Nightmare Napisano Kwiecień 8, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 8, 2013 Najwyraźniej Violet nie miała nic wspólnego z wojną, a jej życie przed zostaniem królową było owiane tajemnicą. Poza tą wzmianką o Ignisie i Veritasie, którą już widziałaś. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Kwiecień 8, 2013 Share Napisano Kwiecień 8, 2013 Sądziłam że albo usunęła się w cień podczas wojny albo wymazała swoją przeszłość... postanowiłam zobaczyć co piszą tu o dwóch znienawidzonych braciach alicornach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 8, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 8, 2013 O nich również księgi milczały. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Kwiecień 8, 2013 Share Napisano Kwiecień 8, 2013 Tak jak sądziłam. Wojna Krwi została już zapomniana... przez wszystkich... ale wiedziałam że po części nadal ona istnieje... w umyśle mojego brata. Ponownie zaczełam chodzić po archiwum w poszukiwaniu jakiejś ciekawej informacji. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 8, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 8, 2013 Więcej nic przydatnego nie było. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Kwiecień 8, 2013 Share Napisano Kwiecień 8, 2013 Wyszłam z archiwum. Postanowiłam wrócić do Violet. Miałam nadzieję że usłyszę więcej szczegółów lub wyjaśnień. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 8, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 8, 2013 Jakoś udało ci się wrócić do sali tronowej, ale nikogo tam nie było. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Kwiecień 8, 2013 Share Napisano Kwiecień 8, 2013 Lekko się zdenerwowałam. Dla mnie to trochę było jak uciekanie od odpowiedzi. Nawet nie zauważyłam że zapaliłam swoją grzywe z tego lekkiego zdenerwowania. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 8, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 8, 2013 Do sali wszedł Shadow. - Tu jesteś. Jak zwiedzanie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Kwiecień 8, 2013 Share Napisano Kwiecień 8, 2013 Odwróciłam się do brata. -Oh.. dobrze. Trochę się gubiłam ale dobrze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 8, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 8, 2013 - Cieszę się. Wyjdziemy na miasto, czy wolisz trochę odpocząć? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Kwiecień 8, 2013 Share Napisano Kwiecień 8, 2013 Dopiero teraz się zorientowałam że moja grzywa się jeszcze pali. Potrząsnęłam kilka razy głową by przestała się palić. -A wiesz że nie wiem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 9, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 9, 2013 - Więc co porobimy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Kwiecień 9, 2013 Share Napisano Kwiecień 9, 2013 -Naprawdę nie wiem. Ja miałam zamiar wymyślić sobie jakąś zabawę jak na przykład to - po tych słowach zmieniłam się w ogień który lekko się unosił i latałam po całej komnacie jak szalona- To takie fajne- po chwili wróciłam do normalnej postaci Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 9, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 9, 2013 - To ja wyjdę do miasta i kupię ci pitną lawę. Ty się pobaw. - uśmiechnął się i wyszedł. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Kwiecień 9, 2013 Share Napisano Kwiecień 9, 2013 Ponownie zamieniłam się w kulę ognia i latałam przy suficie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 9, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 9, 2013 Było to trochę niebezpieczne, ponieważ gdy podleciałaś do złotych elementów sali, zaczynały one topnieć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Kwiecień 9, 2013 Share Napisano Kwiecień 9, 2013 Kiedy to zauważyłam zniżyłam szybko lot. Teraz latałam na samym środku sali, nie za nisko i nie za wysoko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 9, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 9, 2013 Po pewnym czasie wrócił Shadow z dwoma szklankami trzymanymi lewitacją. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Kwiecień 9, 2013 Share Napisano Kwiecień 9, 2013 Podleciałam do niego i wróciłam do swojej normalnej postaci. -Wiesz co Shadow? Przyjemnie jest tak latać jako ogień. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 9, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 9, 2013 - Cieszę się. - podał ci pitną lawę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Kwiecień 9, 2013 Share Napisano Kwiecień 9, 2013 -Dziękuje- wypiłam pitną lawe Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 10, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 10, 2013 Jak zawsze była wrząca i mocna. Shadow wypił swój czarny napój. - Jak się czujesz po opanowaniu sfery? Bardziej optymistycznie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Kwiecień 10, 2013 Share Napisano Kwiecień 10, 2013 -No raczej, tak- powiedziałam z uśmiechem- Czuje się jakby otwierały się przede mną nowe możliwości. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 10, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 10, 2013 - Tak samo się czułem, kiedy opanowałem własną. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts