Nightmare Napisano Grudzień 29, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 29, 2012 - To ie jest takie proste. Potrzebujemy drewna z miejsca od którego ma on się nie oddalać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Grudzień 29, 2012 Share Napisano Grudzień 29, 2012 -To ogromne drzewo nie wystarczy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 29, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 29, 2012 - Potrzebujemy drewna do zrobienia obrączki, Felicjo. Potem trzeba ją założyć i zamienić w specjalny rodzaj cienia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Grudzień 29, 2012 Share Napisano Grudzień 29, 2012 -Dobrze. Fire, wiesz może z jakiego drzewa najlepiej zrobić taką obrączkę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 30, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 30, 2012 Smok zrobił kolejnego facehoofa i pokazał ogromne drzewo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Grudzień 30, 2012 Share Napisano Grudzień 30, 2012 -Wiem wiem... ale czy jak przypadkiem nie zaatakujemy drzewa to wilk się na nas nie rzuci? Nawet jak odłupiemy małą korę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 30, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 30, 2012 Poproś zwierzęta. Fire gapił się na drzewo, a Shadow myślał patrząc w ziemię. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Grudzień 30, 2012 Share Napisano Grudzień 30, 2012 Podeszłam do jednego ze zwierząt. Zaczepiłam go tak by zwrócił na mnie uwagę. Pokazałam kopytkiem na jego obrączkę. -Mogę ci pomóc ją zdjąć ale potrzebuje kawałka kory w tego drzewa na kolejną taką. Pomożesz mi? -popatrzyłam na zwierzę z błagającym spojrzeniem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 30, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 30, 2012 Zwierz popędził do pnia, udając, że zauważył tam kwiat. Urwał kawał kory i przyniósł do ciebie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Grudzień 30, 2012 Share Napisano Grudzień 30, 2012 Wzięłam od niego kawałek kory. -Dziękuję ci. Niedługo uwolnię ciebie i resztę zwierząt. Zaufaj mi. Pobiegłam do Shadowa -Taki kawałek drewna wystarczy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 30, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 30, 2012 - Powinien wystarczyć. Uwolnijmy zwierzęta. Kilka niedźwiedzi podeszło do was, a Shadow zapalił ogień cieni. Obrączka najbliższego misia pękła i rozpuściła się na trawie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Grudzień 30, 2012 Share Napisano Grudzień 30, 2012 -Moja kolej. Podeszłam trochę i stworzyłam ogień cieni na tylu zwierzętach na ilu mogłam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 30, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 30, 2012 Obrączki u pięciu szopów pękły z trzaskiem. Shadow uśmiechnął się i zniszczył obrączki u siedmiu wilków. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Grudzień 30, 2012 Share Napisano Grudzień 30, 2012 Postanowiłam użyć ognia na grupę mantykor oraz na zwierzęta obok nich Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 30, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 30, 2012 Łącznie pękło dziesięć obrączek. Shadow zniszczył cienie u 12 niedźwiedzi i pięciu myszek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Grudzień 30, 2012 Share Napisano Grudzień 30, 2012 Pobiegłam w sam środek grupy zniewolonych zwierząt i zaczęłam palić ogrączki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 30, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 30, 2012 Shadow poszedł w twoje ślady i szybko spaliliście wszystkie obrączki. Tym czasem Fire pazurami wyciął z kory obręcz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Grudzień 30, 2012 Share Napisano Grudzień 30, 2012 -Co teraz bracie? Walczymy z wilkiem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 30, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 30, 2012 - Nie. Postawię tu swoją iluzję. Gdy wilk będzie z nią walczył założymy mu obręcz na szyję i zmienimy w cień. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Grudzień 31, 2012 Share Napisano Grudzień 31, 2012 -A więc do dzieła Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 31, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 31, 2012 Shadow wyczarował kopię siebie, która zaczęła tańczyć na środku polany. Wilk z początku nie zwracał na nią uwagi, ale kiedy klon zaczął drzeć się, że "Drzewne wilki to drewno do kominka!", rozjuszony stwór zeskoczył z drzewa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Grudzień 31, 2012 Share Napisano Grudzień 31, 2012 -Ten wilk zaraz będzie nasz prawda bracie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 31, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 31, 2012 - Mam nadzieję... Zirytowany wilk zbliżył się do kopii Shadowa, która w odpowiedzi pomachała mu zadem. Drzewny cień zdenerwował się i uderzył klona. Kopia wstała i zaczęła znowu nabijać się z wilka. Prawdziwy Shadow lekko się zarumienił. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Grudzień 31, 2012 Share Napisano Grudzień 31, 2012 -To trochę zabawnę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 31, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 31, 2012 - Wiem, kazałem mu, aby zwrócił na siebie uwagę. Oboje obserwowali, jak klon robi głupie miny i tańczy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts