Ryś Raindrops Napisano Styczeń 5, 2013 Share Napisano Styczeń 5, 2013 Postanowiłam założyć wątek ze swoimi rysunkami Takie coś xD : http://i1306.photobucket.com/albums/s571/RaindropsLove/MLP%20FiM/skanowanie0025_zps7d0645a7.jpg Dziwny Kredens : http://i1306.photobucket.com/albums/s571/RaindropsLove/MLP%20FiM/skanowanie0018_zpsbb17e142.jpg Pinkacz i Flutterka jako alicorny : http://i1306.photobucket.com/albums/s571/RaindropsLove/MLP%20FiM/skanowanie0017_zps81d8971e.jpg Niedługo dodam więcej , może jeszcze dzisiaj Liczę na szczere opinie , proszę powiedzieć co mam poprawić Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Styczeń 5, 2013 Share Napisano Styczeń 5, 2013 No cóż, sporo musisz jeszcze poćwiczyć. Popracuj nad kształtem i proporcjami, a potem postaraj się ogarnąć cienie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Styczeń 5, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 5, 2013 No cóż' date=' sporo musisz jeszcze poćwiczyć. Popracuj nad kształtem i proporcjami, a potem postaraj się ogarnąć cienie [/quote'] Oczywiścię , popracuję Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Multiszymen Napisano Styczeń 5, 2013 Share Napisano Styczeń 5, 2013 Zgadzam się z Nogalikiem [ale rysunki i tak fajne] [najfajniejszy pinkasz i fluttershy] [a z resztą, co ja się wypowiadam w tym temacie, jak sam ledwo rysuje takie "coś", co mam na avka XD] Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Styczeń 5, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 5, 2013 Zgadzam się z Nogalikiem [ale rysunki i tak fajne] [najfajniejszy pinkasz i fluttershy] [a z resztą, co ja się wypowiadam w tym temacie, jak sam ledwo rysuje takie "coś", co mam na avka XD] Dziękuje bardzo Co się czepiasz swojego avka? xD Fajny ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swahili Napisano Styczeń 5, 2013 Share Napisano Styczeń 5, 2013 *Patrzy na trzeci obrazek* Żyrafa . A teraz na serio. Rysunki bardzo ładne, ale musisz popracować jeszcze nad proporcjami. Masz potencjał, i to wielki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Styczeń 5, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 5, 2013 *Patrzy na trzeci obrazek* Żyrafa . A teraz na serio. Rysunki bardzo ładne, ale musisz popracować jeszcze nad proporcjami. Masz potencjał, i to wielki. Ejj ... teraz zauważyłam że serio wygląda jak żyrafa xD Dziękuje , bardzo mi miło Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Styczeń 5, 2013 Share Napisano Styczeń 5, 2013 Przed znakiem interpunkcyjnym nie stawiamy odstępu. :twilight9: Co do rysunków - słabe. Raz te kopyta są grube, raz chude, a rysunki wyglądają, jak rysowane ''na szybko''. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MLO_pl Napisano Styczeń 6, 2013 Share Napisano Styczeń 6, 2013 Moim zdaniem musisz jeszcze poćwiczyć... i dużo poćwiczyć... Ale co tam trzeba być dobrej myśli, bo jak wiadomo, początki zawsze są trudne... xD w tej chwili mam dla cb jedną małą radę... pooglądaj parę tutoriali/kursów itp. bo jeżeli masz jakiś talent to warto go szlifować EDIT: Triczek... UUUUU...!!! Nie ładnie to że posiadasz prawa do edycji postów, to nie znaczy że możesz od tak sobie ich kasować oraz tego co ktoś w nich napisał... nawet jeżeli Ci się to mogło nie spodobać... ja napisałem to co myślę[wyraziłem swoją opinie], a ty co... Tak bez niczego... ani "me" ni "be", według własnego "widzi mi się", tak po prostu... Usunąłeś pewien wycinek... to nie było zbyt dobre rozwiązanie... kiedy masz już jakiś problem... to w niejaki sposób wypadałoby chociaż dać znać... poinformować/wyjaśnić, zrobić tak, aby osoba której edytujesz posta, mogła to sama poprawić... nie wiem... może wystarczyłaby jakaś wiadomość? tak jak to robi Administracja... o przykładowej treści: "twój post został edytowany/usunięty". [No chyba że nie jesteś jako takim członkiem ekipy forum... no to zwracam honor] Tak się nie robi... nie ładnie, oj nie ładnie... ja nie chcę kłótni, bo i po co... ale wypadało by coś zmienić... tyle z mojej strony... sorki, ale nie mogłem inaczej tego napisać... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phinbella Flynn Napisano Styczeń 6, 2013 Share Napisano Styczeń 6, 2013 Przed tobą jeszcze duuuuużo pracy. Ale powiem że jak na początek jest nieźle.xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silver Shield Napisano Styczeń 6, 2013 Share Napisano Styczeń 6, 2013 Całkiem niezłe rysunki. Kredens trochę ci nie wyszedł Przyjmujesz zamówienia? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Styczeń 6, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 6, 2013 Przed znakiem interpunkcyjnym nie stawiamy odstępu. :twilight9: Co do rysunków - słabe. Raz te kopyta są grube, raz chude, a rysunki wyglądają, jak rysowane ''na szybko''. Postaram się to poprawić. Moim zdaniem musisz jeszcze poćwiczyć... i dużo poćwiczyć... Ale co tam trzeba być dobrej myśli, bo jak wiadomo, początki zawsze są trudne... xD w tej chwili mam dla cb jedną małą radę... pooglądaj parę tutoriali/kursów itp. bo jeżeli masz jakiś talent to warto go szlifować Oczywiście będę ćwiczyć Przed tobą jeszcze duuuuużo pracy. Ale powiem że jak na początek jest nieźle.xD Dziękuje xD Całkiem niezłe rysunki. Kredens trochę ci nie wyszedł Przyjmujesz zamówienia? Zależy jakie, niektóre zamówienia mogą być dla mnie za trudne Mam nowe rysunki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Styczeń 6, 2013 Share Napisano Styczeń 6, 2013 Więc tak, ostatnia praca jest moim zdaniem najlepsza. Jedyny drobny szczegół do którego mogę się przyczepić to trochę krzywa grzywa.. No i jeszcze ogon trochę dziwnie wygląda. W drugiej pracy końcówka grzywy wygląda jak odwrócona paszcza Brachiozaura i nos jest zbyt szpiczasty. Natomiast w pierwszej pracy tułów wygląda bardzo dziwnie (jak jakiś wielokąt), szyja jak u żyrafy, znaczek jest chyba w odpowiednim miejscu (kształt tułowia nie pozwala mi tego dokładnie określić ). Postać po lewej jest w porządku, ale mogłaś je narysować w równej linii (chodzi mi tutaj o TO). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Styczeń 6, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 6, 2013 Więc tak' date=' ostatnia praca jest moim zdaniem najlepsza. Jedyny drobny szczegół do którego mogę się przyczepić to trochę krzywa grzywa.. No i jeszcze ogon trochę dziwnie wygląda. W drugiej pracy końcówka grzywy wygląda jak odwrócona paszcza Brachiozaura i nos jest zbyt szpiczasty. Natomiast w pierwszej pracy tułów wygląda bardzo dziwnie (jak jakiś wielokąt), szyja jak u żyrafy, znaczek jest chyba w odpowiednim miejscu (kształt tułowia nie pozwala mi tego dokładnie określić ). Postać po lewej jest w porządku, ale mogłaś je narysować w równej linii (chodzi mi tutaj o TO). Faktycznie, mogłam narysować w tym pierwszym rysunku je w równej linii Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fryta855 Napisano Styczeń 7, 2013 Share Napisano Styczeń 7, 2013 Niezłe rysunki. A Pinkamenę narysujesz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Styczeń 10, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 10, 2013 Niezłe rysunki. A Pinkamenę narysujesz? Dziękuje Postaram się narysować Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Styczeń 10, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 10, 2013 Tym razem mam tylko jeden rysunek mojego OC Trochę nie wyszedł Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Styczeń 10, 2013 Share Napisano Styczeń 10, 2013 No cóż, musisz jeszcze sporawo ćwiczyć, ucho jest zdecydowanie za małe i zbyt szpiczaste. Włosy wyszły całkiem całkiem - Są w miarę ok. No i to chyba wszystko, czekam na więcej prac z Twojej strony Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Black Hayate Napisano Styczeń 10, 2013 Share Napisano Styczeń 10, 2013 Pierwsze co musisz ćwiczyć to proporcje tych kuców. Raz masz za grube kopyta, raz za chude, czasem za małe ucho albo głowa jest zbyt wielka w porównaniu do tułowia. Kiedy już to opanujesz to myślę, że prace będą dobre, na ten czas powstrzymam się przed wyrażeniem opinii. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tigresss Napisano Styczeń 10, 2013 Share Napisano Styczeń 10, 2013 Mogłabyś mi narysowac Raindrops z Derpy^^ Byłabym wdzięczna Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Styczeń 10, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 10, 2013 No cóż' date=' musisz jeszcze sporawo ćwiczyć, ucho jest zdecydowanie za małe i zbyt szpiczaste. Włosy wyszły całkiem całkiem - Są w miarę ok. No i to chyba wszystko, czekam na więcej prac z Twojej strony [/quote'] Tak, wiem właśnie że uch o nie wyszło Dziękuje Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Styczeń 12, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 12, 2013 fryta855 i Tigresss, wasze proźby będą zrealizowane na jutro lub pojutrze Znaczy się już je narysowałam , ale muszę wrzucić na kompa Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fryta855 Napisano Styczeń 13, 2013 Share Napisano Styczeń 13, 2013 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Styczeń 14, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 14, 2013 fryta855, dla Ciebie Pinkamena : Tigresss, przepraszam, nie wyszło mi : I jeszcze taki hmmm ... gratis? Babs Seed Jak się podobają ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fryta855 Napisano Styczeń 14, 2013 Share Napisano Styczeń 14, 2013 Mi się podobają bardzo ^^ A szczególnie Pinkamena ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts