Woolfer Napisano Grudzień 30, 2012 Share Napisano Grudzień 30, 2012 Siemanko wszystkim, chciałbym Wam przedstawić moje prace, które pewnie nie dorastają do kopyt większości pracom z tego działu (z powodu wielu błędów). Nie za bardzo wiem jak je poprawić ale może Wy mi podpowiecie? Hmm? :3 Wszystkie rysunki dotychczas: Dashie w kostiumie Wonderbolts'ów... a tutaj Derpy z dosyć dziwnymi proporcjami. Luna także z dziwną nogą.. Fluttershy z rumieńcem :3 Pinkie itd. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 30, 2012 Share Napisano Grudzień 30, 2012 Fajne Rób dokładniejsze cienie, bo słabo je widać. Ps: Derpy ma dziwne nogi xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swahili Napisano Grudzień 31, 2012 Share Napisano Grudzień 31, 2012 Bardzo ładne rysunki, Derpy wyszła najlepiej. Tylko coś się chyba stało z tylną lewą nogą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chay Napisano Grudzień 31, 2012 Share Napisano Grudzień 31, 2012 Rysunki ładne, tylko Derpy ma dziwną nogę. I zgadzam się z Nogalikiem - popracuj nad cieniami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Woolfer Napisano Grudzień 31, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 31, 2012 Co myślicie o tym rysunku? : Coś z jej nogą (od naszej strony - prawą) jest nie tak, nie miałem pojęcia jak ją narysować. Ale oceńcie mimo to Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 31, 2012 Share Napisano Grudzień 31, 2012 Moim zdaniem rysunek się udał i wyszedł świetnie. Jedyne co mi nie pasuje to trochę niewyraźny diadem na głowie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kxsu Kxreq Napisano Styczeń 1, 2013 Share Napisano Styczeń 1, 2013 Super rysunki, i nie przejmuj się ze coś nie wyszło, z czasem jak coś lubisz to wychodzi ci dokładniej ^^, ja u siebie tak robię i zawsze się sprawdza (o ile mam czas, i nie liczy się dokładność tylko Fun :djTyy:) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scalefrom_pl Napisano Styczeń 1, 2013 Share Napisano Styczeń 1, 2013 Luna jest fajna mimo utraty 2 nóg Przednie nogi chyba powinny opierać się o brzeg tej kadzi. RD ma dziwy uśmiech. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phinbella Flynn Napisano Styczeń 1, 2013 Share Napisano Styczeń 1, 2013 Bardzo ładne, cienie nie dopracowane. Trening czyni mistrza. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Woolfer Napisano Styczeń 5, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 5, 2013 Nie wiem co o tym myślicie ale dzieki wszystkim za dotychczasowe opinie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Styczeń 5, 2013 Share Napisano Styczeń 5, 2013 Cóż, jest świetnie. Proporcje zachowane, cienie zaj**iste. Narysował byś może coś w większym formacie ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fryta855 Napisano Styczeń 6, 2013 Share Napisano Styczeń 6, 2013 Bardzo ładne, szczególnie Luna. A narysowałbyś Pinkamenę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phinbella Flynn Napisano Styczeń 6, 2013 Share Napisano Styczeń 6, 2013 Wszystko jest ładnie, tyle że kolor proszę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Styczeń 6, 2013 Share Napisano Styczeń 6, 2013 A narysowałbyś Pinkamenę? Już chyba zapytałaś o to każdego Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moonlight Napisano Styczeń 6, 2013 Share Napisano Styczeń 6, 2013 Już chyba zapytałaś o to każdego Mnie nie ;P A co do rysunków: Te dwa ostatnie są świetne. Genialne cieniowanie, tylko szkoda, że Lunie zniknęły przednie kopyta. A u Fluttershy lekko nie wyszły Ci oczy, chyba. Ja nie umiem rysować oczu z tej perspektywy, więc nie powinnam się wypowiadać w tym temacie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Woolfer Napisano Styczeń 6, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 6, 2013 Heh, żeby spełnić za jednym razem wasze obietnice to narysuję Pinkamenę na dużym formacie. No i w kolorze oczywiście! Co do oczu Fluttershy to się zgadzam. Szczególnie lewe oko (od mojej strony) nie wyszło, a chcąc to poprawić dałem ten rumieniec na twarzy (może to nie wygląda na rumieniec ale taki miał być plan). Jeśli chodzi o Lunę to nie wiem czy próbować dorysować jej te nogi... Z jednej strony boję się, że będzie gorzej a z drugiej wolałbym by jednak miała nogi na miejscu. Dzięki jeszcze raz za opinie i czekam na kolejne. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fryta855 Napisano Styczeń 6, 2013 Share Napisano Styczeń 6, 2013 Mnie nie ;P A co do rysunków: Te dwa ostatnie są świetne. Genialne cieniowanie, tylko szkoda, że Lunie zniknęły przednie kopyta. A u Fluttershy lekko nie wyszły Ci oczy, chyba. Ja nie umiem rysować oczu z tej perspektywy, więc nie powinnam się wypowiadać w tym temacie. Ciebie nie?! już to zmieniam! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Styczeń 6, 2013 Share Napisano Styczeń 6, 2013 Śliczne rysunki, bardzo ładna Luna :3 O co chodzi z tą nogą? Ładnie wyszła ;O Narysowałbyś Pinkie? Lub Pinkamenę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Woolfer Napisano Styczeń 7, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 7, 2013 Jak na razie nadeszła mimika twarzy Pinkie Pie i Pinkameny Co o nich myślicie? Która najlepsza? Według mnie ta na samym dole :3 Może nogi nie do końca OK ale ten uśmiech jest fajny. A tutaj trochę inne spojrzenie. Przepraszam za kwiaty w tle ale pomyślcie, że mają one umilić patrzenie. To drugie spojrzenie daje bo na nim są trochę lepsze kolory i w ogóle.. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Styczeń 7, 2013 Share Napisano Styczeń 7, 2013 Moim zdaniem najlepsza jest ta po lewej stronie. Co prawda włosy wyglądają jak kaptur, ale to drobny szczegół Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tigresss Napisano Styczeń 7, 2013 Share Napisano Styczeń 7, 2013 Nie wiem czemu ale smutna minka przy Pinkamenie mnie rozwaliła Tak się tylko zastanawiam czym rysowałeś Fluttershy, bo wygląda to na rysunek węglem... albo bardzo miękim ołówkiem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Woolfer Napisano Styczeń 7, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 7, 2013 Jestem taki 'mondry', że szkice robię ołówkiem HB a potem poprawiam 6B mimo, że nie umiem nim rysować lub cieniować. Co do kaptura Pinkameny to trochę racja, lol Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts