Fender Napisano Styczeń 1, 2013 Share Napisano Styczeń 1, 2013 Imię: Flash Ksywka: Bolt Opis wyglądu: Budowa ciała: Niski, krótki (krótki, bo jak inaczej nazwać małą długość ciała?) i nie zbudowany niczym kucykowy Pudzian. Znaki szczególne: krótki ogon, kosztem długiej grzywy CM: Szare skrzydło Kolory: Grzywa oraz ogon: czarne z szarym paskiem pośrodku oraz ciemnoczerwonym cienkim przecięciem w połowie długości grzywy Sierść: ciemnoniebieska Życiorys: Urodzony w Ponyville [oboje z rodziców byli z Cloudsdale,do którego od razu wrócili], od małego chciał być najszybszym kucykiem w całym mieście. Przez długie lata ciężko trenował, aby zapewnić sobie odpowiednie warunki fizyczne do spełnienia tego marzenia. Bliżej nieznany kucykowej paczce, zna tylko niewielką grupkę mieszkańców Ponyville. Stały bywalec wszelkich miejsc zdatnych do ćwiczenia szybkości. Marzy o tym, aby spotkać Rainbow Dash oraz trenować razem z nią. Jest jego idolką. Przepada również za Vinyl oraz Rarity (chociaż obu nie zna, to wie kto to i bardzo ich lubi). I to z grubsza tyle. Co nie znaczy, że w odpowiednim czasie nie dopiszę odpowiednich informacji na jego temat. Załączam również jego "fotografię" bez widocznego CM oraz przecięcia grzywki. A teraz Flash sam o sobie: Siemanko Urodziłem się w Ponyville jako syn dwójki rodziców pracujących w fabryce pogody. Wychowywałem się w Cloudsdale, jednak potem rodzice dali mi wolną wolę - mogłem za ich zgodą przenieść się do Ponyville, w którym miałem przyjaciół. Żyło mi się doskonale, nawet nie przejmowałem się tym, że nie mam znaczka. Znaczek - który całkiem przypadkowo "wyrósł" mi, gdy ratowałem przyjaciółkę okazał się pasujący w 100% - skrzydło - uwielbiam ich używać . Uwielbiam trenować :] No łał. A Ty musisz ciągle złościwości i obiekcje Obdżektor Dobra zmiana tematu. Na ciekawy, miejmy nadzieję. Stanisław Sosna, w skrócie... wiadomo jak > Niewątpliwie. Czekam na moją ukochaną i muszę czymś się zająć. Pochwal się chodzącemu zgorszeniu narodowemu kto to :avanę: Swizzle, która mam nadzieję się podpisze Ale pochwała, no wiecie co... No co? Chociaż powiedz przez kogo można się z nią skontaktować... Nie! Moja jest!! Spokojnie, bo Ci pryszcze wyskoczą i Cię Swizz nie zechce. Nie Twój interes. Na czym to ja... A o to my razem : http://fc04.deviantart.net/fs71/i/2013/052/6/3/swizzle_and_flash_by_estherenn-d5vq5v8.jpg Jakby nie było, wyglądacie tu świetnie. Sarkazm? Nie, pajacu. A idź Ty... Ja? Flaszko? Ile razy Ci mówiłem że wtedy ten przewóz to był bo mnie poniosło... Było tyle cydru w sylwestra nie pić albo chociaż nie wieźć kucyka na sobie ;_; Nie czep się. A co ja, Jamnikoman? Swizzle wie o tym? Nie wiem nawet Kłamca i inwigilator... a nie to nie te słowo zatajacz Ciemniak. Panie, nie wyzywaj pan. Bo co? Bo Swizzle się poskarżę i powiem żeby nie... a nie bo to mnie zabije jak to napiszę Dobra, koniec W sumie to tyle jak na razie, będę stale powiększał swój "pamiętnik" Siemka ^.^ Siemanko Fendera zwierzenia o Młodym: 1. To je alkoholik! I jeszcze robi przewozy osobowe/kucykowe (niepotrzebne skreślić/wywalić na śmietnik [niepotrzebne skreślić]) i inne wariactwa, salta itp., jak się zabije to nie moja wina mówię z góry! I nie bez powodu nazywam go Flaszką xD Mówiłem żebyś mnie tak nie nazywał degeneracie!! 2. Narkoman. Narkoman. Narkoman. A może nekroman... nie wiem, zapomniłem już co mu lekarz psychiatra stwierdził ;D 3. Tego ze względu na charakter tego forum nie wyjawię (poza tym Flash zmieni imię na Slash i mnie zaslashuje) XD Link do komentarza
Gość Napisano Styczeń 5, 2013 Share Napisano Styczeń 5, 2013 I find a lack of pictures disturbing :twilight9: Szkoda historii. Za krótka. Mile widziane byłoby rozbudowanie jej, chociażby o jakiś wątek poświęcony Dashie, jakiś opis spotkania z nią, fascynacji nią, coś w tym stylu. No cokolwiek. I to z grubsza tyle. Link do komentarza
Phinbella Flynn Napisano Styczeń 5, 2013 Share Napisano Styczeń 5, 2013 Zgadzam się z przedmówcą, więcej szczegółów. Jakby to było bardziej rozbudowane,to by się miło czytało. Link do komentarza
Cipher 618 Napisano Styczeń 5, 2013 Share Napisano Styczeń 5, 2013 Jest takie ładne powiedzenie: -Z dwojga złego lepiej w tę str... A sorry to nie to. -Jeden obraz zastępuje tysiąc słów. generator OC Link do komentarza
Fender Napisano Luty 21, 2013 Autor Share Napisano Luty 21, 2013 I OC przerobiony po raz miliardowy xD Link do komentarza
Estherenn. Napisano Luty 21, 2013 Share Napisano Luty 21, 2013 Dalej - gdy odpowiednia osoba się pojawi [tajemnica] To chyba chodzi o mnie Witajcie, jestem Swizzle i jestem najlepszą przyjaciółką Flasha! Zjedz Snickersa, bo zaczynasz strasznie gwiazdorzyć O co ci chodzi? O nic, mów dalej Z checią posłuchamy Ale to wszystko, co miałam do powiedzenia. Tyle? Równie dobrze mogłaś siedzieć cicho i nie marnować naszego cennego czasu Chcesz z kopyta w twarz? Eee... Czas się zmywać Wracaj tu wywłoko! Link do komentarza
Ryś Raindrops Napisano Luty 21, 2013 Share Napisano Luty 21, 2013 Podoba mi się historia. I te wasze rozmowy Link do komentarza
Fender Napisano Luty 21, 2013 Autor Share Napisano Luty 21, 2013 Swizz, uspokój się Nie kochasz mnie? Flaszka, ogarnij się xDD Link do komentarza
Estherenn. Napisano Luty 24, 2013 Share Napisano Luty 24, 2013 Swizz, uspokój się Nie kochasz mnie? Flaszka, ogarnij się xDD Ja mam się uspokoić? JA?! Tej wywłoce coś powiedz... Ej! Flash, oczywiście, że Cię kocham, w końcu jesteśmy przyjaciółmi! Swizzle... Link do komentarza
Fender Napisano Luty 24, 2013 Autor Share Napisano Luty 24, 2013 Ja mam się uspokoić? JA?! Tej wywłoce coś powiedz... Ej! Flash, oczywiście, że Cię kocham, w końcu jesteśmy przyjaciółmi! Swizzle... Zostaw ją A zadanie jej ogarnięcia zostawisz mi, co? Myślałem że więcej niż przyjaciółmi Life is brutal, Flaszka. DEGENERAT!! Link do komentarza
Estherenn. Napisano Luty 24, 2013 Share Napisano Luty 24, 2013 Flash! Żartuję sobie Za... dużo... czułości... Cicho tam! Eh. Link do komentarza
Fender Napisano Luty 24, 2013 Autor Share Napisano Luty 24, 2013 Flash! Żartuję sobie Za... dużo... czułości... Cicho tam! Eh. Estherenn stara zrzędząca marudaaaaa Flaszka alkohoooooliiiiik... Fender paaaajaaaac... Flaszka alkohoooooliiiiiik... [Fender się zaciął] SPADAJ Link do komentarza
Estherenn. Napisano Luty 24, 2013 Share Napisano Luty 24, 2013 Ja? Stara...? No spójrzmy prawdzie w oczy, trzunastu to ty już nie masz... Jak możeeesz?! Mogęęęę! Ty wywłoko! Ty wyrostku robaczkowy! Ty tępa dzido! Ty Bieberze! Oooooo przegięłaś ty żmijo moim własnym poświęceniem wyhodowana pod własnym łóżkiem! O fak... Link do komentarza
Dead Radio Man Napisano Luty 24, 2013 Share Napisano Luty 24, 2013 Ehh, nie ma to jak sprzeczki. -Co prawda to prawda - Odpowiedział Victo - Ja nie lubię sprzeczek Wczoraj jakoś inaczej sądziłeś. Osz ty, zaraz cie pociągnę z kopyta. Już, już przepraszam ^^. Link do komentarza
Recommended Posts