Mrs.Octavia Napisano Grudzień 28, 2012 Share Napisano Grudzień 28, 2012 -Witajcie -Tak witajcie! Ja i Twinkle odpowiemy na wasze pytania ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
L'estaca Napisano Grudzień 28, 2012 Share Napisano Grudzień 28, 2012 Skąd pochodzisz? Jaki jest twój talent? Czy masz rodzinę? Co oznacza twój CM? Jaka jest twoja historia? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Grudzień 28, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 28, 2012 Skąd pochodzisz? Jaki jest twój talent? Czy masz rodzinę? Co oznacza twój CM? Jaka jest twoja historia? -na początek takie trudne pytania? no wiecie co... -weź nie marudź... -dobra już dobra...ekhem 1. Pochodzę z Canterlotu 2.Oczywiście że mam! Jak każdy 3.W czarach prostych jestem nie zła... 4.Noo... Urodziłam sie w Canterlocie a potem sie przeprowadziłam do Ponyville...co tu dużo mówić...o i druhną byłam! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RainbowDash123456789 Napisano Grudzień 29, 2012 Share Napisano Grudzień 29, 2012 Cześć Twinkle! 1.Ulubiony sok? 2.Lubisz szarlotki? 3.Czy ktoś Ci mówił że jesteś ładna?Tak ślicznie wyglądasz :3 4.Czy zawsze byłaś na sprzątaniu zimy? 5.Słyszałaś o Crystial Empire? To chyba tyle...na koniec,łap muffinkę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Grudzień 30, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 30, 2012 Cześć Twinkle! 1.Ulubiony sok? 2.Lubisz szarlotki? 3.Czy ktoś Ci mówił że jesteś ładna?Tak ślicznie wyglądasz :3 4.Czy zawsze byłaś na sprzątaniu zimy? 5.Słyszałaś o Crystial Empire? To chyba tyle...na koniec,łap muffinkę -O pytania! Jednak może ludzie mnie lubią! -Twinkle jak można cie nie lubić? ^^ 1.Porzeczkowy <3 2.Nawet bardzo tylko jabłka musza być dobrze zgniecione.Nie lubie jak są duże kawałki 3.Oj dziękuje ^^ 4.Zazwyczaj jestem...Może 1 lub 2 razy mnie nie było... 5.Coś tam słyszałam,miałam sie wybrać ale narazie nie chce mi sie Dzięki ^^ Muffinki są Awesome Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arameje Napisano Grudzień 31, 2012 Share Napisano Grudzień 31, 2012 1.Ile masz lat ? 2. lubisz mnie? 3.Lubisz RD? 4.Spotkałaś kiedyś Celestie? 5.Piłaś już cydr? 6.Czy przeszkadza ci taka ilość pytań? 7.kto jest twoim najlepszym przyjacielem? 8.kto jest twoim największym wrogiem To tyle z mojej strony szczęśliwego nowego roku Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Grudzień 31, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 31, 2012 1.Ile masz lat ? 2. lubisz mnie? 3.Lubisz RD? 4.Spotkałaś kiedyś Celestie? 5.Piłaś już cydr? 6.Czy przeszkadza ci taka ilość pytań? 7.kto jest twoim najlepszym przyjacielem? 8.kto jest twoim największym wrogiem To tyle z mojej strony szczęśliwego nowego roku 1.Klacz sie o wiek nie pyta... Powiem ta:Jestem o 2 lata starsza od Applejack 2.Nie znam cie ale myślę że bym cie polubiła :3 3.Nie znam jej więc...nie wiem. 4.Widziałam raz w Canterlocie gdy byłam mała,ale na krótko 5.Oczywiście że piłam 6.Oczywiście że nie 7.Hmm... nie mam "najlepszego przyjaciela",chce być z przyjażni ze wszystkimi kucami :3 8.Jakoś mi sie źle dogaduje z Shoeshine... ale mam nadzieje że sie poprawi ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scalefrom_pl Napisano Grudzień 31, 2012 Share Napisano Grudzień 31, 2012 Ja mam jedno pytanie: 1.Jak nazywają się twoi rodzice ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Grudzień 31, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 31, 2012 Ja mam jedno pytanie: 1.Jak nazywają się twoi rodzice ? Rodzice? Huh...nie spodziewałam sie takiego pytania... Tata to Dust Star a mama Amber Shine Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Pixelis Napisano Grudzień 31, 2012 Share Napisano Grudzień 31, 2012 Hej Twinkle! 1. Z kim najlepiej się znasz z mane 6? 2. Lubisz Carrot Top? -Właśnie! Lubisz mnie? 3. Czym się na codzień zajmujesz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Grudzień 31, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 31, 2012 Hej Twinkle! 1. Z kim najlepiej się znasz z mane 6? 2. Lubisz Carrot Top? -Właśnie! Lubisz mnie? 3. Czym się na codzień zajmujesz? -Yay jak la lubie pytania! 1.Chyba z Rarity i Twilight...Byłam kilka razy w sklepie Rarity a u Twilight wypożyczyłam raz książkę :3 2.A jak można nie lubić kuca z: -Zapachem marchewki -wyglądem marchewki -3 marchewkami na zadzie? 3.Ja? hmmm... -Obija sie X3 -Wcale nie! Ekhem... Ja narazie szukam pracy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guardian Napisano Styczeń 1, 2013 Share Napisano Styczeń 1, 2013 Yo 1. Co sądzisz o pracy gwardi pałacowej? 2. Jak sądzisz..... <.< | >.> | Wiktor ma szanse u Derpy ? - Hej ! To miała być tajemnica.... 3. Dlaczego nigdy wcześniej o tobie nie słyszałem? - Guardian , idź spać bo coś głupoty gadasz... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Styczeń 1, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 1, 2013 Yo 1. Co sądzisz o pracy gwardi pałacowej? 2. Jak sądzisz..... <.< | >.> | Wiktor ma szanse u Derpy ? - Hej ! To miała być tajemnica.... 3. Dlaczego nigdy wcześniej o tobie nie słyszałem? - Guardian , idź spać bo coś głupoty gadasz... 1.Gwardia Pałacowa? Hmm... ja tam sie nie znam ale... myślę że mają dość nudną prace... 2.Jak na me oko to może mieć chociaż słychałąm że ona jest z Whoovesem... 3.Jak to? :'O Nie znasz mnie? ;_; *foch* Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guardian Napisano Styczeń 1, 2013 Share Napisano Styczeń 1, 2013 No niestety nigdy o tobie nie słyszałem...... - Ta tak se gadaj , a nie pamiętasz jak ci o niej mówiła Golden ? - hmmm chyba mi umkneło.... - Ta jasne -_- - No przepraszam , *pociesza ją* Mamy dużo czasu by się jeszcze poznać Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Styczeń 1, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 1, 2013 No niestety nigdy o tobie nie słyszałem...... - Ta tak se gadaj , a nie pamiętasz jak ci o niej mówiła Golden ? - hmmm chyba mi umkneło.... - Ta jasne -_- - No przepraszam , *pociesza ją* Mamy dużo czasu by się jeszcze poznać no dobra wybaczam ci <3 robi sie mały Off-top,a jeżeli mi zamkną zapytaje to poznacie gniew jednorożca <3 Have a nice day~ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucy Napisano Styczeń 1, 2013 Share Napisano Styczeń 1, 2013 To tak: 1. Twinkleshine czy kolegujesz się z Lyrą i Colgate? 2. Jak zostałaś druhną Cadance? 3. Lubisz kinderki? (Ja bardzo ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Styczeń 1, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 1, 2013 To tak: 1. Twinkleshine czy kolegujesz się z Lyrą i Colgate? 2. Jak zostałaś druhną Cadance? 3. Lubisz kinderki? (Ja bardzo ) 1.Tak obie znam ^^ 2.To było tak: Lyra mi powiedziała że została druhną u księżniczki,ale nie chciała powiedzieć jak to sie jej udało i zapytała sie mnie czy tez bym nie chciała.Zgodziłam sie 3.Uwielbiam <3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Różowa Napisano Styczeń 5, 2013 Share Napisano Styczeń 5, 2013 Hej, Twinkleshine! Jako, że to już zasada-łap muffina 1. Czemu jesteś taka urocza? 2. Poznałaś kiedyś Pinkie Pie? 3. Lubisz czekoladę? 4. Lubisz jakieś inne cukierki? 5. Co sądzisz o Lyrze? 6. Co sądzisz o Bonbon? 7. Nie wkurzają cię te moje pytania? 8. Jak wyglądałaby twoja zdiscordowana wersja? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Styczeń 5, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 5, 2013 Hej, Twinkleshine! Jako, że to już zasada-łap muffina 1. Czemu jesteś taka urocza? 2. Poznałaś kiedyś Pinkie Pie? 3. Lubisz czekoladę? 4. Lubisz jakieś inne cukierki? 5. Co sądzisz o Lyrze? 6. Co sądzisz o Bonbon? 7. Nie wkurzają cię te moje pytania? 8. Jak wyglądałaby twoja zdiscordowana wersja? -YAY maffinka! 1.Nie wiem... po prostu tak mam 2.Oczywiście że tak.Gdzieś muszę słodycze kupować ^^ 3.Tak ale nie w dużych ilościach 4.Lubie jeszcze karmelowe 5.Fajna jest ale ta jej fobia troche poszła za daleko 6.Lubie ją ^^ robi wspaniale słodycze 7.Nie są spoko ^^ 8.bym była szara i eee....no sama nie wiem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ares Napisano Styczeń 11, 2013 Share Napisano Styczeń 11, 2013 A natrafiłem na taki Art mam na dzieję że się nie gniewasz że go tu dodałem ? Po prostu nie miałem gdzie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Styczeń 11, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 11, 2013 A natrafiłem na taki Art mam na dzieję że się nie gniewasz że go tu dodałem ? Po prostu nie miałem gdzie. -Oh jaka ja śliczna! -Eh... tak wiemy I nie,nie jestem zła możecie tu wstawiać jej Arty Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ares Napisano Styczeń 14, 2013 Share Napisano Styczeń 14, 2013 Ostatnio znowu się natknąłem na fajne arty Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aretra Napisano Luty 27, 2013 Share Napisano Luty 27, 2013 Jak zdobyłaś CM? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Luty 27, 2013 Autor Share Napisano Luty 27, 2013 Jak zdobyłaś CM? Jak sie nauczyłam pierwszego zaklęcia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D'yer'ailt Napisano Kwiecień 9, 2013 Share Napisano Kwiecień 9, 2013 Witam Twinkle. Jak życie co u Ciebie? Pytanie: Czy czasem marzysz o skrzydłach? Wyobrażasz sobie siebie jako pegaza lub alicorna? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts