wiej007 Napisano Kwiecień 1, 2013 Share Napisano Kwiecień 1, 2013 -Może tak ale skoro mnie nazwali księżniczką... to ty jesteś księciem. -powiedziałam z uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 1, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 1, 2013 - Nie przesadzaj. Jaki ze mnie książę. To gdzie teraz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Kwiecień 1, 2013 Share Napisano Kwiecień 1, 2013 -Nie mam pomysłów. Może ty jakiś pomysł? Ja mogę iść gdziekolwiek póki będziemy sie dobrze bawić. -powiedziałam z uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 1, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 1, 2013 - Może do zamku? - zapytał, pokazując gasnący kryształ imitujący słońce. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Kwiecień 1, 2013 Share Napisano Kwiecień 1, 2013 -Czemu nie. -powiedziałam wskakując ponownie na plecy Shadowa- Księżniczka chce do swojego zamku. -powiedziałam żartobliwie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 1, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 1, 2013 - Robi się, księżniczko Felicjo - powiedział Shadow i ruszył galopem do zamku w skale. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Kwiecień 1, 2013 Share Napisano Kwiecień 1, 2013 -Jak myślisz będzie się tam działo coś ciekawego? -powiedziałam rozglądając się na wszystkie strony podziwiając widoki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 1, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 1, 2013 - Raczej nie - rzucił Shadow, omijając stragan z owocami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Kwiecień 1, 2013 Share Napisano Kwiecień 1, 2013 -A zwiedzałeś go czy raczej nie ruszałeś się ze znanego ci miejsca tak jak w Silent?- nadal przyglądałam się otoczeniu. Największą uwagę zwracałam na kryształy. Były takie piękne. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 1, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 1, 2013 Po chwili dotarliście do wrót zamku. - Raczej zwiedzałem. Ale gubiłem się w tych tunelach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Kwiecień 1, 2013 Share Napisano Kwiecień 1, 2013 -Domyślam się, te korytarze to istny labirynt. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 1, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 1, 2013 - Wyobraź sobie, że wszyscy pracujący na zamku muszą je znać na pamięć... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Kwiecień 1, 2013 Share Napisano Kwiecień 1, 2013 -Coś mi się wydaje że te korytarze są jak tunele w Silent. -powiedziałam ze śmiechem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 2, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 2, 2013 - Już to mówiłaś - odparł Shadow i ruszyliście korytarzami. Po kilku inutach błądzenia dotarliście do waszej komnaty. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Kwiecień 2, 2013 Share Napisano Kwiecień 2, 2013 Zeskoczyłam z pleców Shadowa -Tak się zastanawiam czy ponownie nie zacząć opanowywanie sfery. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 2, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 2, 2013 - Dobry pomysł. Pomóc ci dojść do jeziora lawy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Kwiecień 2, 2013 Share Napisano Kwiecień 2, 2013 -Tak poproszę. I tak prędzej się zgubię w labiryncie korytarzy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 2, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 2, 2013 - Czyli wracamy! - Shadow pogalopował korytarzami i po kilku minutach znaleźliście się przy jeziorze lawy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Kwiecień 2, 2013 Share Napisano Kwiecień 2, 2013 -No dobrze- powiedziałam wskakując z pleców Shadowa- To chyba czas opanować sferę- z tymi słowami zmieniłam się w ogień. -Chcesz mi coś jeszcze powiedzieć zanim wejdę do lawy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 2, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 2, 2013 - Nie przemęczaj się - powiedział i ruszył w stronę wyjścia z komnaty. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Kwiecień 2, 2013 Share Napisano Kwiecień 2, 2013 Ponownie się rozgrzewałam i zaczęłam zanurzać się w lawie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 2, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 2, 2013 Po kilku chwilach czułaś, że ci się udało. Nie byłaś pewna, ale czułaś to. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Kwiecień 2, 2013 Share Napisano Kwiecień 2, 2013 Nie wiedziałam co to ale skupiałam się dalej. Chciałam by w moich żyłach płyną ogień. By moje serce było niczym magma. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 2, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 2, 2013 Czułaś, jak lawa dookoła ciebie przechodzi w temperaturę pokojową. czułaś, że to już się stało. Opanowałaś sferę ognia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Kwiecień 2, 2013 Share Napisano Kwiecień 2, 2013 Wyszłam z lawy. Lecz nadal byłam pod postacią ognia. Zaczęłam się rozglądać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts