arameje Napisano Styczeń 10, 2013 Share Napisano Styczeń 10, 2013 a to jest moje Dr.Whooves i Dr. Whooves w zbroi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lunaris Napisano Styczeń 10, 2013 Share Napisano Styczeń 10, 2013 Dlaczego Discord jest w przedziale postaci drugoplanowych? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Pixelis Napisano Styczeń 10, 2013 Share Napisano Styczeń 10, 2013 a to jest moje Dr.Whooves i Dr. Whooves w zbroi Dzięuję za odwagę! Ślicznie Ci wyszedł! mam nadzieję, że będzie tego więcej macie prace fenia :avanę: Za Kryśkę! Wielski szacun ^^ Luna ma za wysoko głowę, ale też śliczna <3 Czekam na więcej! Dlaczego Discord jest w przedziale postaci drugoplanowych? Dla mnie jest on drugoplanowy a nawet niżej. Pojawił się w 1 (no jak wy to liczycie to w 2) odcinkach. Nie lubę go Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kxsu Kxreq Napisano Styczeń 11, 2013 Share Napisano Styczeń 11, 2013 Super sa te prace ^^, zrob kiedys tlo parku a w nim kilka kucykow ^^, I oczywiscie lyra tam musi byc Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fenio Napisano Styczeń 11, 2013 Share Napisano Styczeń 11, 2013 Zaczołem robić Soriana ale jeszcze nie skończyłem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lunaris Napisano Styczeń 11, 2013 Share Napisano Styczeń 11, 2013 Nie stać mnie na kolorowy tusz buuuu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
motte Napisano Styczeń 17, 2013 Share Napisano Styczeń 17, 2013 Robię młodą Lunę, ale nie mam pojęcia jak zrobić grzywę ;c Pomoże ktoś ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Muffinxd Napisano Styczeń 17, 2013 Share Napisano Styczeń 17, 2013 Kiedyś się zmotywuje i kupie kolorowy tusz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Willczyca Napisano Styczeń 17, 2013 Share Napisano Styczeń 17, 2013 Ciekawe Muszę kiedyś spróbować Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silver Shield Napisano Styczeń 17, 2013 Share Napisano Styczeń 17, 2013 Niewiarygodne. Jest nawet Kucykowe Origami Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
motte Napisano Styczeń 19, 2013 Share Napisano Styczeń 19, 2013 Mam już 2 Rainbow Dash, młodą Lunę z odwrotnie przyklejoną grzywą ;x, Spitfire, i Twilight Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fenio Napisano Styczeń 19, 2013 Share Napisano Styczeń 19, 2013 4 pegazy i 1 jednororzec nieźle. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
motte Napisano Styczeń 23, 2013 Share Napisano Styczeń 23, 2013 Zrobiłam jeszcze Apple Jack,Pinkie, Fluttershy, Trixie i Raindrops Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fenio Napisano Luty 8, 2013 Share Napisano Luty 8, 2013 Wyciołem Octavie i zaczołem ją robić [ Soriana wciąż nie skończyłem:pinkie2: ]. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arameje Napisano Luty 8, 2013 Share Napisano Luty 8, 2013 Wyciołem Octavie i zaczołem ją robić [ Soriana wciąż nie skończyłem:pinkie2: ]. pienkie jest wszędzie :pinkie2::pinkie2::pinkie2::pinkie2::pinkie2::pinkie2::pinkie2: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
motte Napisano Luty 17, 2013 Share Napisano Luty 17, 2013 Mam już niezłą kolekcję a w jej skład wchodzą: :djTyy: Raindrops, Mayor Mare więcej nie pamiętam xd Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Pixelis Napisano Luty 19, 2013 Share Napisano Luty 19, 2013 Mam już niezłą kolekcję a w jej skład wchodzą: :djTyy: Raindrops, Mayor Mare więcej nie pamiętam xd Wow, a wyślesz zdjęcie Vinyl? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Luty 19, 2013 Share Napisano Luty 19, 2013 A prześlesz zdjęcie Raindrops? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fenio Napisano Marzec 4, 2013 Share Napisano Marzec 4, 2013 Masz ochotę to wszystko robić!!! Szacun. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Pixelis Napisano Marzec 5, 2013 Share Napisano Marzec 5, 2013 Fenio Co z Octavią? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts