wiej007 Napisano Grudzień 31, 2012 Share Napisano Grudzień 31, 2012 -Jak widać dobrze się spisuje. Ledwo powstrzymywałam śmiech Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 31, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 31, 2012 Shadow nic nie powiedział i obserwował pląsy kopii. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Grudzień 31, 2012 Share Napisano Grudzień 31, 2012 Sama zaczęłam obserwować to śmieszne przedstawienie w ciszy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 31, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 31, 2012 Nagle klon nie wiadomo skąd wyciągnął radio i zaczął tańczyć. ( ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Grudzień 31, 2012 Share Napisano Grudzień 31, 2012 (What? ) Nie mogłam już na to patrzeć. To było zbyt śmieszne Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 31, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 31, 2012 (A tak ) Shadow przyglądał się temu z kamienną twarzą, czekając aż wilk stanie w odpowiedniej pozycji. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Grudzień 31, 2012 Share Napisano Grudzień 31, 2012 Żeby zabić czas postanowiłam popatrzeć na Firera Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 31, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 31, 2012 Smok się zaczął nudzić, więc komicznie naśladował kopię Shadowa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Grudzień 31, 2012 Share Napisano Grudzień 31, 2012 Postanowiłam popatrzeć na komiczne zachowanie smoka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 31, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 31, 2012 Zaczął cicho chrząkać na słowa piosenki. (coś takiego: ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Grudzień 31, 2012 Share Napisano Grudzień 31, 2012 ( http://www.youtube.com/watch?v=6k35aKeaKco ) Wyczarowałam sobie mały ognik i zaczęłam się nim bawić Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 31, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 31, 2012 () W pewnym momencie Shadow machnął na ciebie kopytem i wyskoczył zza drzew, dzierżąc w swej magii obręcz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Grudzień 31, 2012 Share Napisano Grudzień 31, 2012 Zorientowawszy się szybko co się dzieje i pobiegłam za bratem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 31, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 31, 2012 Kopia dalej machała (dajcie mi to powiedzieć) tyłkiem i śpiewała Gangnam Style. Shadow skoczył na wilka i włożył obręcz na szyję. Nim wilk zdołał się zorientować, obroża została zamieniona w cień. - Felicjo, szybko! - krzyknął Shadow uciekając z polany. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Grudzień 31, 2012 Share Napisano Grudzień 31, 2012 Szybko wystrzeliłam salwę cienistego ognia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 31, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 31, 2012 (po co?) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Styczeń 1, 2013 Share Napisano Styczeń 1, 2013 (a tak o ) Uciekłam za bratem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 1, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 1, 2013 Wilk próbował was gonić, ale wyglądał, jakby robił pantomimę. Tymczasem Fire zniknął. Poprosisz, przybędę. - Chodź siostrzyczko, czas ruszać w kolejną podróż. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Styczeń 1, 2013 Share Napisano Styczeń 1, 2013 -Dobrze Shadow. Emmm... bracie? Mam do ciebie dwa pytania. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 1, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 1, 2013 - Tak? Pytaj śmiało. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Styczeń 1, 2013 Share Napisano Styczeń 1, 2013 -Czy jest możliwość że Fire w jakiś sposób połączył się ze mną umysłem? Od kiedy cie uwolniliśmy słyszę w głowie głos który czasem mi coś podpowiada. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 1, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 1, 2013 - Nigdy o czymś takim nie słyszałem... A drugie pytanie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Styczeń 1, 2013 Share Napisano Styczeń 1, 2013 -Sądzisz że powinnam opanować sferę ognia tak jak ty opanowałeś sferę cieni? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 1, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 1, 2013 - Dla swojego bezpieczeństwa, tak. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Styczeń 1, 2013 Share Napisano Styczeń 1, 2013 -Pamiętam jak ty opowiadałeś mi o tym jak opanowałeś sferę cieni. Byłeś w mroku tak długo że ciemność zaczęła cię przenikać, stałeś się jednością z mrokiem. Ty byłeś ciemnością. Sądzisz że ja będę miała podobny stan? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts