Gość Exterminatore Napisano Grudzień 27, 2012 Share Napisano Grudzień 27, 2012 No właśnie, grał ktoś z was tą całkiem intrygującą grę? Bo ja widziałem zagrajmy z niej u pewnego użytkownika i mimo tego, że przygodówki mnie raczej nie pociągają, to jednak postanowiłem zagrać(i nagrać)z tej gry serię. Dla mnie największym czasem były Quick Time Eventy, możliwość wyboru "przeznaczenia" poprzez odpowiednie prowadzenie rozmów i to co najbardziej lubię w grach - paranormalne zdolności Lucasa. A jakie jest wasze zdanie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Grudzień 27, 2012 Share Napisano Grudzień 27, 2012 Fajna gra - do połowy. Później to już żałosna podróba Matrixa, w którą grał bym tylko pod przymusem. Na szczęście powstało takie cudo jak Heavy Rain, które było bardziej interaktywnym filmem niż grą, ale ile to wzbudzało emocji... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
decp12 Napisano Styczeń 2, 2013 Share Napisano Styczeń 2, 2013 Świetnie mi się w to grało. Warto też zaznaczyć że Fahrenheit i Heavy Rain to dzieła tego samego studia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cloudchaser Napisano Styczeń 2, 2013 Share Napisano Styczeń 2, 2013 Gra całkiem interesująca. Ale nie to co Heavy Rain <3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kameleon317 Napisano Styczeń 2, 2013 Share Napisano Styczeń 2, 2013 Heavy Rain jest na PS... Więc nie grałem ale Fahrenheit to co innego Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts