Nightmare Napisano Marzec 6, 2013 Autor Share Napisano Marzec 6, 2013 Uczta wciąż trwała, a Shadow nie wracał. Pod koniec do komnaty weszła Rainbow Fire. - Pani... - pokłoniła się. - Wybacz, muszę iść. Zawołaj, jak skończysz jeść. - Violet wstała i ruszyła za pegazicą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Marzec 8, 2013 Share Napisano Marzec 8, 2013 Wstałam z poduszki i zaczęłam chodzić po pokoju szukając Shadowa. Miałam nadzieję że mój instynkt pomoże mi go znaleźć. Zawsze przy nim byłam przez co zawsze wyczułam jego obecność -Shadow? Gdzie jesteś? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 8, 2013 Autor Share Napisano Marzec 8, 2013 Po kilku minutach przez drzwi wszedł Shadow. Był bardziej ponury niż zawsze. Jego oczy co rusz zmieniały kolor. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Marzec 8, 2013 Share Napisano Marzec 8, 2013 Podbiegłam do Shadowa i go przytuliłam -Shadow! Co się stało? Bardzo źle wyglądasz Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 8, 2013 Autor Share Napisano Marzec 8, 2013 - Nic, nic, poszedłem... się przewietrzyć. - uśmiechnął się słabo. Jego oczy przestały zmieniać kolor. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Marzec 8, 2013 Share Napisano Marzec 8, 2013 Ponownie się do niego przytuliłam -Wiem jak cię to boli... Veritas... i Ignis... w twoim umyśle... ale teraz znowu masz mnie. Nie jesteś już sam Shadow. Razem znajdziemy sposób by wygonić ich z twojego umysłu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 8, 2013 Autor Share Napisano Marzec 8, 2013 - Możliwe... Teraz jedz. Twoim głównym posiłkiem były grzyby. Taka uczta może się prędko nie przytrafić ponownie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Marzec 8, 2013 Share Napisano Marzec 8, 2013 -Więc zjedz ze mną. Ty żywiłeś się prawie wyłącznie pająkami nawet po tym jak umarłam. Ten posiłek też dobrze zrobi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 8, 2013 Autor Share Napisano Marzec 8, 2013 - Dobrze. - usiadł na jednej z poduszek i nałożył tobie kawałek czekoladowego jeża. Sam wziął coś, co wyglądało jak gąsienica ze zlepionych jagód, zwinięta w kłębek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Marzec 8, 2013 Share Napisano Marzec 8, 2013 Zaczęłam jeść tort ale nadal bałam się o swojego brata -Wyglądasz jakbyś się czymś martwił Shadow... co cię tak martwi ukochany bracie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 8, 2013 Autor Share Napisano Marzec 8, 2013 - Ignis i Veritas... Ciągle powtarzają, że muszą się "przywitać z kuzynką" jak to ujęli. Przez ich krzyki prawie nie słyszę własnych myśli. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Marzec 8, 2013 Share Napisano Marzec 8, 2013 Podeszłam do brata i ponownie go przytuliłam -Zapominasz o jednym Shadow. Oni nie mają nad tobą władzy. Są niczym bestie w klatkach które ryczą, kontrolują cie tylko wtedy gdy im na to pozwalasz albo kiedy twój umysł jest prawie martwy. Nie wiem jak nasza kuzynka przeżyła zagładę rodu ale wiem jedno. My oboje jesteśmy połączeniem obu linii Dark, razem damy sobie rade ze wszystkim... nawet z Ignisem i Veritasem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 8, 2013 Autor Share Napisano Marzec 8, 2013 - Wiem, ale nawet ciebie trudno mi usłyszeć przez ich wrzaski o "witaniu rodziny" i "dawnych krewnych". Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Marzec 8, 2013 Share Napisano Marzec 8, 2013 -Oni mogą tylko krzyczeć, ale wiem że możesz ich uciszyć. Wiem to możesz dać im jeszcze mniejszą klatkę. Wiem że możesz by zamilkli Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 8, 2013 Autor Share Napisano Marzec 8, 2013 - Felicjo, spokojnie. Niech się wywrzeszczą i zedrą te swoje gardła, czy co tam mają. - uśmiechnął się słabo i odkroił sobie kawałek "gąsienicy". Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Marzec 9, 2013 Share Napisano Marzec 9, 2013 -Wiem ale nie lubię patrzeć jak cierpisz... zawsze wtedy staram się pomóc Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 9, 2013 Autor Share Napisano Marzec 9, 2013 - Spokojnie, teraz zjedz. - podsunął ci czekoladę, a sam zjadł odkrojone jagody. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Marzec 9, 2013 Share Napisano Marzec 9, 2013 Tym razem zaczęłam jeść... w ciszy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 9, 2013 Autor Share Napisano Marzec 9, 2013 Po pewnym czasie do jadalni weszła Violet. - Widzę, że Shadow się znalazł. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Marzec 9, 2013 Share Napisano Marzec 9, 2013 -No znalazł się. Tak z ciekawości, gdzie byłaś? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 9, 2013 Autor Share Napisano Marzec 9, 2013 - Paru poddanych się pokłóciło o ceny chmur deszczowych. - Violet przysiadła się do was. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Marzec 9, 2013 Share Napisano Marzec 9, 2013 Nadal jadłam jedzenie z ciszy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 9, 2013 Autor Share Napisano Marzec 9, 2013 Kiedy skończyliście, Violet poprowadziła was kolejnymi korytarzami do sypialni z dwoma łóżkami. - Mam nadzieję, że będzie wam wygodnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Marzec 9, 2013 Share Napisano Marzec 9, 2013 -Na pewno będzie nam wygodniej niż w ruinach Silent Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 9, 2013 Autor Share Napisano Marzec 9, 2013 - To jest pewne. - uśmiechnęła się - W razie czego jestem w pokoju obok. - wyszła. Shadow usiadł na jednym z łóżek. Potrząsnął głową i wyszeptał coś pod nosem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts