Nightmare Napisano Kwiecień 7, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 7, 2013 Kiedy się obudziłaś, Shadow leżał na łóżku obok. Na twoim stoliczku nocnym stała miska owsianki i szklanka soku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Kwiecień 7, 2013 Share Napisano Kwiecień 7, 2013 Wstałam z łóżka. Nie byłam głodna więc wypiłam jedynie sok. Postanowiłam po chodzić po korytarzach i nie wiedząc czemu... miałam gdzieś czy się zgubię czy nie. Chciałam sobie pochodzić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 7, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 7, 2013 Przy wyjściu z waszej komnaty miałaś wybór. Iść w lewo, prosto lub w prawo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Kwiecień 7, 2013 Share Napisano Kwiecień 7, 2013 Postanowiłam iść prosto. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 7, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 7, 2013 Po kilku metrach napotkałaś kolejne rozwidlenie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Kwiecień 7, 2013 Share Napisano Kwiecień 7, 2013 Tym razem postanowiłam pójść w lewo. Gdybym miała spotkać kolejne rozwidlenie chciałam pójść w prawo Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 7, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 7, 2013 Po kilku rozwidleniach zobaczyłaś drzwi z napisem "Gwardia królewska". Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Kwiecień 7, 2013 Share Napisano Kwiecień 7, 2013 Nie mogłam się oprzeć ciekawości i weszłam tam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 7, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 7, 2013 Za drzwiami było mnóstwo zbroi, takich samych jaką miała Rainbow Fire. Dodatkowo kilka mieczy, a niedaleko stała grupa kucyków w zbrojach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Kwiecień 7, 2013 Share Napisano Kwiecień 7, 2013 Po prostu przyglądałam się pokojowi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 7, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 7, 2013 - Hej, co ty tu robisz? - zapytała Rainbow Fire, zachodząc cię od tyłu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Kwiecień 7, 2013 Share Napisano Kwiecień 7, 2013 Odwróciłam się szybko -A zwiedzam sobie zamek. Nie miałam jeszcze okazji. Przez prawie cały ten tydzień byłam zanurzona w lawie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 7, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 7, 2013 - Te części zamku są dostępne tylko dla upoważnionych. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Kwiecień 7, 2013 Share Napisano Kwiecień 7, 2013 -Przepraszam, jak mówiłam dopiero teraz zaczęłam chodzić po zamku. To może ja... pójdę gdzieś indziej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 7, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 7, 2013 - Raczej tak - powiedziała i weszła do pomieszczenia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Kwiecień 7, 2013 Share Napisano Kwiecień 7, 2013 Powoli i nieśmiało wyszłam z pomieszczenia. Teraz miałam zamiar iść po prostu naprzód. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 7, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 7, 2013 Po kilku rozwidleniach wydostałaś się na zewnątrz pałacu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Kwiecień 7, 2013 Share Napisano Kwiecień 7, 2013 Postanowiłam się rozejrzeć Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 7, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 7, 2013 Najbliżej pałacu były dwie części państwa. Ognia i cienia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Kwiecień 7, 2013 Share Napisano Kwiecień 7, 2013 Postanowiłam wrócić do zamku. Tym razem miałam pójść na lewo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 7, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 7, 2013 Kilka zakrętów później znowu znalazłaś się przed pomieszczeniem Gwardii. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Kwiecień 7, 2013 Share Napisano Kwiecień 7, 2013 Tym razem postanowiłam pójść gdzieś gdzie jeszcze nie skręciłam. Wolałam nie podpaść znowu gwardi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 7, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 7, 2013 Po kilku następnych zakrętach dotarłaś do sali tronowej. Violet w niej nie było. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Kwiecień 7, 2013 Share Napisano Kwiecień 7, 2013 Postanowiłam po niej powędrować. Miałam ochotę podziwiać piękno komnaty. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 7, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 7, 2013 Komnata wyglądała tak, jak w dniu, w którym znalazłaś się w niej po raz pierwszy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts