Flash_Storm Napisano Grudzień 31, 2012 Share Napisano Grudzień 31, 2012 Zacznę od pracy którą... Em... no... jest jedną z lepszych ._. Wrzuciłam ją już gdzie indziej ale do złego działu a nie mogę usunąć bo ludzie już skomentowali i nie wiem czy to będzie fajne jak zmaleje im liczba postów W każdym razie nie przedłużam: Krytycy! Przybywajcie! 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swahili Napisano Grudzień 31, 2012 Share Napisano Grudzień 31, 2012 Ładnie ci wyszło. Oczywiście' date=' ja jak to ja, muszę uczepić się szczegółów. No więc Blinkie ma trochę włosy jakby za wysokie (tak jakby czoło było takie wielkie). Dalej. Ma trochę oczy krzywe. W sensie - jedno jest nieco mniejsze od drugiego. To tyle, rysuj dalej, a będzie ci coraz lepiej wychodzić.[/quote'] Cytuję samą siebie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Grudzień 31, 2012 Share Napisano Grudzień 31, 2012 Nawet fajne (ja bym tak nie umiała ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arameje Napisano Grudzień 31, 2012 Share Napisano Grudzień 31, 2012 świetne :DDD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 31, 2012 Share Napisano Grudzień 31, 2012 Już pisałem i mówiłem, że jest bardzo fajne Czekam na więcej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flash_Storm Napisano Grudzień 31, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 31, 2012 Znowu dodam obrazki wstawione w innym temacie. JAKI FAIL Dobra - pewnie pojawi się jeszcze parę obrazków z innego tematu. Eh... Obrazki z sygnaturki! Hymn... potem dodam coś nowego ^-^ 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swahili Napisano Grudzień 31, 2012 Share Napisano Grudzień 31, 2012 Rysujesz myszką, czy z pomocą tabletu? Bo ostatnie dwa wyszły ci świetnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 31, 2012 Share Napisano Grudzień 31, 2012 Fajne, pierwszy raz widzę ninje w okularach Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flash_Storm Napisano Grudzień 31, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 31, 2012 Rysujesz myszką, czy z pomocą tabletu? Bo ostatnie dwa wyszły ci świetnie. Myszunią kochaną :3 Fajne, pierwszy raz widzę ninje w okularach Gdyby nie ja to byś nigdy nie zobaczył. A gdyby nie ty - nigdy bym nie poznała rogala co gada i tańczy. ^-^ 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flash_Storm Napisano Grudzień 31, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 31, 2012 Tam Tara Tam! 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Grudzień 31, 2012 Share Napisano Grudzień 31, 2012 Genialne! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swahili Napisano Grudzień 31, 2012 Share Napisano Grudzień 31, 2012 Fluttertree. Kolejny świetny rysunek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flash_Storm Napisano Grudzień 31, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 31, 2012 Genialne! Fluttertree. Kolejny świetny rysunek. Dziękuję! 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flash_Storm Napisano Styczeń 1, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 1, 2013 Drzefffko Znajdźcie Fluttershy (Ukryła się) 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flash_Storm Napisano Styczeń 1, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 1, 2013 Widzę że jej nie widzicie... (albo nie patrzycie na ten post ) Przyjrzyjcie się drzewu 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Snuff Napisano Styczeń 2, 2013 Share Napisano Styczeń 2, 2013 Zmuszasz mnie do patrzenia na drzewo to trochę dziwne ,ale nadal jej nie widzę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phinbella Flynn Napisano Styczeń 2, 2013 Share Napisano Styczeń 2, 2013 Wybacz, patrzę i patrzę na to drzewko, ale nie potrafię nic zobaczyć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flash_Storm Napisano Styczeń 2, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 2, 2013 Głuptasy wy moje kochane! Fluttershy to drzewo! Dobra nie ważne, nie było pytania xD Wracając do obrazków: Go home Twilight! You're drunk. 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Styczeń 2, 2013 Share Napisano Styczeń 2, 2013 Miła dla oka prace, tyle powiem. A pijana Twili wyszła fantastycznie ^^. Długo się tym zajmujesz? ;3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flash_Storm Napisano Styczeń 3, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 3, 2013 Miła dla oka prace, tyle powiem. A pijana Twili wyszła fantastycznie ^^. Długo się tym zajmujesz? ;3 Rysowaniem bohaterów naszego ukochanego serialu zajmuję się już od dwóch lat. Od około pół roku zajmuję się pracami na komputerze - myszką. (Czekam na zbawienie [czyt. obniżki cen] by zakupić tablet ) 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flash_Storm Napisano Styczeń 3, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 3, 2013 APDEJT! Karotka ^-^ P.S. Serdecznie przepraszam za białe/ szare kawałki ale ciężko jest usunąć takie coś w paint 'cie 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemuur Napisano Styczeń 4, 2013 Share Napisano Styczeń 4, 2013 Masz przeuroczy styl... Narysuj mi coś, proszę! *.* Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flash_Storm Napisano Styczeń 4, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 4, 2013 Masz przeuroczy styl... Narysuj mi coś, proszę! *.* Narysuje! Tylko napisz co >*-*> 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flash_Storm Napisano Styczeń 4, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 4, 2013 Kolejny obrazek z serii: "Kucyki! Przestańcie pić!" Tym razem to Rarity 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mylittleword Napisano Styczeń 4, 2013 Share Napisano Styczeń 4, 2013 Haha ^.^ Padłam... Kocham... Uwielbiam... Rysuj dalej! To jest boskie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts