lurasidone Napisano Grudzień 28, 2012 Share Napisano Grudzień 28, 2012 Pracownia... Tak, w każdym razie od dawna chcę zacząć rysować w digitalu, ale przez długi czas brakowało mi czasu, a jak był czas, to nie było ochoty. Weźcie pod uwagę, że są to moje pierwsze tego rodzaju prace, więc idealnie nie jest. Ba, nawet dobrze nie jest. Rarity na początek: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Grudzień 28, 2012 Share Napisano Grudzień 28, 2012 Fluffy,puffy! Jak już mówiłam jest świetnie tylko to oko Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Grudzień 28, 2012 Share Napisano Grudzień 28, 2012 Ucho za małe, grzywa beznadziejnie pokolorowana (wystarczyło zaznaczyć i zamalować dany obszar w Gimpie) kontury są niewyraźne, złe rzęsy. Dodatkowo jest na białym tle, co wraz z niewyraźnymi konturami sprawia, że słabo ją widać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 28, 2012 Share Napisano Grudzień 28, 2012 Moim zdaniem wyszło.. Emm.. Brzydko Musisz jeszcze sporo popracować. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Grudzień 28, 2012 Share Napisano Grudzień 28, 2012 Ludzie! Lica sie chęci D: czego chcecie od fluffy puffy grzywy? Wstaw Microphona <3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lurasidone Napisano Grudzień 28, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 28, 2012 Nie, bo mnie poszczują psami i wyślą na Księżyc xD A w rezultacie...i tak pewnie wstawię. Jutro, zapewne. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Grudzień 28, 2012 Share Napisano Grudzień 28, 2012 Nie, bo mnie poszczują psami i wyślą na Księżyc xD A w rezultacie...i tak pewnie wstawię. Jutro, zapewne. Mikro o wiele lepiej ci wyszedł ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lurasidone Napisano Grudzień 29, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 29, 2012 Chwila prawdy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phinbella Flynn Napisano Grudzień 29, 2012 Share Napisano Grudzień 29, 2012 Uważam że Ci lepiej wyszło niż tamten rysunek.xD ZDECYDOWANIE. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fionka Von Cat Napisano Grudzień 29, 2012 Share Napisano Grudzień 29, 2012 bardzo fajnie moim zdaniem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
L'estaca Napisano Grudzień 29, 2012 Share Napisano Grudzień 29, 2012 Rarity nie jest zła, przynajmniej jak na początek, ten drugi rysunek jest super! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Grudzień 29, 2012 Share Napisano Grudzień 29, 2012 Mi się podoba! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fagglenorusie Napisano Kwiecień 13, 2013 Share Napisano Kwiecień 13, 2013 Rozmazane wszystko, okropnie to wygląda gdy jest rozmazane. Chyba że taki miał być efekt, ale i tak nie polecam Ci go. Na razie. Och, oczy mi mdleją od tego rozmazania i niezbyt dokładnego pokolorowania. Proporcje kucyków (pokazanych w temacie.xd) są dobre, ale nie najlepsze. I jeszcze raz: Rozmazane to wszystko, że nie można się połapać co jest czym! Zmień to. Proszę. Uszy trochę takie dziwne, jakby za chude. Ćwicz, ćwicz i jeszcze raz ćwicz, za kilka [tutaj można coś wstawić.xd] na pewno będzie lepiej niż teraz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Kwiecień 13, 2013 Share Napisano Kwiecień 13, 2013 Mi się podoba, choć troszkę jest zamazany rysunek za to pyszczek i oczka słodkie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lurasidone Napisano Sierpień 26, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 26, 2013 (edytowany) Praca i praca i chyba postepy. Wyzwanie na 30 min:http://fc06.deviantart.net/fs70/f/2013/221/f/1/new_canvas_by_bellaminavonfabulous-d6hdnpm.jpg Random:http://th01.deviantart.net/fs71/PRE/i/2013/220/9/4/portrait_by_bellaminavonfabulous-d6h6dxt.jpg Moja czesc AT z Catkotkiem na DA:http://th06.deviantart.net/fs70/PRE/i/2013/220/0/7/_at__shinya_by_bellaminavonfabulous-d6h9cp1.jpg I WIP ktorego tak bardzo mi sie nie chce konczyc...http://th06.deviantart.net/fs70/PRE/i/2013/218/d/4/perfect_together_wip_by_bellaminavonfabulous-d6gw88u.jpg Edytowano Sierpień 26, 2013 przez Bellamina Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Sierpień 26, 2013 Share Napisano Sierpień 26, 2013 Może warto by kreska była ciągła i delikatna niż poszarpana. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fikus Napisano Sierpień 27, 2013 Share Napisano Sierpień 27, 2013 Może warto by kreska była ciągła i delikatna niż poszarpana. Trudno takie coś osiągnąć jak mazia się myszką A ty moja droga masz tego vip'a dokończyć albo ja to zrobię Przy challange'u troszkę pokrzywione nóżki. Gratuluję cierpliwości z kolorowaniem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lurasidone Napisano Wrzesień 4, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 4, 2013 (edytowany) Najnowsza praca: wiem, że są białe pixele na krawędziach, ale po raz pierwszy robiłam tego typu pracę bez tła. Edytowano Wrzesień 4, 2013 przez Bellamina Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts