie kupił. Przynajmniej teraz. Mój kumpel ma chyba to, więc popytam jego o to... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bananowa_Fantazja Napisano Maj 23, 2012 Share Napisano Maj 23, 2012 Ja mam pirata wyslijcie mi serwer do hamachi to moze zagramy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mallo Napisano Wrzesień 16, 2012 Share Napisano Wrzesień 16, 2012 Mmm... Forum pełne piratów... mmm... Naprawdę, piracić tak dobrą grę... Ja bym nie wytrzymał bez najnowszych funkcji. "Ja bym tego nie kupił" - dlaczego? To świetnie narzędzie do wyzwolenia inwencji twórczej i ogólnie funa. :3 Ja lubię budować w GModzie przeróżne konstrukcje, np. Eeee... Wystrzeliwacz kucyków? He.. he.. he.. Lubię też pozować! Mogę zrobić komuś jakiś ciekawy (ale nie za dobry) posing np. kucyków albo czegoś innego... @Siper: Garry - owszem - idiotą jest, ale to nie zmienia faktu że zrobił świetną grę. Plus GMod 9 mi odpalał. A nie mam CS:S. /\ | Ten post jest absolutnie bezwartościowy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siper Napisano Wrzesień 18, 2012 Share Napisano Wrzesień 18, 2012 @Siper: Garry - owszem - idiotą jest, ale to nie zmienia faktu że zrobił świetną grę. Nie on stworzył dobrą grę, tylko społeczność stworzyła dobre pluginy, bez Wiremoda Gmod to crap. Ten post jest absolutnie bezwartościowy. Uważaj lepiej, to nie [wiesz doskonale jakie forum] ;x Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Muddy Napisano Październik 30, 2012 Share Napisano Październik 30, 2012 A ja sam zrobiem reskin mojego Muddy'ego! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziomisz12 Napisano Październik 30, 2012 Share Napisano Październik 30, 2012 gdyby zrobili tak by można było zapisywać mapy w garrysie, a tak trzeba kupywać serwer by to stało przez 24/7. Czy jest coś lepszego niż budowanie baz i naparzanie się prętami xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts