Flash_Storm Napisano Styczeń 5, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 5, 2013 Cóż, ogólnie wygląda dobrze.. Ale jest pewien szczegół, mianowicie policzki wyglądają jakby były rozdrapane i leciała z nich krew xD Jak wolisz sobie robić z tego grimdark to ja nic nie mówię (pisze) :3 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Twi Napisano Styczeń 5, 2013 Share Napisano Styczeń 5, 2013 Świetne obrazki. Potrafisz narysować Spike'a? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flash_Storm Napisano Styczeń 5, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 5, 2013 Świetne obrazki. Potrafisz narysować Spike'a? Hymn... Wyzwanie Jak uda mi się coś naskrobać myszką to dam :3 OMG Cherry ci wyszła bosko *.* Hehe :3 Cieszę że się podoba. Niedługo będzie Berry (Jak się za nią wezmą bo herbata się skończyła - a bez niej nie rysuje ) 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flash_Storm Napisano Styczeń 6, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 6, 2013 Berry Punch! (Wiem - jedna z gorszych prac ale nikt mi nie chciał herbaty zrobić ;_; ) Jeszcze dzisiaj biorę się za Lyre. Jutro będzie Splitfire i - jak się uda - Spike. EDIT: DZIŚ NIE BĘDZIE LYRY! Za mało czasu! Spodziewajcie się jutro jakiejś pracy - ale nic nie obiecuję! 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flash_Storm Napisano Styczeń 7, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 7, 2013 Watch out! Here comes Lyra! 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Styczeń 7, 2013 Share Napisano Styczeń 7, 2013 Lyra wyszła bardzo fajnie. Jej brzuch się bardzo błyszczy i to mi się podoba xD Jestem Rogal i zatwierdzam ten rysunek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swahili Napisano Styczeń 8, 2013 Share Napisano Styczeń 8, 2013 Ręka, jak słodko. Fajna Lyra, ale... gdzie ma znaczek? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flash_Storm Napisano Styczeń 8, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 8, 2013 Ręka, jak słodko. Fajna Lyra, ale... gdzie ma znaczek? Upiła się i znikł 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fenio Napisano Styczeń 8, 2013 Share Napisano Styczeń 8, 2013 Ciekawe rysunki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swahili Napisano Styczeń 8, 2013 Share Napisano Styczeń 8, 2013 Upiła się i znikł To dużo wyjaśnia . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flash_Storm Napisano Styczeń 8, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 8, 2013 Splitfire! Pardą za kolory (Ciężko było wybrać odpowiednie ) 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Styczeń 10, 2013 Share Napisano Styczeń 10, 2013 Cydr nie ma piany - Powinien ją mieć, bo to już nie to samo Ogólnie wszystko jest świetne, skrzydło mi się podoba xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flash_Storm Napisano Styczeń 11, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 11, 2013 Cydr nie ma piany - Powinien ją mieć, bo to już nie to samo Ogólnie wszystko jest świetne, skrzydło mi się podoba xD Ops, My bad. Twi: Nie umiem rysować Spike ;_; Proszę o pomysły co narysować ;_; 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flash_Storm Napisano Styczeń 12, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 12, 2013 Nikt mi nie daje pomysłów to narysowałam jakieś wymyślone przeze mnie OC. Tym razem nie jest pijane. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arctic Cat Napisano Styczeń 13, 2013 Share Napisano Styczeń 13, 2013 Ucho jest bardzo dziwne, bo wygląda jak taki oklapły kapeć, ale ogólnie wyszło fajnie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Styczeń 13, 2013 Share Napisano Styczeń 13, 2013 Igor przyczepił się do ucha, ja przyczepię się do nogi - Wygląda jak jakiś stożek Ogólnie praca jest ciekawa xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flash_Storm Napisano Styczeń 13, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 13, 2013 Igor przyczepił się do ucha, ja przyczepię się do nogi - Wygląda jak jakiś stożek Ogólnie praca jest ciekawa xD Ucho jest bardzo dziwne, bo wygląda jak taki oklapły kapeć, ale ogólnie wyszło fajnie To się naprawi Ale i tak dzięki za opinie - przynajmniej wiem że ktoś tu jeszcze zagląda 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flash_Storm Napisano Styczeń 15, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 15, 2013 W końcu dorobiłam się tabletu i oto pierwsza praca zrobiona na nim: 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Styczeń 15, 2013 Share Napisano Styczeń 15, 2013 Jest świetna Jak będziesz miała czas i chęci to czy mogłabyś narysować Raindrops? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flash_Storm Napisano Styczeń 15, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 15, 2013 Jest świetna Jak będziesz miała czas i chęci to czy mogłabyś narysować Raindrops? Postaram się ^^ Ma być pijana czy człowiek, czy normalna? xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flash_Storm Napisano Styczeń 16, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 16, 2013 W oczekiwaniu na odpowiedź: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flash_Storm Napisano Styczeń 17, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 17, 2013 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swahili Napisano Styczeń 18, 2013 Share Napisano Styczeń 18, 2013 HHHHNNNNGGG. Świetna praca, nie mam się czego uczepić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Styczeń 18, 2013 Share Napisano Styczeń 18, 2013 Już pracę widziałem, ale dopiero teraz mam okazję ją ocenić. Więc tak: Jedno oko jest większe od drugiego i szyja jest zbyt mała Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silver Shield Napisano Styczeń 18, 2013 Share Napisano Styczeń 18, 2013 @ up Mnie się wydaję, że szyja jest mała, bo pinkie jest mała, a po za tym, to rysunki abstrakcyjne-Tu się nie ma o co przyczepić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts