Nightmare Napisano Kwiecień 2, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 2, 2013 Shadow znowu był w komnacie, a obok kilka ciast. - Felicjo, udało ci się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Kwiecień 3, 2013 Share Napisano Kwiecień 3, 2013 -Tak, nareszcie mi się udało -powiedziałam po czym chciałam powrócić do normalnej postaci Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 3, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 3, 2013 Okazało się to trochę trudniejsze, ale się udało. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Kwiecień 3, 2013 Share Napisano Kwiecień 3, 2013 -Tym razem jak długo mnie nie było? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 3, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 3, 2013 - Dwa dni. - podsunął kawałek ciasta. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Kwiecień 3, 2013 Share Napisano Kwiecień 3, 2013 -A wydawało się jakby to była minuta... -powiedziałam biorąc kawałek ciasta. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 4, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 4, 2013 - Jednak czas płynie, nawet jak trenujesz. Udało ci się. - podsunął kolejny. Ciasto wydawało ci się lodowate, jakby Shadow dawał ci zwykły lód zamiast przysmaku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Kwiecień 4, 2013 Share Napisano Kwiecień 4, 2013 -Póki co widzę efekty uboczne przemiany w ogień. Mam wrażenie że ta ciasta są niczym lód. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 4, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 4, 2013 - Sama jesteś rozgrzana, dlatego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Kwiecień 4, 2013 Share Napisano Kwiecień 4, 2013 -Taa... rozgrzana do czerwoności- zaśmiałam się z własnego żartu gdyż moje naturalne futro było czerwone. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 4, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 4, 2013 - Gdybyś była biała, to bym powiedział, że do białości... Eee... Ogon ci się pali. - pokazał mały płomyczek na końcu twojego ogona. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Kwiecień 5, 2013 Share Napisano Kwiecień 5, 2013 Popatrzyłam na swój ogon. Lekko nim machnęłam by zgasić ogień Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 5, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 5, 2013 Płomyk zeskoczył z twojego ogona i wbiegł do lawy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Kwiecień 5, 2013 Share Napisano Kwiecień 5, 2013 -Dobra... to było dziwne Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 5, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 5, 2013 - Fakt. Chodzące płomyki? Chyba widziałem już wszystko. - podsunał ci kolejny kawałek ciasta. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Kwiecień 5, 2013 Share Napisano Kwiecień 5, 2013 -A ja widziałam wszystko, używając pewnego zaklęcia który zmienił cię w szkieleta by przegonić tych podmieńców w jaskini w której odpoczywałeś kiedy jeszcze byłam duchem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 5, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 5, 2013 - Czyli już wcześniej widziałaś chodzące płomyki? - uśmiechnął się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Kwiecień 5, 2013 Share Napisano Kwiecień 5, 2013 -Nie, ale wiesz że ogniem się pałam więc nic mnie w nim nie zdziwi.-powiedziałam z uśmiechem i zaczęłam jeść kolejne ciasto Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 5, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 5, 2013 - To fakt. Jednak ciekawi mnie... Co to był za płomyk? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Kwiecień 5, 2013 Share Napisano Kwiecień 5, 2013 -Nie wiem. Może pozostałość po mojej ognistej formie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 5, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 5, 2013 - Tylko jak tak... Czemu umie chodzić? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Kwiecień 5, 2013 Share Napisano Kwiecień 5, 2013 -Nie mam pojęcia. Może mały efekt uboczny magii? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 5, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 5, 2013 - Możliwe... - podsunął ci kolejny kawałek ciasta i szklankę z pitną lawą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Kwiecień 5, 2013 Share Napisano Kwiecień 5, 2013 Wypiłam pitną lawę ale ciasta już nie tknęłam bo byłam najedzona. -Działo się coś przez te dwa dni? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 5, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 5, 2013 - Jest tu spokojnie, jedynie cyrk pojechał do części kamiennej. Byłem w części cienia, ale nie znalazłem niczego przydatnego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts