HappyHatter Napisano Styczeń 26, 2013 Share Napisano Styczeń 26, 2013 No to jedziemy: Pinkamena dalej była zła na Fluttershy za złe traktowanie jej po zajęciach Iron Willa, jaki na jego samego za doprowadzenie do metamorfozy przyjaciółki. Stwierdziła jednak że można upiec dwie pieczenie przy jednym ogniu. Ustaliła iż wszystko ma się odbyć w Ponyville około piętnastej, gdy FS będzie na pokazie IW. Zemsta na minotaurze to zabicie go - wystrzelenie w niego zatrutej strzałki z widowni, na FS zwalenie na niej winy - podłożenie narzędzia zbrodni do jej plecaka, a następnie zwrócenie na to uwagi publiczności poprzez krzyczenie. Link do komentarza
Lemuur Napisano Styczeń 28, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 28, 2013 No to jedziemy: Pinkamena dalej była zła na Fluttershy za złe traktowanie jej po zajęciach Iron Willa, jaki na jego samego za doprowadzenie do metamorfozy przyjaciółki. Stwierdziła jednak że można upiec dwie pieczenie przy jednym ogniu. Ustaliła iż wszystko ma się odbyć w Ponyville około piętnastej, gdy FS będzie na pokazie IW. Zemsta na minotaurze to zabicie go - wystrzelenie w niego zatrutej strzałki z widowni, na FS zwalenie na niej winy - podłożenie narzędzia zbrodni do jej plecaka, a następnie zwrócenie na to uwagi publiczności poprzez krzyczenie. Brakuje jednego, drobnego szczegółu, więc może być lepiej. Szansa zużyta. Link do komentarza
RedSky Napisano Styczeń 29, 2013 Share Napisano Styczeń 29, 2013 Miejsce zbrodni! Czy stanie się to w Ponyville? Czy stanie się to w Canterlocie? Czy pokaz odbędzie się w Hoofington? Czy Iron Will zawita do Manehattanu? Czy do zabójstwa dojdzie w Fillydelphi? Link do komentarza
HappyHatter Napisano Styczeń 29, 2013 Share Napisano Styczeń 29, 2013 Do kiedy trwa zabawa po wliczeniu tego extra czasu? Link do komentarza
Lemuur Napisano Styczeń 30, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 30, 2013 @ Red: Czytaj uważnie . @ Happy: Biorąc pod uwagę, że czas normalnie był do 21.01 to jakooś... Do jutra . Link do komentarza
Joasiq Napisano Styczeń 30, 2013 Share Napisano Styczeń 30, 2013 1. Czy Pinkamena ucieknie z miejsca zbrodni? 2. Czy Pinkamena zostanie na miejscu zbrodni? 3. Czy ktoś przyjedzie po Fluttershy (coś w stylu policji)? 4. Czy to Pinkamena zawiadomi kogoś, policję? 5. Czy wezwana zostanie pomoc medyczna (pogotowie, lekarz) na miejsce zbroni? 6. Czy na widowni będzie ktoś kto udzieli Iron Will'owi pomocy medycznej/sprawdzi co się z nim dzieje? 7. Czy to te kozy/pomocnicy Iron Will'a mu pomogą, uratują, udzielą pomocy? 8. Czy widownia zacznie panikować? Link do komentarza
Lemuur Napisano Luty 4, 2013 Autor Share Napisano Luty 4, 2013 1. Czy Pinkamena ucieknie z miejsca zbrodni? 2. Czy Pinkamena zostanie na miejscu zbrodni? 3. Czy ktoś przyjedzie po Fluttershy (coś w stylu policji)? 4. Czy to Pinkamena zawiadomi kogoś, policję? 5. Czy wezwana zostanie pomoc medyczna (pogotowie, lekarz) na miejsce zbroni? 6. Czy na widowni będzie ktoś kto udzieli Iron Will'owi pomocy medycznej/sprawdzi co się z nim dzieje? 7. Czy to te kozy/pomocnicy Iron Will'a mu pomogą, uratują, udzielą pomocy? 8. Czy widownia zacznie panikować? 1. Nie wiem 2. Nie wiem 3. Nie wiem 4. Kogoś - yup 5. Nie wiem 6. Nie wiem 7. Nie wiem 8. Nie wiem Czas na pytania dobiegł końca, do 7 lutego możecie wypisywać wnioski, wygra najdokładniejszy! Link do komentarza
Joasiq Napisano Luty 7, 2013 Share Napisano Luty 7, 2013 Pinkamena chce zemścić się na Iron Will'u, za to że zrobił z Fluttershy takiego potwora, który potraktował ją źle. Wszystko to ma odbyć się na pokazie w Ponyville, około piętnastej, gdy Fluttershy będzie na jego pokazie. Zabije ona - wstrzeli w niego zatrutą strzałkę z widowni i zwali winę na Fluttershy. Położy narzędzie zbroni do jej rzeczy i zwróci uwagę publiczności poprzez krzyczenie. Następnie zawiadomi kogoś, o tym wypadku. Link do komentarza
Lemuur Napisano Luty 8, 2013 Autor Share Napisano Luty 8, 2013 No to jedziemy: Pinkamena dalej była zła na Fluttershy za złe traktowanie jej po zajęciach Iron Willa, jaki na jego samego za doprowadzenie do metamorfozy przyjaciółki. Stwierdziła jednak że można upiec dwie pieczenie przy jednym ogniu. Ustaliła iż wszystko ma się odbyć w Ponyville około piętnastej, gdy FS będzie na pokazie IW. Zemsta na minotaurze to zabicie go - wystrzelenie w niego zatrutej strzałki z widowni, na FS zwalenie na niej winy - podłożenie narzędzia zbrodni do jej plecaka, a następnie zwrócenie na to uwagi publiczności poprzez krzyczenie. To było najbliżej prawdy, na równi, z Joasiq, jednak szybciej... Happy, wygrywasz tą rundę i po raz kolejny zdobywasz punkt! Pisałem, że brakuje drobnego szczegółu, mianowicie nie podaliście broni, jaką posłuży się Pinkamena. Jest tylko, że wystrzeli strzałkę i że z narzędzia zbrodni . A oto, jak sobie to zaplanowała: Pinkamena chce zabić Iron Willa, bo przez niego Fluttershy była dla niej niemiła. Zbrodni dokona za dnia, uderzy w czasie pokazu Iron Willa, w Ponyville. Pinkamena zamierza w czasie owego pokazu ( w okolicach godziny 15 ), stojąc na tyłach widowni strzelić w niego zatrutą strzałką z dmuchawki. Po dokonaniu zbrodni nie oddali się, podrzuci dmuchawkę Fluttershy, gdyż również w końcu zawiniła. Po czym będzie udawać zszokowaną i wrobi biedną Flutterkę. To chyba tyle, dziękuję Wam za udział, zanim ruszy kolejna runda chciałbym, by więcej osób zainteresowało się zabawą, więc pomyślimy z Bellą o jakieś drobnej reklamie i 3 runda startuje w niedzielę! Link do komentarza
HappyHatter Napisano Luty 14, 2013 Share Napisano Luty 14, 2013 Temat trochę "umiera", może załatw sobie reklamę czy coś? Na punkt dalej czekam(szkoła chciwości profesora Spike'a) i cieszę się że znów wygrałem(i to bardzo!). Z pytaniami na razie poczekam, najprawdopodobniej do czasu aż temat ożyje. Link do komentarza
fryta855 Napisano Luty 14, 2013 Share Napisano Luty 14, 2013 1.Czy ofiarą jest kucyk? 2.Ziemny? 3.Pegaz? 4.Jednorożec? Link do komentarza
Lord Protektor Napisano Marzec 25, 2014 Share Napisano Marzec 25, 2014 1. Czy to stanie się w Ponyville??? 2. —,,— w Canterlocie??? 3. Czy to klacz??? 4. Czy to ogier??? 5. Czy zabójstwo padnie w nocy??? 6. —,,— w dzień??? 7. Czy to będzie w publicznym miejscu??? Link do komentarza
Sajback Gray Napisano Marzec 25, 2014 Share Napisano Marzec 25, 2014 1. Czy te pytania mają sens? 2. Mamy jakąś nadzieję? 3. Czy użyjesz pełni możliwości? Link do komentarza
GoForGold Napisano Marzec 26, 2014 Share Napisano Marzec 26, 2014 1. Czy te pytania mają sens? 2. Mamy jakąś nadzieję? 3. Czy użyjesz pełni możliwości? Zabawa zostanie prawdopodobnie reaktywowana w swoim czasie. W tej chwili myślę nad kilkoma innymi rzeczami. Jak na razie zamykam, spodziewajcie się jednak powrotu. Link do komentarza
Recommended Posts