wiej007 Napisano Kwiecień 5, 2013 Share Napisano Kwiecień 5, 2013 -A jak się w niej czułeś? W tej części cienia? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 5, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 5, 2013 - Tak jakby było tam więcej energii. Więcej magii. Wiesz, o co mi chodzi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Kwiecień 5, 2013 Share Napisano Kwiecień 5, 2013 -Tak rozumiem. Czułeś się tam tak jak ja w części ognia. Jak ryba w wodzie.- powiedziałam z uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 5, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 5, 2013 - Właśnie. Chyba po to została podzielona ta kraina. Aby każdy mógł czuć się jak u siebie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Kwiecień 5, 2013 Share Napisano Kwiecień 5, 2013 Nie wiedząc czemu przytuliłam się do brata ale zapomniałam że mogę być jeszcze gorąca. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 5, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 5, 2013 Poczułaś delikatny swąd palonej sierści. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Kwiecień 5, 2013 Share Napisano Kwiecień 5, 2013 Zobaczyłam że ta woń wydobywała się z futra Shadowa, odsunęłam się. -Oj... wybacz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 5, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 5, 2013 - To nic. - ugasił płomyczek na jego klatce piersiowej. - Gdzie chciałabyś pójść? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Kwiecień 5, 2013 Share Napisano Kwiecień 5, 2013 -Nie wiem, szczerze... to znowu chciałabym odpocząć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 5, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 5, 2013 - Dobrze, tylko jak cię zaprowadzę, to najpierw ostygnij, żeby łóżka nie spalić. - uśmiechnął się i otworzył drzwi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Kwiecień 5, 2013 Share Napisano Kwiecień 5, 2013 -O to się nie martw. Coś wymyśle. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 5, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 5, 2013 - Więc chodźmy - powiedział i ruszył korytarzem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Kwiecień 5, 2013 Share Napisano Kwiecień 5, 2013 -Jedno pytanie. To cię nie zabolało? To jak cie przytuliłam kiedy byłam niemalże wrząca? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 5, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 5, 2013 - Trochę poparzyło, ale nic wielkiego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Kwiecień 5, 2013 Share Napisano Kwiecień 5, 2013 -No nie sadzę że to było nic wielkiego. W końcu... przed chwilą wyszłam z lawy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 5, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 5, 2013 - I jestem z ciebie dumny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Kwiecień 5, 2013 Share Napisano Kwiecień 5, 2013 -Z tego że opanowałam swoją sferę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 5, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 5, 2013 - Z tego też. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Kwiecień 5, 2013 Share Napisano Kwiecień 5, 2013 -A z czego jesteś ze mnie jeszcze dumny? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 5, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 5, 2013 - Z ciebie całej. - przytulił cię. W powietrze nie uniósł się swąd palonego futra. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Kwiecień 6, 2013 Share Napisano Kwiecień 6, 2013 -Emm... Shadow? Znowu się przeze mnie palisz. -powiedziałam będąc przytuloną przez brata. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 6, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 6, 2013 W powietrze nie uniósł echem... - Dobrze. - puścił cię. Po chwili dotarliście do komnaty. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Kwiecień 6, 2013 Share Napisano Kwiecień 6, 2013 (Ups... złe przeczytałem ) -To ja się zdrzemnę. Masz jakieś plany? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 6, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 6, 2013 - Raczej nie. Idź odpocząć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Kwiecień 7, 2013 Share Napisano Kwiecień 7, 2013 Położyłam się na łóżku i od razu zasnęłam ze zmęcznia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts