Mrs.Octavia Napisano Kwiecień 22, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 22, 2013 Nie umieraj ;-; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Kwiecień 23, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 23, 2013 Happy B-Day Arturku <333 tak,narysowałam siebie xd Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Kwiecień 23, 2013 Share Napisano Kwiecień 23, 2013 Postacie SD fajnie Ci wychodzą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Kwiecień 23, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 23, 2013 Dziękuje >:3 A teraz fum dum tum.... Uśmiechnięty chibi Lucaś i jego ponyfikacja! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turoń Napisano Kwiecień 23, 2013 Share Napisano Kwiecień 23, 2013 Urocze Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fagglenorusie Napisano Kwiecień 24, 2013 Share Napisano Kwiecień 24, 2013 Oj ty chibisz! O to chodzi, że miałam podobny że zgubił się. Wyprowadzałam mój pilot na spacer, a po chwili już go nie było. Ukradłaś go...? I fenk ju, za wiaderko. Nie ubrudzę sobie kolejnej bluzki tęczą ;_; O, i umieram razem z łuną, bo wyrzygałam tyle tęczy, że RD jest już przezroczysta i Equ(estria) też się staje. ;_; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Kwiecień 25, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 25, 2013 Ja chibie! Yyyy...wiesz....mam go odkąd pamiętam więc...yyy... możliwe Jak chcesz mam drugi Holandia jako kuc który miał być Norwegią ale to szczegół Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GoldenLeaf Napisano Kwiecień 25, 2013 Share Napisano Kwiecień 25, 2013 Oł em dżi! Jaki przecudownistyczny! Grzywa Szaliczek Jak słitasznie *0* Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turoń Napisano Kwiecień 25, 2013 Share Napisano Kwiecień 25, 2013 całość w tradytionalu czy dorabiałaś te światła na kompie? Bardzo fajnie to wygląda w kazdym razie ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Kwiecień 27, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 27, 2013 Dziękuje ^^ Troche poprawiam w Photoshopie ale to szczegół A teraz Belgijska dziewoja xd Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fagglenorusie Napisano Kwiecień 27, 2013 Share Napisano Kwiecień 27, 2013 Nie no, kurde, ja na serio umrę. ;_; Trudno. Zrobicie mi pogrzeb? Rysunki przepiękne, jaki to papier jest? Taki...taki...kropkowany, jak ekologiczna srajtaśma, tylko że biały. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Kwiecień 27, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 27, 2013 Tak,zrobi ci pogrzeb i może nawet te gnojki przyjdą To jest firmy Canson i ma takie brzydkie Chabry i maki na okładce Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turoń Napisano Kwiecień 27, 2013 Share Napisano Kwiecień 27, 2013 Jakaż ona optymistyczne! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Kwiecień 27, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 27, 2013 Jak ma się kocią mordkę i je się same wafle z czekoladą to tak jest Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Kwiecień 27, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 27, 2013 Z humanizowane mane 5 5 bo dla Rarci miejsca nie było xd Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fagglenorusie Napisano Kwiecień 27, 2013 Share Napisano Kwiecień 27, 2013 Źlidźne. Ale tylko taki tyci, tyciuśny problemik... Nie wiem, kto jest kim. xd PS. A dobra, już wiem. xd Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turoń Napisano Kwiecień 28, 2013 Share Napisano Kwiecień 28, 2013 czeemu ni ma Rarci...a będzie później?^^Najfajniej wyszła RD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Kwiecień 28, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 28, 2013 nie wiem czy będzie... Rumuńska RD xd Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turoń Napisano Kwiecień 28, 2013 Share Napisano Kwiecień 28, 2013 Świetna jeest!! i ten melonik Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fagglenorusie Napisano Kwiecień 28, 2013 Share Napisano Kwiecień 28, 2013 Kropkowany papier jak eko-srajtaśma. Podzielam zdanie z Księdzem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swahili Napisano Kwiecień 28, 2013 Share Napisano Kwiecień 28, 2013 Kropkowany papier jak eko-srajtaśma. Tak bardzo eko.Sprzedaj mi ten rysunek za truskawki . Albo ten melonik. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Kwiecień 28, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 28, 2013 Masz coś do eko papieru? Nie mogę gdyż czapeczka nie jest moja a truskawki teraz są NIE ECO ;-; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fagglenorusie Napisano Kwiecień 28, 2013 Share Napisano Kwiecień 28, 2013 Ja? Ja nic nie mam do eko-srajtaśmy. Bo to jest takie eko, że aż oke. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swahili Napisano Kwiecień 28, 2013 Share Napisano Kwiecień 28, 2013 To niech będą bardzo eko truskawki. Prosto z ekologicznego ogródka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Kwiecień 28, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 28, 2013 już ja ci zaraz dam srajtaśme Eko truskawki o tej porze roku? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts