Gość Pixelis Napisano Grudzień 29, 2012 Share Napisano Grudzień 29, 2012 Brzmi bardzo fajnie' date=' ale za bardzo skomplikowane jak dla mnie. Skończone dzieła wyglądają świetnie! ^^[/quote'] Spróbuj, wyjdzie kulka, to nic się nie stanie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Julia Napisano Grudzień 30, 2012 Share Napisano Grudzień 30, 2012 Jeżeli ojciec się zgodzi wydrukować mi w pracy szablon, to może też spróbuję. W domu nie mam kolorowego tuszu, więc wiadomo. Ale mi to pewnie kulka wyjdzie, albo coś w nieregularnym kształcie. xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 1, 2013 Share Napisano Styczeń 1, 2013 Czemu to jest po angielsku? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Pixelis Napisano Styczeń 1, 2013 Share Napisano Styczeń 1, 2013 Czemu to jest po angielsku? Ponieważ nie jest po polsku Carrot... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arameje Napisano Styczeń 1, 2013 Share Napisano Styczeń 1, 2013 ja chciałbym zrobić RD ale nie posiadam drukarki :( będę musiał to wydrukować u kumpla jak skończę przyśle fotke Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Pixelis Napisano Styczeń 1, 2013 Share Napisano Styczeń 1, 2013 ja chciałbym zrobić RD ale nie posiadam drukarki :( będę musiał to wydrukować u kumpla jak skończę przyśle fotke Super! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fenio Napisano Styczeń 3, 2013 Share Napisano Styczeń 3, 2013 Arameje nie martw się już ci wydrukowałem:fluttershy4:! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fenio Napisano Styczeń 4, 2013 Share Napisano Styczeń 4, 2013 Hura! Zrobiłem Spike ale mi trochę nie wyszedł. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Pixelis Napisano Styczeń 4, 2013 Share Napisano Styczeń 4, 2013 Hura! Zrobiłem Spike ale mi trochę nie wyszedł. Pokaż! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fenio Napisano Styczeń 4, 2013 Share Napisano Styczeń 4, 2013 Jak mi się uda zrobić fotkę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
motte Napisano Styczeń 5, 2013 Share Napisano Styczeń 5, 2013 Wydaje sie baaardzo trudne.. Nie wiem czy dam radę xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fenio Napisano Styczeń 5, 2013 Share Napisano Styczeń 5, 2013 Zrobiłem jeszcze Crysalis, Lyre i prawie Lune. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Pixelis Napisano Styczeń 5, 2013 Share Napisano Styczeń 5, 2013 Zrobiłem jeszcze Crysalis' date=' Lyre i prawie Lune.[/quote'] Dasz w końcu zdjecie? XD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fenio Napisano Styczeń 5, 2013 Share Napisano Styczeń 5, 2013 przepraszam ale mam problemy ze sprzętem więc moje prace wstawi mój przyjaciel arameje Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
motte Napisano Styczeń 7, 2013 Share Napisano Styczeń 7, 2013 Polecacie jakiś klej? Jakiś specjalny do papieru który długo trzyma...(jeszcze nie zaczęłam robić, tata dopiero mi jutro wydrukuje) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fenio Napisano Styczeń 7, 2013 Share Napisano Styczeń 7, 2013 Ja sklejałem na UHU klej no i jakoś trzyma. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Styczeń 7, 2013 Share Napisano Styczeń 7, 2013 Polecacie jakiś klej? Jakiś specjalny do papieru który długo trzyma...(jeszcze nie zaczęłam robić, tata dopiero mi jutro wydrukuje) Butapren, możesz go nabyć w sklepie budowlanym. Ps: Co prawda to klej do butów, ale trzyma dobrze Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tigresss Napisano Styczeń 7, 2013 Share Napisano Styczeń 7, 2013 Klej Magic dobrze trzyma. Kiedyś nim skleiłam szklaną figurkę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Styczeń 7, 2013 Share Napisano Styczeń 7, 2013 Klej Magic dobrze trzyma. Kiedyś nim skleiłam szklaną figurkę Ja kiedyś sklejałem papier Butaprenem, też dobrze trzymało.. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fenio Napisano Styczeń 7, 2013 Share Napisano Styczeń 7, 2013 A ja sklejałem Hrystal z papieru UHU klejem i jakoś trzyma. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arameje Napisano Styczeń 9, 2013 Share Napisano Styczeń 9, 2013 macie prace fenia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fenio Napisano Styczeń 9, 2013 Share Napisano Styczeń 9, 2013 Aaaaa! Zły profil Spike wstawiłeś. No i gdzie Lyra? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Styczeń 9, 2013 Share Napisano Styczeń 9, 2013 Jak ty to zrobiłaś? :O W sensie... jak ty to skleiłaś? Jak zrobiłaś?... To w ogóle możliwe? ^.^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scalefrom_pl Napisano Styczeń 9, 2013 Share Napisano Styczeń 9, 2013 Ja kiedyś sklejałem papier Butaprenem' date=' też dobrze trzymało.. Rainderp[/quote'] butapren jest bardzo dobry do klejenia (tylko w wentylowanych pomieszczeniach) małych elementów, na większe nie zbyt dobry pomysł, bo się nawąchasz nieźle. Dobre są kleje wodne lub dwu składnikowe. Ja swoją zbroję kleiłem najpierw butaprenem, ale teraz używam klej RED Q7620 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ravin Napisano Styczeń 9, 2013 Share Napisano Styczeń 9, 2013 Świetnie są te figurki Jednak jak bym sam zrobił to pewnie nic by nie wyszło przy moich zdolnościach manualnych. Ale cóż, może spróbuje w wolnej chwili Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts