Chay Napisano Grudzień 31, 2012 Share Napisano Grudzień 31, 2012 No więc, jednym słowem TU macie moje konto na dA. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 31, 2012 Share Napisano Grudzień 31, 2012 Fajne prace, Rogal nie ma się do czego przyczepić. I mam jedno pytanie: Kiedy będzie ich więcej ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chay Napisano Grudzień 31, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 31, 2012 Dziękuję. Co do kolejnych prac: nie wiem. Aktualnie poszukuję jakiś tablet graficzny, gdyż rysowanie myszką jest bardzo uciążliwe. Ale po Nowym Roku na pewno coś dodam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maisha Napisano Grudzień 31, 2012 Share Napisano Grudzień 31, 2012 Piękne jak zawsze, tylko kopytka u kucyków trochę ,,proste". Ale i tak najfajniej wyglądają u ciebie kotowate.^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chay Napisano Grudzień 31, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 31, 2012 Dziękuję, ale jak już kiedyś mówiłam - poniacze nie są moją mocną stroną. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maisha Napisano Grudzień 31, 2012 Share Napisano Grudzień 31, 2012 Mówiłaś to? Jakoś tego nie pamiętam, ale to żadna nowość z moim zapominalstwem.:/ Ale i tak powiem jeszcze raz-super rysunki. I am art dementor. I'll omnomnom you art. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemuur Napisano Styczeń 2, 2013 Share Napisano Styczeń 2, 2013 Hmm... jedne są świetne, w innych pojawiają się jakieś problemy, ale ogólnie rysujesz dobrze. Link do DA ściąga mało komentarzy, jeśli temat by umierał proponuję wrzucać coś na bieżąco tutaj . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chay Napisano Styczeń 7, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 7, 2013 Obiecuję, będę coś wrzucać i do tematu jednak tymczasowo nie mam swojego komputera. Obiecuję, jak tylko go odzyskam to zasypię was rysunkami Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phinbella Flynn Napisano Styczeń 7, 2013 Share Napisano Styczeń 7, 2013 Nie ma się niczego czepnąć, genialne prace. Daje watcha. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chay Napisano Styczeń 7, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 7, 2013 Dziękuję bardzo Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chay Napisano Styczeń 10, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 10, 2013 No to teraz coś poniaczowego, Pinkamena Diane Pie. Przepraszam bardzo za jakość, ale musiałam zrobić zdjęcie komórką. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaoma Napisano Styczeń 10, 2013 Share Napisano Styczeń 10, 2013 Bardzo ładne. Chętnie zobaczę więcej twoich prac. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flu Napisano Styczeń 10, 2013 Share Napisano Styczeń 10, 2013 Bardzo ładne. Dasz coś jeszcze? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chay Napisano Styczeń 12, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 12, 2013 Dam, dam. Tylko raczej dopiero, jak odzyskam mój komputr. I Gimpa Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Deezee Napisano Styczeń 12, 2013 Share Napisano Styczeń 12, 2013 Jakoś mi te pyszczki nie pasują... W rysunku Derpy i Applejack, tam, gdzie widać samą twarz (pysk?) jest trochę takie... kotowate. Ładny Big Mac i Green Tea. Ten żółty OC też niczego sobie. Pinkamena wyszła dobrze, nawet się do pyska nie doczepię. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phinbella Flynn Napisano Styczeń 12, 2013 Share Napisano Styczeń 12, 2013 Musisz popracować jeszcze nad twarzami kucyków. Kolorystycznie, natomiast kolory się zbyt zlewają. Cienie trzeba by było bardziej wyeksponować. Teraz co na plusie, oczy są ślicznie, widać że własnym stylem i ta różowo (czarna? Czy to cień.?) grzywa. Jest taka oryginalna. . Ogólnie mówiąc, musisz jeszcze popracować nad własnym stylem, a będzie 20% cooler. I tak się ciesze bo przynajmniej jest w kolorach a ja uwielbiam kolorki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chay Napisano Styczeń 13, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 13, 2013 Dziękuję bardzo zawasze opinie. Wkrótce dodam moja sponyfikowaną fursonę, juz w digitalu :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Styczeń 14, 2013 Share Napisano Styczeń 14, 2013 Staraj się używać różnych odcieni kolorów (jaśniejszych i ciemniejszych), bo jak pokolorujesz wszystko jednym kolorem to to po prostu się ze sobą zlewa Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chay Napisano Styczeń 14, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 14, 2013 Dziękuję za radzy. W formie rozgrzewki przed ponyfikacją; Big Machintosh Również na dA Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chay Napisano Styczeń 18, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 18, 2013 Request dla Swahili Jak chcecie zamówić u mnie jakiś rysunek - zapraszam! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martucha708 Napisano Styczeń 18, 2013 Share Napisano Styczeń 18, 2013 wow to jest superowe! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chay Napisano Styczeń 19, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 19, 2013 Dziękuję bardzo Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Styczeń 19, 2013 Share Napisano Styczeń 19, 2013 Cudowne Lyra bardzo pomysłowa Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chay Napisano Styczeń 19, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 19, 2013 Dzięki. Nie sądze, że aż taka pomysłowa Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chay Napisano Styczeń 20, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 20, 2013 Na dA Luna wznosząca księżyc. Podobno... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts