wiej007 Napisano Grudzień 28, 2012 Share Napisano Grudzień 28, 2012 Wzruszyłam ramionami i otworzyłam celę kluczem po czym otworzyłam kajdany w których był Shadow. -Obiecałam ci że po ciebie wrócę. Dobrze jest cie znów wiedzieć- powiedziałam przytulając brata Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 28, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 28, 2012 - Ciebie też siostrzyczko. - odwzajemnia uścisk, ale widać, że nawet tę drobną rzecz, ledwo daje radę robić ze zmęczenia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Grudzień 28, 2012 Share Napisano Grudzień 28, 2012 -Musimy cię stąd zabrać... Fire, dasz radę go unieść? Ja wydostane się stąd pod postacią kuli ognia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 28, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 28, 2012 Smok nie dał sobie nic powiedzieć. Delikatnie podniósł was i usadowił na grzbiecie. Pobiegł do wejścia jaskini, a na zewnątrz rozłożył skrzydła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Grudzień 28, 2012 Share Napisano Grudzień 28, 2012 -Uważaj Fire. Może być groźnie jak nas zobaczą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 28, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 28, 2012 Na szczęście wszyscy wciąż odkopywali korytarze. Fire leciał nad chmurami dla dodatkowej ochrony. - Jaki Fire? - zapytał Shadow. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Grudzień 28, 2012 Share Napisano Grudzień 28, 2012 -Fire to ten smok. Kiedy cie złapali chodziłam sama i spotkałam tego smoka. Jak widzisz zaprzyjaźniłam się z nim Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 28, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 28, 2012 - Acha... Gdzie on leci? Dopiero teraz zauważyłaś, że Fire frunie w stronę ogromnego drzewa pośrodku lasu. Był pokryty niewielkimi czarnymi kwiatkami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Grudzień 28, 2012 Share Napisano Grudzień 28, 2012 -Właściwie... to nie wiem jak to opisać. Fire, wyląduj już, Shadow musi odpocząć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 28, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 28, 2012 Smok wylądował około kilometra od drzewa i zdjął z grzbietu. Szybko wlazł na stary dąb i zrzucił stamtąd górę liści. Potem delikatnie położył na niej Shadowa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Grudzień 28, 2012 Share Napisano Grudzień 28, 2012 W podziękowanie za zrobienie dla brata posłania przytuliłam smoka. -Jak się czujesz bracie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 28, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 28, 2012 - Obolały i zmęczony, ale to nic. Fire nie usłyszał tych słów. Od razu po przytuleniu poleciał nad drzewami i przyniósł dużo owoców. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Grudzień 28, 2012 Share Napisano Grudzień 28, 2012 Podałam parę owoców Shadowowi po czym sama zaczęłam jeść -Co sądzisz o moim nowym przyjacielu Shadow? -powiedziałam między przerwami jedzenia owoców Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 28, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 28, 2012 - Pasuje do ciebie. Smok ziejący ogniem i jednorożec władający płomieniami. Powoli jadł owoc. Dobrze wiedziałaś, że od dawna ich nie jadł, ciągle tylko grzyby i części pająków. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Grudzień 28, 2012 Share Napisano Grudzień 28, 2012 -Też tak sądzę. Dobrze jest w końcu jest coś innego niż grzyby i pająki prawda? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 28, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 28, 2012 Nie odpowiedział tylko pokiwał głową. Nagle usłyszałaś głos: Powiedz mu o drzewie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Grudzień 28, 2012 Share Napisano Grudzień 28, 2012 Obejrzałam się wokół siebie ale nie widziałam nikogo oprócz brata i Firera. -Shadow... W tym lesie są zwierzęta. One cierpią. Jakiś cienisty wilk zmusza je by były obok tego wielkiego drzewa i oddawały się mu w ofierze gdyż wtedy dostają od niego jedyne źródło pożywienia. Ten wilk jest silnym cieniem. Próbowałam go przegnać za pomocą ognia mroku ale ilekroć skończyła mu się deformacja na grzbiecie która dawała mu regeneracje zabijał kolejne zwierzęta i deformacja ta mu odrastała. Musimy im jakoś pomóc Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 28, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 28, 2012 - Hmm... Wilk z cienia? Moglibyśmy spróbować... Poszliście spać. Przespaliście resztę dnia. Wieczorem byliście wypoczęci i gotowi do drogi. Wsiedliście na prowizoryczne siodło z liści i lian. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Grudzień 28, 2012 Share Napisano Grudzień 28, 2012 -Cóż... no to prowadź Fire- powiedziałam trzymając się smoka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 28, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 28, 2012 Po kilku sekundach patrzyliście na zwierzęta z ukrycia. Wyjaśnij. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Grudzień 28, 2012 Share Napisano Grudzień 28, 2012 Znowu zaczęłam się rozglądać kto to mógł powiedzieć. -A więc tak. Zwierzęta mają na łapach obrączki które sprawiają że nie mogą oddalić się od drzewa. Wilk zmusza jakieś inne smoki by te zabijały zwierzęta. Zwierzęta pozwalają na to gdyż jest to ofiara by wilk dał innym zwierzętom kwiaty, jedyne źródło pożywienia. Co jakiś czas wilk ten pochłania martwe zwierzęta i sprawia to że jego deformacja na grzbiecie jest coraz większa Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 28, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 28, 2012 - I dzięki temu przechowywaniu nadmiaru cienia, może się regenerować... I te obrączki... Wiem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Grudzień 28, 2012 Share Napisano Grudzień 28, 2012 -Jak to zrobimy bracie? Gdyby nie ta jego regeneracja sama bym go już spaliła Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 29, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 29, 2012 - Trzeba spalić obrączki i utworzyć taką samą temu wilkowi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Grudzień 29, 2012 Share Napisano Grudzień 29, 2012 -Mogę to zrobić. To działamy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts