wiej007 Napisano Marzec 4, 2013 Share Napisano Marzec 4, 2013 -Coś jeśli to jest coś w stylu innego świata... to chyba zaraz poznamy inne "wcielenia" Celesti i Luny. Mam nadzieje że będzie dobrze- powiedziałam szeptem do Shadowa Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 4, 2013 Autor Share Napisano Marzec 4, 2013 Rainbow Fire prowadziła was przez kilka korytarzy i rozwidleń, aż doszliście do wielkiej komnaty. Ściany były zdobione kryształami i skamielinami, a podłoga była wyłożona drogimi kamieniami. Po drugiej stronie komnaty stał tron, a na nim siedziała niebieska klacz alicorn z fioletową rozwianą grzywą. Na jej boku widniał znaczek przedstawiający lśniący kryształ. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Marzec 4, 2013 Share Napisano Marzec 4, 2013 Nie wiedziałam co robić więc po prostu stałam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 4, 2013 Autor Share Napisano Marzec 4, 2013 Shadow pociągnął cię na ziemię, abyś się ukłoniła tajemniczej władczyni. - Witajcie. Od wieków byliśmy ukryci przed światem zewnętrznym. Do dzisiaj. Nazywam się Violet (czyt. Wajlet). - księżniczka odwzajemniła ukłon i zrobili to wszyscy w sali. - To pewnie jakiś rodzaj wyrażania szacunku - szepnął do ciebie Shadow. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Marzec 5, 2013 Share Napisano Marzec 5, 2013 -Domyśliłam się- odpowiedziałam szeptem, nie wiedziałam co robić więc dalej stałam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 5, 2013 Autor Share Napisano Marzec 5, 2013 Po kilku sekundach wszyscy wstali. - Póki co, chodźcie. Jesteście z Silent Barrow, prawda? - władczyni skierowała się do jednych z bocznych drzwi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Marzec 5, 2013 Share Napisano Marzec 5, 2013 -Em... tak. Jesteśmy z tego upadłego miasta. Jesteśmy ostatnimi jego mieszkańcami tak samo jak z rodziny Dark Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 5, 2013 Autor Share Napisano Marzec 5, 2013 - Z Dark? Dawno się nie widziałam z Veritasem i Ignisem... Co u nich? - Violet prowadziła was labiryntem korytarzy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Marzec 5, 2013 Share Napisano Marzec 5, 2013 -O ile wiem... to teoretycznie nie żyją. Ale tak naprawdę Ignis jest uwięziony w kościanym więzieniu Veritasa a sam Veritas ogarną się w sen by użyć całej mocy na więzienie. Jednak ich cząstki nadal gdzieś są, a dokładnie w moim bracie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 5, 2013 Autor Share Napisano Marzec 5, 2013 - Ach tak... Jesteśmy. - otworzyła drzwi na końcu korytarza. Za nimi stał stół z jedzeniem. - Zapraszam, częstujcie się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Marzec 5, 2013 Share Napisano Marzec 5, 2013 -Dziękujemy za gościnę, tak właściwie... kim dokładnie jesteś wasza wysokość? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 5, 2013 Autor Share Napisano Marzec 5, 2013 - Jestem Violet, władczyni Magical Kingdom. - wskazała poduszki poukładane dookoła stołu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Marzec 5, 2013 Share Napisano Marzec 5, 2013 Usiadłam na jednej z poduszek -Wiem że moje pytania cie pewnie denerwują ale... skąd wiesz o Veritasie i Ignisie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 5, 2013 Autor Share Napisano Marzec 5, 2013 Zniżyła głos do szeptu. - Moje pełne imię to... Violet Eris Dark. (nie obrazisz się?) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Marzec 5, 2013 Share Napisano Marzec 5, 2013 (nie, a dlaczego? Rodzina Dark to wielka gałąź chociaż większa część wymarła ^^) -Dark? Chcesz mi powiedzieć że właśnie spotkaliśmy kogoś z rodziny? Sądziłam że jesteśmy ostatnimi z rodu. Nie wiedziałam czy czuć radość czy zdziwnienie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 5, 2013 Autor Share Napisano Marzec 5, 2013 - Zgadłaś. Ale raczej tego nie rozpowiadaj. - na stole leżało mnóstwo przysmaków, od liści sałaty ułożonych w "różyczki" po czekoladowe jeżyki. (figurki-zwierzaki, tylko, że z czekolady) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Marzec 5, 2013 Share Napisano Marzec 5, 2013 (P.S jakbyś mogła to staraj się nie dawać już postaci z rodziny Dark, w końcu ten ród jest na wymarciu ^^) -Z której linii pochodzisz? Z Ignisa czy Veritasa? My jesteśmy o ile wiem pierwszym połączeniem obu linii. Nasza mama Oriana Fire Dark była z linii Ignisa a ojciem Danarius Soul Dark w linii Veritasa.- chwyciłąm kawałek sałaty magią i zaczełam go jeść Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 5, 2013 Autor Share Napisano Marzec 5, 2013 (wiem, wiem, dlatego pytałam, czy się nie obrazisz, że dodałam) - Z Veritasa. - nalała ci do szklanki soku. Shadow siedział milczący, a jego oczy co chwila zmieniały kolor. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Marzec 6, 2013 Share Napisano Marzec 6, 2013 -Shadow? Wszystko gra? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 6, 2013 Autor Share Napisano Marzec 6, 2013 Shadow potrząsnął głową. - Oczywiście, siostrzyczko. - wziął jedno jabłko i zaczął powoli je gryźć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Marzec 6, 2013 Share Napisano Marzec 6, 2013 -Mam nadzieje bracie, nie wyglądasz za dobrze. Tak właściwie Violet... jak to możliwe że przeżyłaś upadek rodu? My go przeżyliśmy bo nasz ojciec przekupił śmierć swoim własnym życiem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 6, 2013 Autor Share Napisano Marzec 6, 2013 - Uciekłam tu. Mieszkało tu wtedy tylko kilka wygłodzonych kucyków. Mianowali mnie władczynią. I tak to wygląda. Nic specjalnego... - Violet wzięła magią babeczkę. Shadow gapił się w talerz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Marzec 6, 2013 Share Napisano Marzec 6, 2013 -A więc można powiedzieć że stworzyłaś własną podziemną krainę... ciekawe. Moim zdaniem jest tu ładnie ale wolałabym bliżej magmy i lawy bo wtedy jest bardzo ciepło. Hehe... widać że mam sobie coś z Ignisa Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 6, 2013 Autor Share Napisano Marzec 6, 2013 - To prawda. Shadow z Veritasa. Właśnie, gdzie on jest? - spojrzała na poduszkę, na której jeszcze chwilę temu siedział twój brat. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Marzec 6, 2013 Share Napisano Marzec 6, 2013 Zaczęłam się rozglądać -A nie wiem, zawsze miał naturę cienia który pojawia się tak szybko jak wcześniej znikną. Może za chwile wróci Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts