Mrs.Octavia Napisano Styczeń 4, 2013 Share Napisano Styczeń 4, 2013 Troche za jasna grzywa ale po pijaku mogła se przefarbować więc OK ^^ Mi też coś narysujesz? *o* Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flash_Storm Napisano Styczeń 4, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 4, 2013 Haha ^.^ Padłam... Kocham... Uwielbiam... Rysuj dalej! To jest boskie Hahaha! Dziękuję! Mi też coś narysujesz? *o* Pewnie! Napisz tylko co 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
L'estaca Napisano Styczeń 4, 2013 Share Napisano Styczeń 4, 2013 Narusuj pijaną Rainbow (MUM) Flash please Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flash_Storm Napisano Styczeń 4, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 4, 2013 Narusuj pijaną Rainbow (MUM) Flash please Znając mnie narysuje całą mane 6 pijaną i parę bocznych postaci. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
L'estaca Napisano Styczeń 4, 2013 Share Napisano Styczeń 4, 2013 W takim razie pozostaje mi tylko czekać Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Styczeń 4, 2013 Share Napisano Styczeń 4, 2013 Hahaha! Dziękuję! Pewnie! Napisz tylko co to ja poprosze pijane me OC ^^ http://golden-fly.deviantart.com/gallery/#/d5ppebx Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Styczeń 4, 2013 Share Napisano Styczeń 4, 2013 "Drzefffko" mi się bardzo podoba Niestety nie znalazłem Fluttershy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arctic Cat Napisano Styczeń 4, 2013 Share Napisano Styczeń 4, 2013 To ja napiszę, że Fluttershy z 1 strony mi się bardzo podobała Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flash_Storm Napisano Styczeń 5, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 5, 2013 OC dla Mrs.Octavia! 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flash_Storm Napisano Styczeń 5, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 5, 2013 Jeszcze jeden obrazek: Fluttershy! Ty też?! 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chari-san Napisano Styczeń 5, 2013 Share Napisano Styczeń 5, 2013 W czym rysujesz? I masz jakiś sposób czy po prostu zwyczajnie wirtualnym pędzelkiem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flash_Storm Napisano Styczeń 5, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 5, 2013 W czym rysujesz? I masz jakiś sposób czy po prostu zwyczajnie wirtualnym pędzelkiem? >.> <.< Mój tajemniczy program to Paint :cGfSS: (Edit: Chyba ze chodzi jeszcze o inne rysunki to Gimp też się zalicza) Sposób? ... Chyba tak jak napisałaś "Wirtualnym pędzelkiem" 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chari-san Napisano Styczeń 5, 2013 Share Napisano Styczeń 5, 2013 To naprawdę nieźle. Ja nigdy nie umiałam myszką. Jak robiłam myszką to takie ala wektor. W Photoshopie to się robi takim... "piórkiem" czy czymśtam. Nie wiem jak w Gimpie.... I to wyglądało tak, że rysowało się jakby takimi punktami i wykrzywiało... Czy coś... Ja bym powiedziała takimi "splajnami" (ale no cała reszta ludzkości nie wie co to splajn niestety xD). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flash_Storm Napisano Styczeń 5, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 5, 2013 Czas na kolejną dawkę śmiechu! Tym razem z Applejack! 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Styczeń 5, 2013 Share Napisano Styczeń 5, 2013 Dzięki wyszło świetnie ^^ i ten wzrok Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Multiszymen Napisano Styczeń 5, 2013 Share Napisano Styczeń 5, 2013 No, stwierdzam zgon, bo bardzo fajne rysunki [na pewno lepsze od mojego avka XD] [nie wiem, czemu piszę w nawiasach kwadratowych, po prostu lubię xD] Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flash_Storm Napisano Styczeń 5, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 5, 2013 Przed ostatnia postać z mane 6! Przepraszam za białe kawałki ale jest je ciężko usunąć Mrs.Octavia: Proszę bardzo! Cieszę się że Ci się podoba Multiszymen; Serdecznie dziękuję! P.S. Avatar nie jest taki zły 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Styczeń 5, 2013 Share Napisano Styczeń 5, 2013 Pozostało tylko czekać na Pinkie ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flash_Storm Napisano Styczeń 5, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 5, 2013 Pinkie Pie - jak na życzenie! Cóż... To chyba wszyscy z mane 6. Którego kucyka chcecie (Z tła) by zrobić? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Styczeń 5, 2013 Share Napisano Styczeń 5, 2013 cherry berry! i Berry punch Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swahili Napisano Styczeń 5, 2013 Share Napisano Styczeń 5, 2013 Albo Lyrę. Lub Spitfire. A co do rysunku, najlepiej wyszły ci AJ i Pinkie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Styczeń 5, 2013 Share Napisano Styczeń 5, 2013 Rainbow ma dziwną rękę, reszta jest w najlepszym porządku Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flash_Storm Napisano Styczeń 5, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 5, 2013 Albo Lyrę. Lub Spitfire. A co do rysunku, najlepiej wyszły ci AJ i Pinkie. Zgadzam się z tobą - te dwie wyszły najlepiej... A nie. Najlepsza jak ta którą zobaczycie teraz: Mrs.Octavia: Berry Punch zajmę się dzisiaj - ale nie wiem kiedy skończę. Swahili: Lyrę i Splitfire narysuję prawdopodobnie jutro Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Styczeń 5, 2013 Share Napisano Styczeń 5, 2013 OMG Cherry ci wyszła bosko *.* Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Styczeń 5, 2013 Share Napisano Styczeń 5, 2013 Cóż, ogólnie wygląda dobrze.. Ale jest pewien szczegół, mianowicie policzki wyglądają jakby były rozdrapane i leciała z nich krew xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts