GarrenPL Napisano Grudzień 19, 2012 Share Napisano Grudzień 19, 2012 [TCB] Zastanawialiście się w jak złej sytuacji może znaleźć się człowiek? Spójrzcie, jak ja sobie wyobrażam taką sytuację. Odcinek I Odcinek II Będę aktualizował listę na bieżąco. To mój pierwszy fic - doceńcie to Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Log Napisano Grudzień 19, 2012 Share Napisano Grudzień 19, 2012 Zacznę od tego , że 1 rozdział jest za krótki.Do reszty się wstrzymam z komentarzem.Pozdrawiam Log. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jag_a Napisano Grudzień 19, 2012 Share Napisano Grudzień 19, 2012 Zacznę od tego , że 1 rozdział jest za krótki.Do reszty się wstrzymam z komentarzem.Pozdrawiam Log. Skończę więc na tym. Czasami wystarczy jedno słowo, aby docenić pracę innych, jednakże wielu postanawia pisać sztywno, ale długo. Nie liczy się ilość, a treść Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evening Sailor Napisano Grudzień 20, 2012 Share Napisano Grudzień 20, 2012 Fanfic nawet ładnie napisany. Pisz dalej bo ciekawie się zapowiada. Staraj się pisać dłuższe rozdziały. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Luty 8, 2013 Share Napisano Luty 8, 2013 Brak TAGów. Proszę przypisać odpowiednie TAGi według tej listy. W przeciwnym razie temat zostanie usunięty w ciągu trzech dni od dzisiejszej daty [02.08.2013]. Pozdrawiam Have a Nice Day Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grik1 Napisano Luty 10, 2013 Share Napisano Luty 10, 2013 To tylko i aż I rozdział. Jest ciekawie napisany, zaskakuje i zaciekawia. Po prostu zachęca do dalszego czytania, a o to właśnie chodzi. Jest po prostu dobry - taki jaki powinien być. Czekam na II rozdział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GarrenPL Napisano Luty 12, 2013 Autor Share Napisano Luty 12, 2013 Odcinek 2 już dostępny! (Wiem, że krótki) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Torrez Napisano Luty 15, 2013 Share Napisano Luty 15, 2013 Jak zwykle super Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Luty 15, 2013 Share Napisano Luty 15, 2013 Bardzo ciekawe. Czekam na rozdział III. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GarrenPL Napisano Grudzień 9, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 9, 2013 Witam po dłuższej przerwie. Ktoś w ogóle jeszcze pamięta tego fica? Nie wiem, czy jest sens go kończyć. Wypowiedzcie się na ten temat, dobrze? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się