Ryś Raindrops Napisano Styczeń 20, 2013 Share Napisano Styczeń 20, 2013 Dzięki. Nie sądze, że aż taka pomysłowa Sądź, jest bardzo pomysłowa ^^ A Luna jest cudna <3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chay Napisano Styczeń 22, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 22, 2013 Dziękuję ci bardzo, Raindrops. Dobra, nudzi mi się - chce ktoś zamówic jakiś rysunek? Albo chociaż dać pomysł na jakiś. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martucha708 Napisano Styczeń 26, 2013 Share Napisano Styczeń 26, 2013 luna jest... brak słów! skoro zrobiłaś lune wznoszącą księżyc to teraz celestie wznoszącą słońce Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chay Napisano Styczeń 26, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 26, 2013 Myślałam już nad tym, może zrobię jak bedę "na czysto" ze wszystkimi z rysunkami do zrobienia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chay Napisano Luty 5, 2013 Autor Share Napisano Luty 5, 2013 Na deviantarcie Twilight Sparkle ;3 Mam już dość maziania myszką w Gimpie. Zaraz idę i napadnę na jakiś sklep i ukradnę tablet. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Estherenn. Napisano Luty 5, 2013 Share Napisano Luty 5, 2013 Zaprawdę powiadam wam piękne rysunki <3 PS. Mam już dość maziania myszką w Gimpie. Zaraz idę i napadnę na jakiś sklep i ukradnę tablet. Weź też jeden dla mnie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Luty 5, 2013 Share Napisano Luty 5, 2013 Śliczna Twi :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chay Napisano Luty 5, 2013 Autor Share Napisano Luty 5, 2013 *rzuca Estheren tablet* Masz Dziękować wszystkim za miłe słowa Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Muffinxd Napisano Luty 5, 2013 Share Napisano Luty 5, 2013 Fajne rysunki. Czekam na kolejne. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chay Napisano Luty 6, 2013 Autor Share Napisano Luty 6, 2013 Dziękuję bardzo A kolejną pracą będzie zamówiony przez Animal rysunek jej OC. Mam też małe pytanko, a raczej prośbę. Pomoglibyście mi wybrać, którą postać namalować? W moim domu od pewnego czasu leżą nieużywane farbki i chciałabym z nich skorzystać. Waham się tylko pomiędzy Celestią a Luną, i chcę abyście pomogli mi zdecydować ;3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arameje Napisano Luty 6, 2013 Share Napisano Luty 6, 2013 ban bo twoje prace są świetne ups pomyliłem temat Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Luty 6, 2013 Share Napisano Luty 6, 2013 Lunę! ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chay Napisano Luty 7, 2013 Autor Share Napisano Luty 7, 2013 Dzięki, arameje ;3 Lunę, powiadasz? Zobaczymy co jeszcze wybiorą inne osoby i weźmiemy się do pracy. (Zignorujcie fakt, że piszę o sobie 2 os. l. mn. Na serio, zignorujcie.) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chay Napisano Luty 14, 2013 Autor Share Napisano Luty 14, 2013 Dla Animal Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chay Napisano Luty 14, 2013 Autor Share Napisano Luty 14, 2013 Dla Phinbelli Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chay Napisano Luty 15, 2013 Autor Share Napisano Luty 15, 2013 Moja nowa kucykowa postać, Fee. Na dA Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ennus Napisano Luty 15, 2013 Share Napisano Luty 15, 2013 Zaje prace. Jedno pytanko... W czym robisz obrazy i jak robisz ten jakby cień na kolorach? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Luty 15, 2013 Share Napisano Luty 15, 2013 Prześliczne! *.* Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chay Napisano Luty 19, 2013 Autor Share Napisano Luty 19, 2013 Dziękuję bardzo. Co do pytania - prace wykonuje w Gimpie, a cienie robię maziając ciemniejszym o kilka ton kolorem po kucyku i potem rozmazuje. Podczas mojej nieobecności narysowałam 3 zamówione prace i 1 art trade. Request dla Shantee... ...dla Raindrops... ... i dla SzarusaixD Oraz AT Indżoj ;3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Luty 19, 2013 Share Napisano Luty 19, 2013 Ładna RD i Crosspencil :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chay Napisano Luty 20, 2013 Autor Share Napisano Luty 20, 2013 Dziękuję. A, i mam pytanie. Wrócić do rysowania kucyków w stylu typowo MLP, czy dalej kontynuować rozwijanie własnego stylu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Luty 20, 2013 Share Napisano Luty 20, 2013 Oczywiście, rozwijaj swój styl! Bardzo mi się podoba, i innym też. Ale najważniejsze jest to czy tobie się podoba. Którym stylem lepiej Ci się rysuje? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chay Napisano Luty 20, 2013 Autor Share Napisano Luty 20, 2013 Przyzwyczaiłam się trochę do tego nowego stylu. Podobnym sposobem zaczęłam rysować ostatnio lwy, i trochę mi się na kucyki przerzuciło. I bardzo się cieszę, słysząc że ci się podoba :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chay Napisano Luty 21, 2013 Autor Share Napisano Luty 21, 2013 Nowy rysunek nadchodzi :3 Tym razem praca na konkurs, Vinyl Scratch i Octavia. Niestety, wersja bez konkretnego tła ponieważ gonią mnie requesty do zrobienia (pomijając rysunki które chce wykonać, że tak powiem, sama dla siebie), a termin składania prac lada dzień się kończy. Jak zauważycie jakieś błędy czy macie jakieś uwagi, piszcie. Będę wiedziała co poprawić w ostatecznej wersji. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Luty 21, 2013 Share Napisano Luty 21, 2013 This is awesome! Bardzo mi się podoba! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts