Nightmare Napisano Marzec 15, 2013 Autor Share Napisano Marzec 15, 2013 Z zamyślenia wyrwał cię głos, jakby dobiegający z oddali. Głos Shadowa. - Siostrzyczko - powiedział ponownie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Marzec 15, 2013 Share Napisano Marzec 15, 2013 Przerwałam wracając do swojej normalnej postaci oddalając się od brzegu lawy. -Shadow? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 15, 2013 Autor Share Napisano Marzec 15, 2013 - Przyniosłem ci obiad. - postawił przed tobą ciepłą zupę. - Wiesz, że ćwiczysz od kilku godzin? Powinnaś odpocząć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Marzec 16, 2013 Share Napisano Marzec 16, 2013 -Dziękuje. Naprawdę od kilku godzin? A miałam wrażenie że przed chwilą zaczęłam... cóż ty opanowywałeś sferę cieni przez prawie 5 dni z małymi przerwami Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 16, 2013 Autor Share Napisano Marzec 16, 2013 - To nie znaczy, że ty też musisz tak ciężko trenować - podsunął ci zupę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Marzec 16, 2013 Share Napisano Marzec 16, 2013 -Wiem ale im szybciej opanuję sferę tym łatwiej będzie mi się bronić jeśli nagle zabraknie ciebie- powiedziałam po czym zaczęłam jeść zupę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 16, 2013 Autor Share Napisano Marzec 16, 2013 Pomimo, że zupa buchała parą, wydawała ci się zimna. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Marzec 16, 2013 Share Napisano Marzec 16, 2013 -Dziwne... widać ze zupa jest prawie wrząca a dla mnie wydaje się zimna. Miałeś coś podobnego kiedy opanowywałeś sferę cieni? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 16, 2013 Autor Share Napisano Marzec 16, 2013 - Nie... Chyba wiem, czemu. - dotknął cię. Syknął, a jego kopytko pokryło się bąblami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Marzec 16, 2013 Share Napisano Marzec 16, 2013 -Nic ci nie jest? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 16, 2013 Autor Share Napisano Marzec 16, 2013 - Wiesz, że możesz samym dotykiem zadawać oparzenia drugiego stopnia? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Marzec 16, 2013 Share Napisano Marzec 16, 2013 -Właśnie widzę, to pewnie efekt opanowywania sfery ognia. Pamiętam ze tobie wydawało się że patrzysz w słońce kiedy tak naprawdę patrzyłeś na ledwo świecącą się świeczkę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 16, 2013 Autor Share Napisano Marzec 16, 2013 - To prawda. Najwyraźniej to tak działa. Możesz podgrzać zupę, ale nie wiem, czy nie wyparuje pod twoim dotykiem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Marzec 16, 2013 Share Napisano Marzec 16, 2013 -Sądze że wyparuje więc zjem już taką jaka jest i może będę kontynuować opanowywanie sfery Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 16, 2013 Autor Share Napisano Marzec 16, 2013 - Dobrze. Zawołaj, jakbyś czegoś potrzebowała. - po tych słowach wyszedł. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Marzec 16, 2013 Share Napisano Marzec 16, 2013 Wróciłam do stanu w jakim byłam ponownie stałam się ogniem i skupiałam się by przygotować się do wejścia do lawy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 17, 2013 Autor Share Napisano Marzec 17, 2013 Czułaś się, jakbyś wkładała kopyto do gorącej wody, zamiast do lawy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Marzec 17, 2013 Share Napisano Marzec 17, 2013 Powoli wchodziłam do lawy myśląc o ogniu i furii Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 17, 2013 Autor Share Napisano Marzec 17, 2013 Usłyszałaś za sobą trzaskanie płomieni. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Marzec 17, 2013 Share Napisano Marzec 17, 2013 Odwróciłam się nadal będąc pod postacią ognia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 17, 2013 Autor Share Napisano Marzec 17, 2013 Twój ogon jak i grzywa płonęła. Jednak nie czułaś bólu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Marzec 17, 2013 Share Napisano Marzec 17, 2013 Nadal wchodziłam do lawy, chciałam się w niej cała zanużyć by zacząć kolejny etap medytacji Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 17, 2013 Autor Share Napisano Marzec 17, 2013 Po chwili byłaś otoczona magmą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Marzec 17, 2013 Share Napisano Marzec 17, 2013 Stało się byłam całkowicie zanurzona w jeziorze teraz musiałam zrobić coś trudniejszego. Musiałam sprawić by ogień wokół mnie stał się naturalny a nie wyczarowany. Postanowiłam to robić powoli gdyż zbyt szybki ruch mógł mnie kosztować życie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 17, 2013 Autor Share Napisano Marzec 17, 2013 Powoli, powoli ci się udawało. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts