wiej007 Napisano Marzec 12, 2013 Share Napisano Marzec 12, 2013 -Chodziło mi o to że nie chce póki co wracać do podziemi. Możemy się rozejrzeć Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 12, 2013 Autor Share Napisano Marzec 12, 2013 - To zapraszam. - pokazała schody z kamienia prowadzące na równinę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Marzec 12, 2013 Share Napisano Marzec 12, 2013 Poszłam za Violet Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 12, 2013 Autor Share Napisano Marzec 12, 2013 Po chwili byliście już na spalonej słońcem równinie. Niedaleko na lewo była Śnieżna Granica. Wyjaśniać trzeba. Trochę dalej w przeciwną stronę w powietrze unosił się słup dymu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Marzec 12, 2013 Share Napisano Marzec 12, 2013 -Co to jest to po lewej? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 12, 2013 Autor Share Napisano Marzec 12, 2013 - Od tamtej strony Ziemie Zebr graniczą ze śnieżnymi równinami. Po kilku dniach dojdzie się do Kryształowych gór - wyjaśniła Violet. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Marzec 13, 2013 Share Napisano Marzec 13, 2013 -Śnieg? Eee... wole tam nie iść. A co to za dym? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 13, 2013 Autor Share Napisano Marzec 13, 2013 - To? Jedna z licznych wiosek Zebr. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Marzec 13, 2013 Share Napisano Marzec 13, 2013 -Jest tam coś ciekawego? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 13, 2013 Autor Share Napisano Marzec 13, 2013 - Tylko zebry, namioty, ogniska i magiczne mikstury - powiedział Shadow. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Marzec 13, 2013 Share Napisano Marzec 13, 2013 -Hmmm... to chyba nie ma za bardzo czego oglądać na ziemiach zebr- powiedziałam ze smutkiem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 13, 2013 Autor Share Napisano Marzec 13, 2013 - Czasami przejeżdża tędy karawana, z którą handlujemy. Czyli wracamy? Możemy iść jeszcze do innego kraju. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Marzec 14, 2013 Share Napisano Marzec 14, 2013 -Nie wiem czy to niebezpieczne, pamiętasz co mówiłam o reszcie państw? Tak właściwie... nie to chyba durny pomysł Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 14, 2013 Autor Share Napisano Marzec 14, 2013 - Nie martw się, Felicjo. - Shadow położył ci kopytko na ramieniu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Marzec 14, 2013 Share Napisano Marzec 14, 2013 -To jest wejście ognia... w nim panuje gorąco oraz strasznie duża ilość ognia... zastanawiam się czy nie jest to dobre miejsce do opanowania sfery ognia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 14, 2013 Autor Share Napisano Marzec 14, 2013 - Dobry pomysł. My zejdziemy w podziemie, a ty będziesz miała tu ciszę, spokój i ogień. Potem Shadow przyniesie ci coś na ząb - powiedziała Violet. Z krateru wyleciała Rainbow Fire. Szpnęła coś na ucho alicorn. - Wybaczcie mi, ale jeśli wracać, to teraz. - jej róg zabłysnął i znaleźliście się wszyscy obok jeziora lawy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Marzec 14, 2013 Share Napisano Marzec 14, 2013 -To co Shadow? Sądzisz że powinnam tu siedzieć i starać się opanować sferę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 15, 2013 Autor Share Napisano Marzec 15, 2013 - To już twoja decyzja - powiedział Shadow. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Marzec 15, 2013 Share Napisano Marzec 15, 2013 -Może lepiej tu zostane i postaram się opanować sferę. Im szybciej ją opanuje tym szybciej będę bezpieczniejsza Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 15, 2013 Autor Share Napisano Marzec 15, 2013 - Dobrze. Niedługo przyjdę tu z obiadem dla ciebie - powiedział Shadow. Oboje wyszli z pomieszczenia, a ty zostałaś sama z jeziorem lawy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Marzec 15, 2013 Share Napisano Marzec 15, 2013 Podeszłam do brzegu jeziora lawy po czym otoczyłam się płomieniami. Musiałam się bardzo skupić. Jeśli miałam opanować sferę do perfekcji będę musiała wejść do jeziora lawy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 15, 2013 Autor Share Napisano Marzec 15, 2013 Dookoła ciebie wyrosła ściana ognia. Czułaś ich ciepło. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Marzec 15, 2013 Share Napisano Marzec 15, 2013 Myślałam o ogniu... o cieple... chciałam być jednością z ogniem... powoli przybliżałam do siebie ogień Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 15, 2013 Autor Share Napisano Marzec 15, 2013 Było ci ciepło, wręcz gorąco. Nagle to poczułaś. Byłaś ogniem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Marzec 15, 2013 Share Napisano Marzec 15, 2013 Nadal się skupiałam... czułam że byłam ogniem ale by całkowicie opanować sferę trzeba było wejść do lawy i tam stać się całkowitym wcieleniem ognia zwanym jako "żywiołak ognia". Na wszelki wypadek jeszcze stałam chwilę chciałam by moje ciało... mój umysł... a może nawet dusza było tym jednym... ogniem... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts