wiej007 Napisano Kwiecień 10, 2013 Share Napisano Kwiecień 10, 2013 -I co zrobiłeś od tamtego czasu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 10, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 10, 2013 Drzwi otworzyły się, przerywając waszą wypowiedź. Weszła przez nie Violet w towarzystwie dwóch granatowych pegazów w zbrojach. Ich skrzydła wyglądały jak nietoperza. Violet spojrzała na was bezradnie. Shadow szybko rzucił na ciebie czar niewidzialności. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Kwiecień 10, 2013 Share Napisano Kwiecień 10, 2013 Jedyne co robiłam to patrzyłam na Violet. Po moim wyrazie twarzy było widać że dostałam jedynie więcej pytań niż odpowiedzi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 11, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 11, 2013 - Shadole Veritasie Dark. Zostajesz aresztowany w imieniu księżniczki Luny za używanie czarnej magii. - po tych słowach jeden z pegazów rzucił się na Shadowa. Drugi zrobił to samo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Kwiecień 11, 2013 Share Napisano Kwiecień 11, 2013 Odruchowo zaatakowałam ogniem oba pegazy. Odepchnęłam ich ogniem i przybrałam pozycję bojową. Moja grzywa i ogon przybrały postać ognia. -Nie pozwolę wam tknąć mojego brata. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 11, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 11, 2013 - Co to było?! - wrzasnął jeden. Przypomniałaś sobie, że jesteś niewidzialna. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Kwiecień 11, 2013 Share Napisano Kwiecień 11, 2013 Rozproszyłam niewidzialność Shadowa i było widać małą ale nieźle wkurzoną mnie która aż płonęła z furii. -Powiedziałam: Nie pozwolę ruszyć mojego brata. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 11, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 11, 2013 - Ej, to nie ten źrebak, którego zwłoki widzieliśmy? - zapytał jeden, a drugi przyłożył kopyto do kamienia, który miał wtopiony w zbroję z przodu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Kwiecień 12, 2013 Share Napisano Kwiecień 12, 2013 -Może i tak ale jeśli chociaż go ruszycie to pokaże wam co to naprawdę znaczy igrać z ogniem. Ponownie się zmieniłam. Teraz moje ciało wyglądało trochę jak lawa a grzywa płonęła. Podbiegłam do jednego z nich i rzuciłam się na jego szyje. To mogło skutkować straszliwym oparzeniem jego szyi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 12, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 12, 2013 Nagle fala magii odrzuciła cię do tyłu, a przez drzwi wszedł nie kto inny, jak nasza księżniczka Luna. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Kwiecień 12, 2013 Share Napisano Kwiecień 12, 2013 Wstałam nadal będąc pod swoją ognistą postacią. Patrzyłam na Lunę z determinacją która mówiła że nie pozwolę im tknąć mojego brata. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 12, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 12, 2013 Luna jednym ruchem rogu zamknęła cię w bańce. Nie miałaś zbyt wielkich szans by się przebić. Shadow został zamknięty w podobnej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Kwiecień 12, 2013 Share Napisano Kwiecień 12, 2013 Wpadłam w szał widać było że staram się ze wszystkich sił wydostać z bańki. Można powiedzieć że używałam nawet eksplozji ognia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 12, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 12, 2013 Twoje wysiłki były na nic. Bańki wyleciały z pomieszczenia przed Luną. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Kwiecień 12, 2013 Share Napisano Kwiecień 12, 2013 Postanowiłam zmienić taktykę. Zamiast zniszczyć kulę chciałam się z niej wynieść. Chciałam spróbować połączenia sfery co sprawiało że mogłam się przenieść do źródła danej sfery. U mnie to była np. pochodnia. Zaczęłam owej szukać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 12, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 12, 2013 Wokół nie było pochodni, tylko świecące kryształy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Kwiecień 12, 2013 Share Napisano Kwiecień 12, 2013 Nadal starałam się przebić bańkę. Cała płonęłam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 12, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 12, 2013 Wszystko na nic. Bańka leciała do najbliższego, czerwonego smoka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Kwiecień 12, 2013 Share Napisano Kwiecień 12, 2013 Smok... właśnie smok! Zaczęłam myśleć: "Fire... nie wiem czy mnie słyszysz i gdzie jesteś ale... pomóż mi... proszę" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 12, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 12, 2013 Chwilę później Luna leżała na ziemi przygnieciona znajomym czarnym gadem. Bańki rozbiły się, a strażnicy rzucili się na smoczysko. Łuski pozwalały zignorować ciosy pegazów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Kwiecień 12, 2013 Share Napisano Kwiecień 12, 2013 Nadal byłam pod swoją ognistą postacią. Zaszarżowałam na pegazy. Mój dotyk mógł sprawić że mogli się nieźle oparzyć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 12, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 12, 2013 Pegazy odskoczyły, złapały pobliskie wiadro i oblały cię wodą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Kwiecień 12, 2013 Share Napisano Kwiecień 12, 2013 Woda jedyne wyparowała. Tym razem wyglądałam jak lawa. Zaatakowałam pegazy falą ognia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 12, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 12, 2013 Wskoczyły na najbliższą chmurę i kopnęły ją. Spadła na ciebie prawdziwa ulewa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Kwiecień 12, 2013 Share Napisano Kwiecień 12, 2013 (chmura? W podziemiach? ) Teraz się wkurzyłam. Wybuchłam ogniem. Wszystko co było wokół mnie pewnie dotknął ogień. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts