Nightmare Napisano Marzec 10, 2013 Autor Share Napisano Marzec 10, 2013 Po 15 minutach Violet weszła do komnaty. - Witaj, mam nadzieję, że nie przeszkadzam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Marzec 10, 2013 Share Napisano Marzec 10, 2013 Przerwałam swoją medytacje, obok mnie nie było już ognia -Nie, akurat kończyłam medytacje ognia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 10, 2013 Autor Share Napisano Marzec 10, 2013 - Acha. Może macie ochotę wyjść na powierzchnię? - zadała pytanie Violet. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Marzec 10, 2013 Share Napisano Marzec 10, 2013 -Jeśli chodzi ci że na górę do Equestri to nie, powiedzmy że ja i Shadow jesteśmy poszukiwani przez gwardie królewską. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 10, 2013 Autor Share Napisano Marzec 10, 2013 - Cy ja mówiłam, że do Equestrii? Możemy na Ziemie Zebr, Bizonów, do Królestwa Gryfów, lub nawet do Changei. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Marzec 10, 2013 Share Napisano Marzec 10, 2013 -Hmmm.... cóż, o ile dobrze wiem Bizony i Gryfy są sojusznikami Equestri, tam też możemy być poszukiwani... kraina podmieńców... nie wiem czy to nie jest trochę niebezpieczne. Na ziemiach zebr jest natomiast sucho i ciepło tak jak lubię. A ty co sądzisz o tym Shadow? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 10, 2013 Autor Share Napisano Marzec 10, 2013 - Hmm... Raczej zgadzam się z Ziemiami Zebr. - Zatem, w drogę! - uśmiechnęła się Violet i dała wam znak, abyście poszli za nią. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Marzec 10, 2013 Share Napisano Marzec 10, 2013 Poszłam za Violet Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 10, 2013 Autor Share Napisano Marzec 10, 2013 Za tobą poszedł Shadow. Ponownie szliście labiryntem korytarzy, aż doszliście do czegoś, co wyglądało jak wnętrze wulkanu. W ścianę były wbite stopnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Marzec 10, 2013 Share Napisano Marzec 10, 2013 -Co to za miejsce? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 10, 2013 Autor Share Napisano Marzec 10, 2013 - Jedno z wyjść na powierzchnię. Wy weszliście tym Wody. To jest wejście ognia. - pokazała jezioro lawy pośrodku pomieszczenia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Marzec 10, 2013 Share Napisano Marzec 10, 2013 -Oh... to wejście już mi się podoba Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 10, 2013 Autor Share Napisano Marzec 10, 2013 Violet stanęła przy wąskich belkach wbitych w ścianę wulkanu. Tworzyły coś na rodzaj schodów. - Pojedynczo. W razie czego, złapię cię. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Marzec 10, 2013 Share Napisano Marzec 10, 2013 -Poradzę sobie- zaczęłam wchodzić Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 10, 2013 Autor Share Napisano Marzec 10, 2013 Czułaś spróchniałe belki pod kopytami. Każdy krok mógł się skończyć upadkiem. Byłaś w połowie drogi, kiedy jedna z belek pod twoimi nogami pękła i wpadła do lawy poniżej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Marzec 10, 2013 Share Napisano Marzec 10, 2013 Popatrzyłam w dół -Lubie ogień ale do lawy jeszcze mi nie śpieszno- powiedziałam sama do siebie po czym szłam dalej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 10, 2013 Autor Share Napisano Marzec 10, 2013 Stopnie wciąż skrzypiały. Wreszcie dotarłaś na szczyt. Stamtąd rozciągał się widok na piękne równiny krainy Zebr. Gdzieniegdzie rosły krzewy lub niskie drzewa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Marzec 11, 2013 Share Napisano Marzec 11, 2013 -Ale tu pięknie- powiedziałam sama do siebie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 11, 2013 Autor Share Napisano Marzec 11, 2013 - Czasami tu wychodzę. - obok ciebie wylądowała Violet, a po schodach wszedł Shadow. - Hmm... - spojrzał na wszystko - Nie ma cienia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Marzec 11, 2013 Share Napisano Marzec 11, 2013 -Nie dziwię sie, to pustkowie na którym czasami coś rośnie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 11, 2013 Autor Share Napisano Marzec 11, 2013 - To co, obserwujemy widoki stąd czy z dołu? - zapytała Violet. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Marzec 11, 2013 Share Napisano Marzec 11, 2013 -Eee.... nie rozumiem pytania Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 11, 2013 Autor Share Napisano Marzec 11, 2013 - Czy schodzimy na dół. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Marzec 11, 2013 Share Napisano Marzec 11, 2013 -Nie... może tam jest ciepło co lubię ale... za dużo podziemi już miałam w Silent Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 11, 2013 Autor Share Napisano Marzec 11, 2013 - Szkoda. Rzadko wychodzimy na ziemie Zebr. Czyli wracamy? - pokazała rogiem krater, z którego wyszliście. - Decyzja zależy od Felicji. Mi to obojętne. - Shadow objął cię kopytkiem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts