wiej007 Napisano Marzec 17, 2013 Share Napisano Marzec 17, 2013 Nadal starałam się utrzymać wolne tępo zmiany ognia magicznego w naturalny. Ogień zanikał chciałam być otoczona lawą bez używania magii. Kiedy to bym zrobiła mogłabym pewnie zrobić następny etap medytacji Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 17, 2013 Autor Share Napisano Marzec 17, 2013 Po chwili dookoła ciebie nie było nawet magicznego płomyka. Była tylko lawa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Marzec 17, 2013 Share Napisano Marzec 17, 2013 Chciałam by lawa mnie przenikała bym stała się tym żywiołem.... to był ostatni krok do opanowania sfery ognia... poczucie esencji wiecznego ognia w sobie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 17, 2013 Autor Share Napisano Marzec 17, 2013 Nagle poczułaś się dziwnie. Ty byłaś lawą. Ogniem, żywym płomieniem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Marzec 17, 2013 Share Napisano Marzec 17, 2013 Sądziłam że to jest to, postanowiłam wyjść z lawy nie przerywając magii. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 17, 2013 Autor Share Napisano Marzec 17, 2013 Kiedy wyszłaś z jeziora, poczułaś wszechogarniający chłód. Było ci strasznie zimno. Niedaleko stał Shadow, a z góry padały na ciebie promienie słońca. Poczułaś straszne ssanie w żołądku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Marzec 17, 2013 Share Napisano Marzec 17, 2013 Starałam się wystrzelić w górę tyle ognia ile się dało. Wyglądałam jak fontanna ognia. Próbowałam otoczyć się ogniem by czuć ciepło Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 17, 2013 Autor Share Napisano Marzec 17, 2013 - Spokojnie, Felicjo. Już wystarczy treningów. - usłyszałaś głos Shadowa, ale jakby z daleka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Marzec 17, 2013 Share Napisano Marzec 17, 2013 Postanowiłam przestać jak mówił Shadow. Zaczełam tłumić w sobie cały ogień jaki we mnie był Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 17, 2013 Autor Share Napisano Marzec 17, 2013 Powoli robiło się dookoła ciebie cieplej. Usłyszałaś ogromne burczenie w brzuchu. Shadow pokazał ci kilka misek z zupą leżących obok. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Marzec 17, 2013 Share Napisano Marzec 17, 2013 -Jak długo to robiłam? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 17, 2013 Autor Share Napisano Marzec 17, 2013 - Trzy dni. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Marzec 17, 2013 Share Napisano Marzec 17, 2013 -Trzy dni? A wydawało się jakby to było godzine temu...- podeszłam do jednej z zup i zaczęłam ją lekko podgrzewać Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 17, 2013 Autor Share Napisano Marzec 17, 2013 Po kilku sekundach zupa wyparowała. - Przed chwilą przyniosłem. - uśmiechnął się Shadow. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Marzec 17, 2013 Share Napisano Marzec 17, 2013 -Oh... to może lepiej zjem je zamiart je podgrzewać- zaczełam jeść zupe Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 17, 2013 Autor Share Napisano Marzec 17, 2013 Burczenie wcale nie cichło. Zupa była zimna, ale pyszna. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Marzec 17, 2013 Share Napisano Marzec 17, 2013 -Dziękuje za zupę, przytuliłabym cie bracie ale boje się ze cie oparze Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 17, 2013 Autor Share Napisano Marzec 17, 2013 - Spokojnie, w razie czego wskoczę do lawy. - uśmiechnął się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Marzec 17, 2013 Share Napisano Marzec 17, 2013 -Wole byś tam nie skakał bo sie spalisz- powiedziałam z uśmiechem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 17, 2013 Autor Share Napisano Marzec 17, 2013 - Eee tam. - machnął kopytem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Marzec 17, 2013 Share Napisano Marzec 17, 2013 -Może powinnam odpocząć od medytacji. Działo się coś przez te 3 dni? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 17, 2013 Autor Share Napisano Marzec 17, 2013 - Nie, nie dużo. Raz tylko przyszło kilka zebr, handlować. Jakoś wytargowałem ci to, wzamian za skorupę pająka z Silent Barrow. - pokazał ci naszyjnik z kamieniem wulkanicznym. - Podobno jest naładowany magią ognia, ale nie jestem pewny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Marzec 18, 2013 Share Napisano Marzec 18, 2013 -Cóż możemy się łatwo przekonać. Wystarczy że go wypróbuje Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 18, 2013 Autor Share Napisano Marzec 18, 2013 - Najpierw odpocznij i "ostygnij". Jeszcze się roztopi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Marzec 18, 2013 Share Napisano Marzec 18, 2013 -Może masz racje. Szkoda tylko że nie wiem ile będę stygnąć. Tak właściwie... od kiedy to skały wulkaniczne się topią w kontakcie z czymś tak gorącym z czego powstały czyli z lawą? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts