wiej007 Napisano Marzec 9, 2013 Share Napisano Marzec 9, 2013 -Naprawę, zaczynam się o ciebie bardzo martwić Shadow Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 9, 2013 Autor Share Napisano Marzec 9, 2013 - Spokojnie, siostrzyczko. Chodźmy spać. - uśmiechnął się do ciebie i położył na łóżku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Marzec 9, 2013 Share Napisano Marzec 9, 2013 -Dobrze... dobranoc Shadow... - powiedziałam po czym poszłam spać Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 9, 2013 Autor Share Napisano Marzec 9, 2013 Następnego dnia, kiedy się obudziłaś, Shadow'a nie było w łóżku. Znowu. Na stoliku leżały dwie miseczki z owsianką i dwie szklanki soku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Marzec 9, 2013 Share Napisano Marzec 9, 2013 Wstałam z łóżka i zaczęłam szukać Shadow'a. Bałam się o niego Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 9, 2013 Autor Share Napisano Marzec 9, 2013 Znowu nie było go w pokoju. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Marzec 9, 2013 Share Napisano Marzec 9, 2013 Postanowiłam zobaczyć czy nie ma go na korytarzu. Nie mogłam jeść kiedy byłam zmartwiona Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 9, 2013 Autor Share Napisano Marzec 9, 2013 Nigdzie go nie było. Zobaczyłaś kartkę pod jedną z misek z owsianką. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Marzec 9, 2013 Share Napisano Marzec 9, 2013 Sięgnęłam po kartkę i miałam zamiar ją przeczytać Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 9, 2013 Autor Share Napisano Marzec 9, 2013 "Felicjo, wyszedłem na moment na zewnątrz. Zjedz śniadanie, niedługo wrócę. Nie martw się. Shadow" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Marzec 9, 2013 Share Napisano Marzec 9, 2013 Odłożyłam kartkę, wiem że Shadow mówił bym się o niego nie martwiła ale nigdy nie lubiłam jak wychodził. Powoli zaczęłam jeść śniadanie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 9, 2013 Autor Share Napisano Marzec 9, 2013 Owsianka była jeszcze ciepła, więc po chwili byłaś najedzona. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Marzec 9, 2013 Share Napisano Marzec 9, 2013 Postanowiłam przesunąć część rzeczy tak by były co najmniej metr ode mnie. Kiedy to zrobiłam usiadłam w środku pustej przestrzeni i otoczyłam się ogniem. Nazywałam to medytacją ognia. To był pierwszy w mniejszych kroków do opanowania sfery ognia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 9, 2013 Autor Share Napisano Marzec 9, 2013 Wtedy do pokoju wszedł Shadow. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Marzec 9, 2013 Share Napisano Marzec 9, 2013 Zmniejszyłam ogień wokół siebie, nie chciałam przerywać swojej medytacji ale teraz mogłam spokojnie mówić i widzieć -Witaj Shadow, cieszę się że wróciłeś Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 9, 2013 Autor Share Napisano Marzec 9, 2013 - Zwiedzałem trochę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Marzec 9, 2013 Share Napisano Marzec 9, 2013 -Dobrze, jak tam twój umysł? Nie dokuczają ci? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 10, 2013 Autor Share Napisano Marzec 10, 2013 - Jak mówiłem, "zdarli gardła" tymi wrzaskami. Strzelili focha i zamilkli. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Marzec 10, 2013 Share Napisano Marzec 10, 2013 -To dobrze, przynajmniej będziesz miał od nich spokój Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 10, 2013 Autor Share Napisano Marzec 10, 2013 - Na razie... To co robimy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Marzec 10, 2013 Share Napisano Marzec 10, 2013 -Jak widzisz póki co ja robię lekką medytacje ognia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 10, 2013 Autor Share Napisano Marzec 10, 2013 - Kontynuuj, ja w tym czasie zjem śniadanie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Marzec 10, 2013 Share Napisano Marzec 10, 2013 -Dobrze, skoro tak mówisz... Ponownie zwiększyłam płomienie i skupiłam się na medytacji Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 10, 2013 Autor Share Napisano Marzec 10, 2013 Shadow zjadł owsiankę i przyglądał się twojej medytacji z uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Marzec 10, 2013 Share Napisano Marzec 10, 2013 Miałam zamiar medytować przez jeszcze 10-15 minut Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts