Mrs.Octavia Napisano Styczeń 9, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 9, 2013 no to Rarity 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martucha708 Napisano Styczeń 10, 2013 Share Napisano Styczeń 10, 2013 wow fajne Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Styczeń 12, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 12, 2013 Moja ponyszuna Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Luty 22, 2013 Autor Share Napisano Luty 22, 2013 Tu macie nowe Arty To jest Ponysona Bellaminy :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turoń Napisano Luty 22, 2013 Share Napisano Luty 22, 2013 Przecudowny ten kucyk z motylkami! Awawaw^^ Bardzo Mi się podoba Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Marzec 7, 2013 Autor Share Napisano Marzec 7, 2013 a o to kuco-mysz o imieniu Door Mouse :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phinbella Flynn Napisano Marzec 7, 2013 Share Napisano Marzec 7, 2013 Jakie słodkie. XD Połączenie kucyka i myszy. XD Świetne. XD Przypomina mi się jeden odcinek w, którym powstawały pluszaki przy połączeniu zwierząt. xD Jednej dziewczynce wyszedł Senior Ropuch. XD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Marzec 7, 2013 Autor Share Napisano Marzec 7, 2013 Jakie słodkie. XD Połączenie kucyka i myszy. XD Świetne. XD Przypomina mi się jeden odcinek w, którym powstawały pluszaki przy połączeniu zwierząt. xD Jednej dziewczynce wyszedł Senior Ropuch. XD Taaa...pamiętam XD To chyba Była Fretka xDD A ten OC jest naprawdę cudny Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Marzec 7, 2013 Share Napisano Marzec 7, 2013 Ta słodycz zabija, rzygam tęczą *.* To jest takie cudnopięknoślicznozajefajne! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Marzec 7, 2013 Autor Share Napisano Marzec 7, 2013 Ta słodycz zabija, rzygam tęczą *.* To jest takie cudnopięknoślicznozajefajne! Tęcz się źle zmywa masz tu wiadro Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Marzec 7, 2013 Share Napisano Marzec 7, 2013 Tęcz się źle zmywa masz tu wiadro Oh, dziękuję Te uszy, ta grzywa, te oczy.... potrzebuję drugie wiadro Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turoń Napisano Marzec 8, 2013 Share Napisano Marzec 8, 2013 To przy okazji daj jeszcze trzecie wiadro. ^^ Może zrobisz kiedy jakiego..Turonia w Twoim stylu? *.* może być jakikolwiek ważne żeby miał rogi, bródkę i dzwoneczek :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arameje Napisano Marzec 8, 2013 Share Napisano Marzec 8, 2013 ś-ś-świetne aż mnie zatkało co sprawia że są takie świetne i piękne ?? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Marzec 8, 2013 Autor Share Napisano Marzec 8, 2013 To przy okazji daj jeszcze trzecie wiadro. ^^ Może zrobisz kiedy jakiego..Turonia w Twoim stylu? *.* może być jakikolwiek ważne żeby miał rogi, bródkę i dzwoneczek :3 To dam wanne co? Turona?! Oczywiście tylko daj zdjęcie jakiegoś i można trochę poczekać bo mnie ludzie commissionami na DA zalewają xD ś-ś-świetne aż mnie zatkało co sprawia że są takie świetne i piękne ?? Nie wiem ja nic nie wiem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turoń Napisano Marzec 8, 2013 Share Napisano Marzec 8, 2013 Hm, zdjęcia to tylko z jasełek są na google Ale możesz skorzystać z moich wyobrażeń^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Marzec 8, 2013 Autor Share Napisano Marzec 8, 2013 Hm, zdjęcia to tylko z jasełek są na google Ale możesz skorzystać z moich wyobrażeń^^ dobrze ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Marzec 8, 2013 Autor Share Napisano Marzec 8, 2013 nowy art: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turoń Napisano Marzec 8, 2013 Share Napisano Marzec 8, 2013 Śliczne! Cóż to za postać? Twoja czy kogoś? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Marzec 8, 2013 Autor Share Napisano Marzec 8, 2013 Śliczne! Cóż to za postać? Twoja czy kogoś? To ClockWork ale niestety nie jest moja D: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Marzec 12, 2013 Autor Share Napisano Marzec 12, 2013 Nowość! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magpie Napisano Marzec 12, 2013 Share Napisano Marzec 12, 2013 Bardzo fajny kuc, ładnie pocieniowany Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turoń Napisano Marzec 12, 2013 Share Napisano Marzec 12, 2013 bardzo łady, acz na moim wyświetlaczu gorzej widzę i zlewa mi się z tłem,Bo mam bardzo ciemny ekran Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Marzec 12, 2013 Autor Share Napisano Marzec 12, 2013 Bardzo fajny kuc, ładnie pocieniowany Dziękuje :3 o dziwo trudne nie jest xD bardzo łady, acz na moim wyświetlaczu gorzej widzę i zlewa mi się z tłem,Bo mam bardzo ciemny ekran ta...on jest ogólnie ciemny...ale ja kolorów nie wybieram :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Green Napisano Marzec 12, 2013 Share Napisano Marzec 12, 2013 Śliczne. Masz bardzo ładny styl rysowania. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Marzec 12, 2013 Autor Share Napisano Marzec 12, 2013 Śliczne. Masz bardzo ładny styl rysowania. Dziękuje Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts